Ahojte, žienky, dúfam, že mi poradíte. Som rozvedená matka dorastajúceho syna - ešte žiaka ZŠ. Bolo to pre neveru bývalého, bol aj vulgárny a nechcelo sa mu zamestnať. Potom som prežila platonický, ale krásny viacročný vzťah s mužom, ktorý trpel chronickou chorobou. Môjmu synovi nahradzoval otca. Nestali sme sa manželmi, lebo vedel, že čoskoro odíde na večnosť. Teraz však syn začína mať svoje záujmy, kamarátov, a ja by som tiež chcela vzťah. Ale kde ho nájsť? Pracujem v ženskom kolektíve, v katolíckych zoznamkách na mňa pozerajú ako na rozvedenú, tak kde? Ďo spoločnosti moc nechodím, chcela by som niekoho jednoduchého. Ozval sa aj bývalý,mal záujem, lebo ho žena opustila, ale to nechcem.
@symoneta
hlavne chod medzi ľudí,nesed pri pc a nedúfaj v princa na bielom koni 🙂 len tým budeš strácať čas..syn ti vyrastie,odíde z domu a ty zostaneš úplne sama..venuj sa aktivitám takým,po ktorých si vždy túžila...skús niečo nové, športuj...všade sú ľudia a všade nájdeš niekoho zaujímavého do pohody...
Mozno mnohe so mnou nebudu suhlasit, ale ja odporucam aj internetove zoznamky. Nemyslim Pokec! ale nieco ine. Ja mam odtial pozitivnu skusenost a to moj najlepsi vztah s uzasnym chlapom, ktory sa tam v ten den prihlasil a ostal pisal len so mnou. Niekedy motyka vystreli. Minimalne by som to skusila, je to fajn aj na odreagovanie a pokecanie s niekym
partnernaurovni
Pokec jednoznačne. Len musis vediet komunikovať týmto spôsobom a mať urcite četovacie schopnosti,aby si tam aj našla to,čo hladas. Ja som našla,som spokojná....
Na Pokec sa vykašli, je tam veľa ženáčov, čo sa tvária ako slobodní muži a liečia si tam svoje komplexy a sexuálne úchylky, profilové fotky stiahnuté zo zahraničných gaystránok... táto zoznamka možno keby bola spoplatnená, tak sa tam prihlási niekto, kto má seriózny záujem niekoho si nájsť...ale bohužial, už to nie je to, čo kedysi.. Skús možno nejakú serióznejšiu zoznamku, aj keby bola spoplatnená. Dúfam, že teraz ma fanynky pokecu neukameňujú🙂 Je to môj subjektívny názor.
Ono je to ale taký paradox, ako sa hovorí, čo sa má stať sa stane... moja známa sa zoznámila s manželom na autobusovej zastávke, keď pršalo a on jej ponúkol svoj dáždník.. vymenili si kontakt a začali sa stretávať.. je to asi osud 🙂 Na zoznámenie môže byť vhodný napr. nejaký turistický krúžok, jazykový kurz atď. Najdôležitejšie je, aby si sa ty cítila dobre a vyžarovala zdravé sebavedomie, usmievala sa, také ženy sú pre mužov magnet. Držím palce, nech stretneš toho pravého čím skôr.
ja som môjho ex spoznala na azete a aj terajšieho priatela a nestažujem si práve naopak
podľa mňa muži čo chodia na pokec a všetky podivné zoznamky,tam chodia aj počas vzťahu,manželstva,partnerstva..len ich partnerky si myslia že nie...
nechápem dnešnú dobu,to preboha nik nevie komunikovať medzi ľudmi v bežnom živote? to sú fakt už odkázaní sa skrývať iba za písmená a snívať že ten druhý zbožne čaká doma a píše iba s jednou?
nič v zlom..
@dominika6 tak ja som dala moju skusenost a to bolo ked som mala 22 rokov. Neviem ako to funguje medzi starsimi ludmi, za akym ucelom tam chodia a ci su chlapi zadani. pokecu by som sa asi troska bala, tam neviem ako to funguje uz roky, ale tam kde som sa zoznamila ja, tam sa to este len rozbiehalo a vtedy to bolo fajn. Poznam tak viac parov, ktore sa tak zoznamili. No, mozno by tu niekto starsi mohol dat skusenost svoju
@symoneta - svojho muza som našla v 2004 cez mailovanie na azete. Rok sme si iba písali, potom sme sa zacali stretávať, dnes už 8 rokov manželia. Mala som 26 a on 23, v našej dedine nebolo veľa možností sa zoznámiť 🙂 Segra podobne na pokeci, tiež sú už 7 rokov manželia. Moja svokra vdova si po 45tke našla muža cez brainking.com. Ona dosť hráva šach, tak sa zoznámila s pár rokov od nej starším vdovcom a tiež sú spolu už takmer 10 rokov. Takže @dominika6 nie vždy je to také nafigu 🙂 a inak sem-tam si aj ja píšem s niekým, niekedy o tom muž vie, niekedy nie, rôzne témy, ale nič, čo by som koniec-koncov musela tajiť a bála sa prezradiť 😎
@symoneta myslim ze to badoo by si mohla skusit, ved si este mlada, taki muzi tam su urcite...len davaj pozor na koho natrafis, ci to nie je nejaky co vecne roky na internete hlada zenu, takym by som sa vyhla, skor tam chvilku pobudni a uvidis, kto je tam stalica a kto nie...da sa potom urobit aj filter, ze ti zobrazi NOVYCH uzivatelov, tym by som skor doverovala..
ak rada cestujes, dopraj si narocny poznavaci zajazd, chodi tam vela single ludi a vacsinou sa tvoria skvele partie... ver tomu, ze asociala ani nezamestnaného tam nenajdes... najepsie zajazd s turistikou alebo nejakou fyzickou aktivitou, vyhnes sa tak tomu, ze to tam bude plne dochodcov a rodin s malymi detmi...
@symoneta a co tak skusit aspon jedno stretko s tym byvalym co mu zomrela zena?mozno budes prekvapena.. 😉
@sunnyfunny Ahoj, žena mu nezomrela, ale odišla s iným, opustila ho po rokoch a ja viem, že je vulgárný atď., nechcem sa o tom rozpisovať, aký je. Mám inú predstavu o manželovi.
@dominika6 ja mam pokecoveho manzela a fakt na 100% viem ze tam uz nechodi, kedze robime obaja z domu a sme spolu 24 hodin denne. dvihame si navzajom telefony a lezieme do mailov 😀 ale je pravda ze uz pred 14 rokmi ked sme sa tam my zoznamili to tam bolo plne zenacov a uchylov 😀 pre mna ako mladu holku to bola celkom sranda si s nimi chatovat, uplne hovada sa medzi nimi nasli. ked si clovek predstavi ze ich doma cakala manzelka a deti, nie je to prilis prijemny pocit pre mna ako manzelku a matku 😅
@symoneta aha jasnee,kazdopadne drzim palce..neviem ja tym zoznamkam neverim,ani som sa nikdy tak nestretla..ak mas kamosku,chod s nou vecer niekam do spolocnosti,na nejaku peknu letnu terasu..mozno sa s niekym spoznate..alebo sport..turistika v prirode..tam je osamelych habadej
Ďakujem za všetky odpovede.
Turistický klub, jazykový kurz, fotoklub, jazdecký klub... To je fuk, že si myslíš, že nemáš talent. O to tu skutočne nejde. A nakoniec ten talent možno aj máš. 😉