Ako sa zmieriť s tým, že som samotárka?

26. sep 2022

Roky tak žijem iba pre rodinu.. s ľuďmi mávam väčšinou problém . Nerozumiem si s nimi a neviem byť pri nich sama sebou. Neľúbi sa mi spôsob môjho života ale ani ho neviem nejak zmeniť . Je to mojou povahou?

pininka1
26. sep 2022

Tak urcite je to tvojou povahou, mozno by si ale mohla skusit nieco s tym robit. Neexistuje ze si nerozumies so vsetkymi ludmi na svete.

77daniela77
26. sep 2022

Ked ti vyhovuje byt samotarkou tak sa tym netrap.

0silvia0
26. sep 2022

A do prace nechodis? Tam nie si s ludmi? S rodinnymi prislusnikmi sa citis dobre? Surodenci, rodicia... Mas deti, partnera?

cheeta
26. sep 2022

Svet ľudí sa delí na extrovertov a introvertov...každá skupina má svoje + i -, myslím napríklad pre zamestnávateľov a pod.
Na rovinu, svet "patrí" extrovertom...ale tá časť, ktorú obývajú introverti, má iné kvality.

Otázkou, a nie jedinou, je, či ti to vadí, že si samotárka, kvôli svojim vlastným pocitom?
Alebo preto, že vidíš, ako žijú extroverti?

janetinka27
26. sep 2022

ahoj a vyhovuje ti to? si spokojna?
mozno by bolo horsie, keby si denne bola vystavena pritomnosti cudzich ludi (napr v praci abo priatelia,rodina)

misinka0611
26. sep 2022

Nenapísala si to podstatné. Si ako introvert spokojná? Ak áno nemusíš to meniť. Možno vidíš všade ľudí kt. sa radi a často štekajú s inými čo nevedia sa obklopovat len s najbližšími a tak máš pocit že aj ty by si taká mala byt. No nieje to pravda. Buď sama sebou.

ivangeline
26. sep 2022

Ak nie si zmierena,tak samotarka nie si sama od seba. Mas strach? Coho sa bojis? Ublizili ti? S ludmi sa stretava kazdy... A je prijemne mat par dobrych priatelov ci partnera. Vtedy clovek rastie.