Ako sa zmieriť s tým, že nemôžem mať toho, koho chcem a ľúbim?

1babula111
15. okt 2015

Zalúbená až po uši, ale on do mňa nie. Má rodinu a deti. Dal mi jasne najavo, že je spokojný so svojou ženou.
Ja to chápem, len vysvetli to srdcu!

sardinka335
15. okt 2015

Zeby konečne normálny chlap čo sa ,,nepototo,, z nejakej obdivovatelky? Dal ti jasne na javo ze si mas dať spiatočku - ma rodinu a nemieni ju koli tebe rozbíjať. Maj trošku svojej hrdosti a nenechaj sa vláčiť pocitmi tak ako mnoho iných žien a mužov, ktorí potom bedákaju ake chyby urobili. Nebola by si s nim šťastna - na nešťastí iného (zena, deti) si šťastie nepostaviš. On by rodinu neopustil, nerozviedol sa - bola by si pre neho len ulet, matrac, sexuálna hračka na pobavenie - ak by do toho s tebou išiel. To by si chcela? Byť furt tá druhá a dufajuca....tearz možno aj ano čo si budeme klamať že? Ale časom by si bola len nešťastná. Hladaj inde...

jana_eyre
15. okt 2015

v takom niecom poradit neviem, nikdy som nebola zalubena bez pricinenia sa druhej strany..
ale kazde zalubenie prejde casom, takze chvilu si poplac a casom ta to prejde - potom sa mozes zalubit znova a snad budes mat stastnejsi vyber bez zavazkov..

mawka
15. okt 2015

konecne normalny chlap 😀

zita19
15. okt 2015

Sadnut do kuta a cakat kym to prejde. Cas vyriesi vsetko, aj toto. O 20 rokov pri inom chlapovi asvojich detoch budes spominat a povies si, ze dobre je tak ako sa stalo...
A neda mi nenapisat: Konecne jeden chlap, ktory rozmysla hlavou a srdcom, nie tym co ma v gatiach.

paralenkap
15. okt 2015

No zeny sklamem vas ... oni si spolu vrzli 😝 Tema: Neviem, ci este milujem manzela

guinevre
15. okt 2015

Bezohladu na to ci je zenaty ci nie, ked ta chlap nechce, tak neviem co riesis.

melany_s
15. okt 2015

obmedziť kontakt s ním na minimum a čakať, kým ťa to prejde

marusht
15. okt 2015

...viem,ze to musi byt neskutocne narocne....viem co je to byt zalubena vela vela rokov a nemoct byt spolu☹
Je to velmi narocne☹
Podla mna najviac pomaha byt od neho co najdalej a nic o nom nevediet,nepocut,a pokial ste vydata,snazit sa urovnat vztah s muzom,ak nie, pockat na niekoho super🙂
Ale hlavne nic o nom nevediet nepocut pustit sa do niecoho co vas zamestna,bude bavit..ja neviem tanec,malovanie,sport,konicek nejaky,aby ste na neho nemysleli...podla mna,hlavne v nkci,ked sa ja prebudim a neda sa mi spat a myslienky idu zlym smerom,pustim si nahovorenu knihu...
...tak ako pisu zeny vztah postaveny na rozbiti rodiny nebude nikdy stastny...mozno chvilku sa bude zdat,ze ano,ale z dlhoodobeho hladiska zial nie☹

cerez
15. okt 2015

Budeš to musieť rešpektovať. Svoje šťastie našiel, teraz musíš nájsť to svoje.

timea7
15. okt 2015

už so tu dnes v inej téme radila polhodinový beh a studenú sprchu, môžeš vyskúšať aj na tvoj problém. chce to zamestnať telo aj mozog, aby nebol čas na somariny.

oktoberka
15. okt 2015

a ze muzom ide iba o sex....asi celkom nie,aspon jeden na MK,co si vazi co ma
inak su tu muzi skor prezentovani ako ti zli
joj,zeny,zeny
skuste si to fakt niektore,co tomu srdcu neviete dohovorit,ze aj raz aj pri vasom manzelovi si moze nejaka tazko prehovarat do tej duse a srdca

gabyvt
15. okt 2015

A potom, že prečo je toľko rozvodov? utekaj preč od neho, veď ti na rovinu povedal svoj postoj , nekradni deťom otca a žene muža, ak nevyžiješ bez milenca, tak si nájdi singl chlapa a neotravuj šťastne ženatého.

borkavan
16. okt 2015

práve dnes som čítala tento článok. Možno ti pomôže

http://www.pronaladu.cz/lide-jsou-spolu-dokud-s...

mysicka36
16. okt 2015

Ako si sa vôbec dozvedela že ťa nechce? Ty uháňaš ženatého chlapa? 😲

Ja som toho názoru, že ma chce len chlap ktorý javí záujem, ostatní majú svoj život a som im ukradnutá 😀

nikkikke
16. okt 2015

ahoj nechcem byt proti tebe ja som mala taku situaciu ked moja vtedy este velmi dobra kamaratka sa zamilovala do mojho muža chcodila k nam myslela som si ze kvoli mne no len po case som z istila ze nie ku mne ide ale za mojim mužom,naštastie sa moj muž jejj dal na javo aby pekne odišla tam s kadial prišla ja ju vidiet v živote nechcemm

lenbea
16. okt 2015

hladaj iného, nezadaného, čo nemá rodinu. Ozaj by si mala to srdce zobrať deťom otca a žene manžela?

mima4
16. okt 2015

Srdce je klamlive, neraz zavadza, robi voloviny...zmagorovava cloveka!

Riadit sa iba srdcom obycajne prinasa vela bolesti a utrpenia...

ak...topochopis...vyhras 😉

jeannna
16. okt 2015

Zabudla si napisat, ze si otvorila uz jednu temu, kde uvadzas, ze s tymto muzom si uz mala sex a tento muz ti na rovinu povedal, ze viac ako sex ti ponuknut nemoze a ze aj ty mas rodinu aj dieta. Tak prosim Ta neblazni .... nie si spokojna v manzelstve, tak si skocila do prvej naruce, ktora sa pred tebou otvorila. Zeny ti v prvej teme dali dostatok navrhov, ako by situaciu riesili, tak nechapem, preco si otvorila opat tuto temu.

worker_falcon
16. okt 2015

očividne ti z niečoho preplo úplne - viď tvoja druhá téma. Máš zničené manželstvo a milenec ťa nechce. Na to sa nedá nič pekné povedať, jedine rôzne zvieracie prívlastky ma napadajú... A o rozume by si asi ani hovoriť nemala...

tjaden
17. okt 2015

on má rodinu, ty máš rodinu, načo to kaziť, bože také zaľúbenie...prejde to ako chrípka a o pár mesiacov sa na tom budeš smiať