Ahojte..nazov diskusie vam mozno bude evokovat, ze ide o mojho kolegu, avsak je to naopak..Manzel ma v praci kolegu, ktory sa pristahoval pred rokom..najprv z nich boli dobri kamarati, pomahali si...avsak to sa zmenilo, stal sa z neho strasne dotiervy clovek..vsade sme ho zablokovali, avsak on sa stale manzelovi vyhraza, ze vzdy si najde cestu ako sa s nim skontaktovat...ze ho nenecha na pokoji, lebo predtym spolu vedeli vychadzat a boli z nich velmi dobri priatelia..pripomienky- ci je zamilovany do mojho manzela alebo pod. si nechajte prosim...je to mozne...my sa ho vsak potrebujeme zbavit..nejde to ani po dobrom, ani po zlom... :( dakujem vopred za vase rady
@laurazma ignorovať. Ako čo spraví, bude vám spať na rohožke pred dverami?
Nedvíhať telefón, neodpovedať na maily, správy. Alebo ak je to nevyhnutné, tak potom "prepáč nemôžem, vtedy mám program".
A ak nič, tak sa poradiť s právnikom na tému obťažovanie, zasahovanie do súkromia atď.
@teuflerin nie je mu to trapne..on sa s nim chce stale stretnut, vysvetlit mu dovod celej hadky ktora vznikla atd...my sme sa s nim uz vsak stretli obaja, uzavreli sme to tak, ze zabudneme na to, co urobil/povedal, ale teraz nech nas necha a respektuje nase sukromie..ale on staale a staaale ide svoje..mozno je zle to, ze on sa sem pristahoval uplne z ineho mesta, cize tu nikoho nemal a so vsetkym mu pomahal manzel- co sa tyka hladania ubytovania atd.
A co vlastne od vas chce? Preco vas stale kontaktuje?
Zmeňte si čísla telefónu vy. Nech nemá na vás kontakt. Lebo aj keď si ho zablokujete môže vás obťažovať z iného čísla.
@calendula321 to sa neda, kedze stale spolu pracuju v ramci firmy
@laurazma a ostatní kolegovia v práci to vedia, že vás obťažuje ?
@laurazma možno si len on myslel že boli dobrí kamaráti a mrzí ho to...a chce vysvetliť čo a prečo sa tak stalo a reagoval ako reagoval...ako ja nevidm problém v tom aby sa s ním manžel stretol a vypočul ho...jedno stretnutie ho nezabije a len si s ním "vyčistí stôl"....ok stalo sa a už sa neodstane, zdraviť sa môžeme ale žiadne kamarátstvo to už nebude...
@mogaa vyssie pise ze sa s nim uz stretli a vysvetlili si...ale nepomohlo
skusali sme po dobrom, aj po zlom...po dobrom sme to chceli uzavriet-neslo to...vyhrozili sme sa, ze to budeme riesit pravnou cestou, policiou- vysmial nas a povedal ze mame robit co chceme...totalny psychopat
@laurazma ved to urobte. Chodte za pravnikom, na policiu, za sefom...ved jeho ten smiech prejde...
@alexandraalexandrova len ten manžel mu zrejme dostatočne nevysvetlil že s kamarátstvom je koniec🙂zákaz priblíženia mu nedajú pokiaľ ich neohrozuje...keďže spolu ale chlapi robia , najrozumnejšie by bolo zmeniť prácu....šéf s tým tiež nič nespraví, jeho nezaujímajú medziľudské vzťahy ale práca a výsledky, on nebude riešiť či si chlapi rozumejú alebo nie....
@mogaa nesuhlasim. Taketo cosi moze ovplyvnit pracovny vykon co uz sefovi jedno urcite nie je. O zakaze priblizenia som nepisala nic. Obtazovanie nie je ale ok a riesit sa to urcite ma...som zvedava ci by si takto pisala keby slo o teba a tvoju rodinu. Dala by si kvoli jednemu magorovi vypoved a trpela by si ze obtazuje teba a tvoju rodinu? Sotva
Tu asi nic nepomoze, len ignorovat a hadam to ten dotycny pochopi. Aj ked niekedy mam pocit ak keby niektori veci nechapali aj ked im ich otvorene povies :/
a preco ho stale otravuje? vsak ked ste ho zablokovali atd..ako to vysvetluje tvojmu muzovi? to mu nie je trapne sa doprosovat?