Ako sa zbaviť bývalej?

martina961
25. jan 2020

Ahojte, brat mal priateľku, s ktorou sa rozišiel. Ich vzťah bol hrozný, stále sa hádali, nerozumeli si povahovo, boli úplne odlišní. Dusno bolo kvôli ním aj doma, brat zmenený, je z toho nešťastný. Najhoršie je, že sa rozišli a bývalka akoby nemala ani kúsok sebakritiky a dolieza za ním. Myslí, si, že sa ešte dá opraviť ten vzťah lebo ja zarytá kresťanka a hudie si svoje, ale oni sa jednoducho k sebe vôbec nehodia, ona si to nechce vo svojej hlavičke pripustiť a dolieza neustále za ním. Rodičia sú nešťastní tiež, takto si to nepredstavovali. Ona len robí scény. Zažili ste niečo také? Poraďte ako jej dohovoriť, veď to nie je normálne, len hanbu robí a strápňuje sa. Mne tie stresy pri mojom tehotenstve tiež nepridávajú. Brat ju nekontaktuje a nepíše jej, nevolá a ona si príde len tak sama od seba k nemu a rodičom akoby nič. Je to nonsens.

uglybetty1234
25. jan 2020

Tak ked pride, nech jej brat povie, nech odide a zabuchne dvere. Raz jej to dojde

sissy27
25. jan 2020

@martina961 veď ju netreba pustiť dnu. Zazvoní, vykuknem, oznámim, že nemám chuť sa s ňou baviť / vidieť, zatvorím dvere. Keď bude robiť scény, tak zavolám políciu, že nejaká cudzia osoba mi tu pred domom vykrikuje nezmysly a mám strach, že možno aj psychiatra treba, nech ju poriešia.

pribinak
25. jan 2020

Má kľúče od bytu? Domu? Lebo nerozumiem ako inak príde dnu. Však keď otvorím dvere uvidím slečnu, buchnem dverami a hotovo.
Raketových Igor dverami pred nosom pochopí každý. Nie je to práve najkrajšie, ale o to jasnejsie
Brat nech zmení číslo a všade ju zablokuje
A hotovo

janinah
25. jan 2020

totálne ignorovať,píšu o tom predo mnou

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
suzitok
25. jan 2020

Najhorsie je ist snou do diskusie, rozpravat sa....to takto neskonci nikdy...
Treba jej razne povedať, ze je to ukoncene a viac neotvarrat dvere, nekomunikovat nijakým sposobom...

bluka2
25. jan 2020

Že nemá kus sebakriticky, ste ešte milí... Brať by tiež mohol byť aj ráznejši, baby dobre píšu

evalin88
25. jan 2020

Mojho otca tak prenasleduje byvala uz cca 7 rokov.. ale extrem, ze čupi nam pod balkonom, počuva za dverami, sleduje ho autom cestiu do prace atd.. proste psycho... dalo ny sa to riesit ale on to proste na syd tahat nechce..

whatever1
25. jan 2020

@martina961 Ak s nimi nebývas tak nech si to bracho rieši sám. Ved je svojpravny hádam, ak ona robí scénky a nechce odísť tak pri ďalšom výstupe nech zavolá políciu. Môže vybaviť zákaz o priblizenie a ma pokoj. Jednoduché, mal to spraviť už dávno...

lija22
25. jan 2020

ok ked je svata stolica mozno dohovor od pana farara by pomohol. Aj ked neviem si predstavit, ci by bol zdielny pustat sa do takychto traposin

777januska777
26. jan 2020

Mňa by len zaujímalo, že čo s tým má jej vierovyznanie? Lebo ako rozmýšľam, tak rozmýšľam nechápem 🤔

lentilkaxxx
26. jan 2020

Toto nie je láska, ale sproste vydieranie.
A že kresťanka...... tak nech sa láskavo správa podla viery.
Odstrihnúť, zablokovať, nepripustiť žiadny kontakt. Maximálne odporučiť jej psychológa

lintu
26. jan 2020

Takej osobe sa nedohovára. Taká osoba sa ignoruje. Úplne. Zo strany brata, teba, rodičov....Jednoducho ako keby neexistovala, keďže iné neberie v úvahu. Ešte sa môžete skontaktovať s jej príbuznými, nech si ju držia bokom, lebo sa strápňuje a budete to musieť začať riešiť inak.

merkelica
26. jan 2020

to si musi vyriesit asi brat sam