Ako sa zachovať?

10. jún 2023

Mám 35 rokov, ale aj tak neviem. V skratke som na rôznych zoznamkách, V lete 2021 som si tam začala písať s jedným mužom 250 km od mňa, písalo sa mi s ním fajn, bol v nemocnici, mal rakovinu. Potom som si v lete 2021 našla na tej zoznamke aj známosť a prestala tam chodiť a kontakt sa prerušil. Začiatkom tohto roka som sa tam vrátila a ten chalan sa mi ozval. Tak som mu odpísala a pridala som si ho na FB. Stále sa doliečuje, je to dobrák, ale na vzťah to nie je. Lenže on je celé dni doma a píše mi na FB kopu správ. Už som mu v máji napísala, že ide leto a že chcem žiť reálne, že budem chodiť na FB menej, ale aj tak vkuse otravuje a proste sleduje či som online, napíše mi aj 5 správ. Na jednej strane mi ho je ľuto a je dobrák, ja som sa mu tiež zverila a podržal ma, ked som mala ťažšie obdobie. Na druhej strane ma to znervoznuje že vkuse otravuje a nevie pochopiť, že ja si nemám celý deň chuť písať alebo volať cez messanger. Ako by ste sa zachovali? Boli matka Tereza a prekusli to alebo ho zablokovali? Lebo zjavne si to vysvetliť nedá: Aj dnes, vie, že zajtra odchádzam na dovolenku, že sa balím, písal mi, či mi nemôže zavolať večer, povedala som že nie, lebo idem na nákup večer ako je pravda, tak by zase po odpísaní vyvolával.

rebrambora
10. jún 2023

Vlastna skusenost ma naucila, ze z lutosti sa vztahy udrziavat nemaju.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
euka210
10. jún 2023

Ak nechape, tak ho zablokuj s tym, ze napr.mozte si obcas napisat mail.

lukas212
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissy27
10. jún 2023

Ved odpis vtedy, ked mas cas, kludne aj o tri dni, je to len sprava na msg, nie zasielka zo sudu, kde mas 5 dni na vyjadrenie.

januska12323
10. jún 2023

Odpisuj keď máš čas a chuť, keď volá a nechceš zdvihnúť tak nedvíhaj...

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
svetlonos
10. jún 2023

Mas fakt 35 ?? Nemam chut pisat, nepisem! Nikomu, ani zdravemu. Nie som necitlivec ale nebudem sa obetovat lebo sa niekto nudi. Ja ti garantujem, ze by sa rovnako choval aj ako zdravy. On sa na teba upäl a hotovo. Takvho stopni.

autor
10. jún 2023

@lukas212 Tak vzťah skončil asi logicky nie?
@karinka223 No ja sa to utlmiť snažím, ale nájdem potom 5 správ, 10 čo zrušil komunikáciu, volá mi pomedzi to, je to otravné.
@svetlonos asi budem musieť, lebo fakt nepozná mieru. Normálny človek pochopí, ked mu napíšem, že budem chodiť menej, napíše mi jednu správu a počká kým odpoviem. Ale takto je to proste pre mňa obťažujúce.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
svetlonos
10. jún 2023

Proste su ludia, ktorychvzivotnym kredom je: Neviem byt sám. A takemu niekomu robit permanentneho animatora? No ani omylom. To aj nas maly 3rocny je samostatnejsi.

lukas212
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lukas212
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sandyan
10. jún 2023

Zablokuj a hotovo. U mna by uz dostal instantny blok🤣..

domkakvet
10. jún 2023

Povec mu ze ho beries ako kamarata a ze budes rada ak nimi aj zostanete ale ze sa musi naucit respektovat ze vzdy sa ti neda a ze ked sa prihlasis nemas vzdy cas odpisat, ze ani inym kamoskam hned neodpisujes hned nevolas ak to nepomoze zablokovat.

autor
10. jún 2023

@lukas212 ja považujem za automatické že nechodím ako zadaná na zoznamky.

autor
10. jún 2023

@domkakvet no uvidím, ak mi na dovolenke nedá pokoj blokmem ho. Lebo to každý normálny človek by mal pochopiť že si idem užiť dovolenku nie odpisovať. Ja som mu už písala, že celkovo budem na tieto siete chodiť menej a menej odpisovať, že chcem žiť reálny život. A aj tak kopa správ kde si čo robíš? Napísala som mu ešte raz, že však včera som ti písala že budem chodiť menej. Odpísal niečo v zmysle ok a aj tak to neakceptuje.

mikadooo
10. jún 2023

Ja neodpisujem keď nemám čas. Potom odpíšem, že sorry, nemala som čas, teraz mám, tak teraz môžeme popísať. Resp. zodpoviem všetky otázky a tak. Ľudia sa naučili, že sa ozvem, keď sa ozvem a proste neodpisujem hneď ako mi cinkne správa 🤷. Napríklad keď som v robote, tak ja od 8-15 nič ani ťuk, proste nemám čas. Potom chvíľku v autobuse a potom prídem domov, tam tri deti a zas ani ťuk, až zas večer (ak nemáme iné plány s chlapom). Tak jednoducho mu napíš ozvem sa ti večer, teraz sa mi nedá a hotovo. Ani by som to nečítala na tvojom mieste, až keď budem mať čas a chuť.

vanilkovazmrzka
10. jún 2023

Vies, ze existuje moznost MUTE NOTIFICATIONS? 😃 aj online status si vies vypnut. Toto sprav, zi svoj zivot, on kludne nech si pise, a ty sa mu mozes ozvat, ked budes mat chut.

vanilkovazmrzka
10. jún 2023

Plus este by som celkom ignorovala, ak ti napise 30 sprav, ze ked sa mu potom budes chciet ozvat, vobec nereaguj na obsah tych sprav, iba napis/spytas sa to, co teba zaujima.

annamalaga
10. jún 2023

Zablokovať a hotovo.

annamalaga
10. jún 2023

Ja som tak urobila a mám pokoj. A ešte mi prijal aj to, že keď budem postihnutá uvidím, ako to bude. Ako keby som ja mohla zato, že má postihnuté nohy, že ma DMO.!!!! A tiež by len smskoval, vyzvedal a volal každý týždeň. Tak som tomu urobila razom koniec. A vypisoval o sexe , 40 ročný cap. A že som ho nechcela a tak, že sa správam zle ku ZŤP ľuďom. Ja sa nespravím zle ku ZŤp ľuďom, ja len som nechcela mať vzťah s postihnutým človekom. Čo je natom nepochopiteľné? A urážky furt. Blok a pokoj.

autor
10. jún 2023

@vanilkovazmrzka Tak ja tiež ak mi napíše 5 otázok bez odpovede odpoviem na 1 a je. Má počkať na odpoved a potom písať dalšie. Ale vždy nájdem 5 otázok a 5 zmazaných naviac. Fakt sa nudí a mňa toto už irituje.

toskanka
10. jún 2023

Ja by som mu napísala takú dlhšiu správu, že jednoducho končis s týmto chatovaním, resp. si môžete Max raz za mesiac napísať, čo máte nové. Ale nech zabudne na to, že mu budeš online stále k dispozícii. Že máš svoj reálny život. Bodka.

tamitamitami
11. jún 2023

By som mu na rovinu napísala že sa mi mu proste nedá byť furt k dispozícií, že budem rada keď sa ozve raz za čas a popíšeme/zavoláme čo nové a ako sa nám darí.

Alebo mu jednoducho napísať k dispozícii budem na FB iba v nedeľu (už ako sa to tebe hodí). A inokedy nereagovať, on časom prestane písať iba tak do prázna.

Vieš si dať aj ignorovať chat potom ti nebudú chodiť upozornenia iba si v aplikácii nájdeš správy.

pikachu999
11. jún 2023

Si odinstaluj messenger a máš pokoj..

autor
12. jún 2023

@pikachu999 Bloknuty, včera večer som mu napísala poobede, že sme dorazili, dnes okolo 15:30 pozerám čo píše, včera večer 2 správy a 5 zrušených, dnes 3 správy a 4 zrušené. Choré ak niekto nevie akceptovať, že som na dovolenke, odpíšem ako sa mi bude chcieť a píše mi x správ namiesto jednej a nemá trpezlivosť kým odpíšem. Som na internete pol minúty,.ukáže mu že som aktívna a hneď vypisuje.

pikachu999
12. jún 2023

Fuu..to je riadne toxický človek..dobre že si ho blokla

marianarem
Autor odpoveď zmazal
Zobraz