Ako sa vysporiadať s tým, keď vás ignorujú osoby, na ktorých vám záleží?

24. feb 2022

Ahojte.Ako ste sa vysporiadali ked vás ignorujú osoby na ktorých vám záleží. prosím o rady. Dakujem

lindous
24. feb 2022

Skús to upresniť, kto ťa ignoruje, prečo ťa ignoruje, čo to znamená že ťa ignoruje... Takto ťažko radiť, ale vo všeobecnosti reagujem na to, keď sa s niekým naše cesty rozídu s pochopením... Nikoho nemôžeme držať vo svojom živote na silu a väčšinou má ten druhý svoje dôvody prečo sa stiahne..

autor
24. feb 2022

@lindous jedná sa o písanie si s niekým a ignoruje správy. Tam ide o to ako sa s tým vyrovnať.

diamond007
24. feb 2022

@lindous podľa mňa je jedno kto prečo a zaco.
Autorka- no časom ak to bol niekto blízky to prejde, ak to je moc boľavé tak pozrieť sa na príčinu, zamyslieť sa nad sebou a vziať si príklad do budúcna. Všetko raz prebolí, i keď to zabolí a zamrzí. Čas je vseliek

lindous
24. feb 2022

@diamond007 ja vidím rozdiel hlavne v tom, že "prečo" lebo je iné ak ide o prirodzené rozdelenie životných chodníčkov alebo tam bola nejaká hádka a zostala tam krivda, ten proces vyrovnávania sa je iný a aj čo znamená ignorovanie v ponímaní autorky mi prišlo dôležité, lebo pre niekoho je to už keď frajer pol dňa neodpisuje, ak to veľmi zveličím 😅 ale určite súhlasím s tým, že čas lieči..

dadis
24. feb 2022

Ak si zalubena a druha strana ti neopatuje zaujem, tak jedine riesenie je bloknutie. Chvilku zaboli, potom pride niekto dalsi. Zazil to uz kazdy, dolezite je sa tym dlho netrapit..raz pride ten, ktoreho zaujem bude silny..

h2
24. feb 2022

Vysporiadala by som sa s tým tak, že by mi prestalo na tých osobách záležať. Jediná výnimka by boli deti, tam by som sa nikdy neprestala snažiť. Ale toto nie je ten prípad. Proste sa s tým zmier a choď ďalej. Záujem sa nedá nasilu vynútiť.