Ako sa vyrovnať so zradou kamarátky?

11. okt 2020

Stalo sa to dávnejšie ale stále to škrie. Počas materskej som sa skamarátila s ďalšou maminou. Deň čo deň sme spolu kocikovali, navštevovali sa, darovala som jej plnú tašku oblečenia po synovi pre jej kamarátku zo sociálne slabej rodiny. Deti nám chodili spolu do škôlky, všetko super. Až sa to jedného dňa z ničoho nič zmenilo. Začala mi vyčítať, že ona môjho syna ponúkla nakrájaným jablkom častejšie ako ja jej syna, pamätala si kedy mu dala chrumku, či cukrík a dokonca u nich raz zjedol párok. Ja som len pozerala s otvorenými ústami. My sme tiež nosili chrumku, tyčinky a vždy som ich oboch ponúkla. Aj keď prišli na návštevu tak som im napiekla koláče, keď som ja išla ku nim, vždy som jej malému priniesla nejakú maškrtu, ovocie. Nakricala po mne na ulici. Dlho ma to trápilo, skúšala som sa s ňou kontaktovať, vysvetliť si to ale ona mi napísala, že už nemá záujem sa so mnou kamarátiť, doteraz tomu nechápem. Stretávame sa v šatni ale robí sa že má nepozná, ani sa nepozdravime. Veľmi ma sklamala. Mám aj iné kamarátky ale odvtedy moje deti nesmú od nikoho nič zobrať pre istotu. Aby si to niekto nezapisoval.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danajahotkova
11. okt 2020

Kašli na to, na ňu, nechápem jak sa môže niekto takto správať, pozerať na toto, takú kamarátku nepotrebuješ

pribinak
11. okt 2020

Buď rada, že sa už nekamarátis s takou osobou. Vyčítať hentake veci je úplne smiešne

deti95060810
11. okt 2020

🙄😨

tajkoska
11. okt 2020

Nemyslím, že je vadí len to jedlo, tam bude niečo iné, pre teba možno úplná blbosť

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bluebriggs
11. okt 2020

Podla mna je v tom nieco ine. Co predchadzalo tomu ze na teba spustila?

andreatytler
11. okt 2020

A ona nikdy nespomenula to ze ty neponukas dost casto? Nikdy? Ani takou milou formou? Mozno sa ti to snazila povedat uz vela krat ale nepochopila si to> Ak nie, tak aj mne sa zda ze tam asi bude nieco ine... nieco co ti nechce povedat a tak si nasla zamienku v tych maskrtach.
Co tak jej muz? Nebol on az prilis kamaratsky k tebe v posledej dobe?

martinajurkechova
11. okt 2020

Toto mi príde ako vtip. Ako ak má na tomto stroskotat kamarátstvo, tak ťa to vôbec nemusí trápiť. Buď má kamarátka nejaké psychické problémy, alebo je za tým niečo iné 😕

avril299
11. okt 2020

ako to vazne? vycitat, ze som kamartkinmu dietatu ponukla viackrat jedlo ako ona mojmu? a nastvat sa za to na zivot a na smrt? dospela zena? 🙊 🙈 ako bud nie je normalna (co by si si uz asi vsimla aj pred tym) alebo za tym bude daco ine, ale na to my tu neprideme, lebo nepozname ani Teba a ani ju. skus porozmyslat, ci Ti nieco nenapadne...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
suzie26
11. okt 2020

V tom bude niečo iné tam nejde o chrumky

autor
11. okt 2020

@suzie26 ja si tiež myslím že za tým bude niečo viac ale dovtedy sme nemali žiadny konflikt a nevysvetlila mi dodatočne kde je problém

tykat
11. okt 2020

Chces povedat ze len tak z nicoho nic zacala na ulici po tebe kricat? Rozpamataj sa co tomu predchadzalo, kvoli par kuskom jablka ci parku sa kamaratstvo neukoncuje.

autor
11. okt 2020

@tykat boli sme sa prejsť, vytiahla cukríky a syn že prosím si jeden. A ona začala na neho kričať že nech ti mama kúpi, nenechám sa využívať. Potom sa pustila do mňa. Pamätám si, že v tom čase povýšili v práci môjho muža a ja netuším, či na to žiarlila.

klariska1
11. okt 2020

Áno, najskôr za tým bude nejaká závisť alebo žiarlivosť....Aj takto sa prejavujú. Začala sa s Tebou zrejme porovnávať a postupne ju to zožieralo viac a viac, až to prestala zvládať. Tak hľadala príležitosť, ako sa s Tebou "rozkmotriť" a tú frustráciu, ktorú v sebe skrývala, vypustiť von... Tak si našla takýto hlúpy dôvod, detinský.

autor
11. okt 2020

@klariska1 v tom čase sme si kúpili nové auto, väčší byt, tvárila sa, že sa spolu so mnou teší. Nič iné mi nenapadá. Nikdy som jej neublížila, nič hmotné od nej nezobrala

autor
11. okt 2020

@miriam11 už mi to nie je ľúto, len mi je nepríjemné ju deň čo deň stretávať a obchádzať v šatni a ani mu ani bu

zooeynka
11. okt 2020

Ktovie ako by znela jej verzia....

klariska1
11. okt 2020

Pretvárka - ľudia, ktorí závidia, sa vedia dobre pretvarovať (chvíľu, nakoniec sa každý prejaví). Táto sa prejavila práve takto... Buď rada, že si sa takého toxického človeka zbavila. To sú nešťastní ľudia, ktorí nemajú vnútri pokoj, nie sú spokojní s tým, čo majú a akí sú, a preto nedoprajú ani druhým...Ži si svoj život a určite nestoj o jej pozornosť, ignoruj ju.

autor
11. okt 2020

@zooeynka chcela by som ju počuť aj ja. Ja mám svedomie čisté

autor
11. okt 2020

@andreatytler nikdy nespomenula, že malo ponukam. S jej mužom sme sa iba zdravili, odkedy sme pohadane ma prestal zdraviť.

klariska1
11. okt 2020

@zooeynka Ktovie veru... Ale myslím, že od nej by sme sa pravdu nedozvedeli... Normálny človek druhého nevymaže zo života pre cukrík alebo chrumku.. To nebol dôvod, pravá príčina je v niečom inom. Ak by išlo o nejaký seriózny dôvod, tak zrelí a vyrovnaní ľudia si ho normálne vydiskutujú a život ide ďalej... Ale toto tak nevyzerá.

dada0902
11. okt 2020

Fu tak to je riadny hnus od nej vobec.nechapem take spravanie a hlavne co sa tyka deti vycitat to ze ho niecim ponukla je ozaj sproste od nej zabudni na nu ona si uvedomi ako sa hlupo zachovala ak ma svedomie ju to raz bude mrziet mozno sa nieco stalo o com nevies ked sa,zrazu takto zachovala mozno ti nieco zavidi mozno maly je sikovnejsi bohvie

autor
11. okt 2020

@bluebriggs Dodatočne mi nič nevysvetlila iba že sa nenechá využívať a sme lakomci s mužom.

bafka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
11. okt 2020

@klariska1 ja som sa snažila to s ňou vydiskutovať, odpustiť a začať znova ale ona mi napísala, že už nemá o moje kamarátstvo záujem.

klariska1
11. okt 2020

To vôbec nie je tvoja chyba, ona má (zrejme) problém so sebou

klariska1
11. okt 2020

A toto je len smiešna zámienka

xjakubikovak
11. okt 2020

Ahoj, stalo sa mi nie o podobné v zmysle že sa kamarátka z ničoho nič prestala somnou baviť. Z mojej strany nemala nato dovod, x krát som jej písala a z toho mala čo mi povedala viem že sa jej niečo stalo ale neviem čo.. Už je to pár rokov a stále ma to škrie aj keď samozrejme omnoho menej, takže chápem a zrejme ťa to ešte bude dlho hnevať ale raz to prejde 🙂