Ahojte, zaujimalo by ma čo vam pomohlo vyrovnať sa so smrťou blízkeho? Nedávno som prišla o dospelého, mladého brata, ktorý zahynul. Inak bol zdravý, nič mu nebolo. Pripadne ak je tu niekto kto prišiel o dieťa, tak ako pomoc rodičom. Ďakujem
Koľko mal brat rokov ak sa môžem opýtať.
OZ Plamienok robí smutkovu terapiu
Neviem odkiaľ ste, ale skúste sa nakontaktovať
@pribinak je jedno, odkiaľ sú, Plamienok pôsobí vrámci celého Slovenska (Máme, žiaľ, skúsenosť...)
CAS a urcite aj pomoc psychologa/ psychiater
prajem vela sil :(
Mne pomohol len čas, veľa času, asi 10 rokov. Môj brat umrel ako 29 ročný a dlhé roky som sa ani nemohla pozrieť na naše spoločné fotky 😔
Ahoj, ja som pred týždňom prišla o dospelého brata kvôli tragédii v práci. 😭 Mal len 30 rokov
@mirka3169 môj nemal ani tých 30 ešte 😔
Úprimnú sústrasť. Ja so prišla už o veľa blízkych. Ale ak to hodnotím, odchody dlho chorých alebo ležiacich som prekonala ľahko. Lebo tam vieš že to raz pride a vidíš že sa človek len trápi.Odchody takých čo boli zdravý a do 2-3mesiacov bolo po nich som niesla náročne. Bolí to, ale je pravda že najhorší je prvý rok, lebo vtedy máš prvé leto, prvé Vianoce, prvý Nový Rok , prvé narodeniny,.meniny, dovolenku bez tej osoby. Po tom roku už máš skúsenosť z minulého roka že ani vlani tu už tá osoba nebola a hoci chýba, nebolí to už tak.
Uprimnú sústrast...Mne pred mesiacom zomrej nediný syn ,,mal 37 r.😭😭😭 asi dva mesiace pred synovou smrtou som malá často sny s mojim nebohým ockom v sne mi vravel,že nikto ho nepríde navštíviť ja som mu v sne tvrdila že môj syn stále hodí k nemu na cintorín on mi odpovedal nie nie tak myslím...Týždeň predtým ako mi zomrel syn sa mi snívalo so synom videla som ho krásneho usmiateho v bielom oblečeni len mi zakýval a povedal ahoj mami...Syn mi zomrel 19.08.2024 od vtedy akoby som nežila stále ho čakam,že sa mi vráti veĺmi to bolí .Po pohrebe asi tyžden som videla syna v sne/nakolko stále plačem a neviem sa zmieriť /videla som ako syn vošiel do izby krásny uzmiatý a povedal mi aha mami moho som stretol a za synom stála jeho prababka ktorá je už viac rokov mrtvá ale ked žila mala môjho syna veĺmi rada.Ja som natešená že vidím syna zvolala synček môj ..poklad môj ostaň pri mne ..syn mi odpovedal mamka nemôžem len som ti prišiel povedať koho som stretol...Verím že synček sa má tam dobre ale veĺmi to bolí 😭😭😭
Kontaktuj Plamienok, poskytujú práve pomoc trúchliacim...