Ako sa vyrovnať so smrťou bábätka?

5. júl 2023

Ahojte, v nemocnici mi urobili Hamiltona… a naše bábätko následne po tom vysetreni zomrelo. Dovtedy bolo úplne ok. Ako ste sa cez takúto stratu s manželom preniesli? My sme na tom tak že sa rozprávame ale je citit že to nie je všetko ok ..

amelie2017
5. júl 2023

Je mi velmi luto tvojej straty, neviem si to ani predstavit. Deti uz maju 5 a 2, ale zakazdym, ked je nejaka kamaratka, sesternica tehotna, tak uz len cakam na porod, lebo sa bojim, ze sa nieco stane. Ten strach mam ako matka v sebe..ale nemyslim si, ze prave hamilton sposobil, ze babatko umrelo. Mas to potvrdene v sprave? Prenasala si a preto ti ho urobili? Mne ho lekar na 99% spravil bez upozornenia, bez komentarov, len z netu som sa o tom docitala, ze to asi bolo ono, ale pomohol k porodu.

felycity
5. júl 2023

je mi to ľúto, každý jeden z vás si potrebuje spracovať tú hroznú bolesť, ten šok, ja som mala pocit, že sa mi zrútil celý svet, zrazu som mala strach, že ešte aj manžel ma opustí, budete prechádzať rôznymi stavmi, u nás to bola tak, že raz jeden sa vzchopil a ten druhý ho držal nad vodou a naopak, dôležité je, aby ste stáli pri sebe, ak je potrebné rozprávali sa( asi hlavne pre teba to bude nesmirene náročné), len sa nevzdajte a stojte pri sebe prosím, verte mi , že opäť nájdete chuť žiť, aj keď tá bolesť tam ostane.

maminkadeticiek
5. júl 2023

Prijmi moju uprimnu sustrast.Je to strasna rana a strata.Ale ako mohol ma Hamilton vplyv na tak tragicku udalost?

autor
5. júl 2023

@amelie2017 hej mame to v správe že to spôsobilo úmrtie

autor
5. júl 2023

@felycity no presne sa bojím toho aj ja že má mamzel opustí

marca12
5. júl 2023

Je mi to velmi luto. Strata babatka je obrovska rana a nie je to len klise,ale az cas otupi bolest. Prejdete si velkou bolestou a roznymi stavmi,no vzdy drzte spolu,podporte jeden druheho. Kazdy smuti svojim sposobom. Napr.znamy sa po smrti dietatka (3 rocneho) pustili do kompletnej rekonstrukcie domu. Fyzickou pracou prezili najhorsie dni po pohrebe a tvrdia,ze vdaka tomu to ustali a nezblaznili sa.

felycity
5. júl 2023

neboj neopustí, to sú len emócie, potrebujete sa navzájom, nevytvárajte si škrupinky samoty, nezabúdajte na seba, ste v tom obaja rovnako v tej bolesti , zvládnete to ❤️

autor
5. júl 2023

@felycity veľmi sa toho bojím, neviem ani fo robiť .. ale mám taký strach že odíde

zuzinka888
5. júl 2023

Je mi velmi luto, cim vsetkym si prechadzas. Aj ja som prisla o babo, no pre ine dovody. Muzi neradi o bolesti ktoru prezivaju rozpravaju. Musite si to odsmutit, vyplakat, a vyliecit zlomene srdcia aj ked jazvy ostanu.😥

betulinka1
5. júl 2023

Uprimnu sustrast. Hlavne si to nevycitaj, nic si s tym nemohla urobit. Boli to aj teba aj jeho. Cas to vylieci. Pritul sa k nemu, poplacte si….obaja potrebujete len cas a mozete si spravit dalsie babo.

andrejka1974
5. júl 2023

v prvom rade úprimnú sústrasť a Neboj sa neodíde,chlapi to dlho držia v sebe,boja sa o tom hovorit vlastná skúsenosť po smrti našej dcérky dlho bol ticho nechcel o nej rozprávať bál sa a časom si dal spraviť prvé tetovanie jej portrét aj s menom a tak ju máme stále na očiach a vtedy mala len 4 mesiace teraz by mala už 26 rokov neboj časom bude lepšie

zmrzlinka2021
5. júl 2023

Prečo by mal manžel odísť? Ak odíde, neľúbi ťa a nikdy belubil

adalmba
6. júl 2023

Ak ťa manžel naozaj ľúbi, neopustí ťa. My sme za 10 rokov prišli o 3 deti. Zmierený, že nebudeme mať svoje bio, sme si vzali 3 z Ded. A bum minulý rok sa nám narodila zdravá, krásna dcéra. Teraz máme 4 za 4 roky. Možno to bola,, zlá,, skúška vášho vzťahu. Možno vás to ešte viac zblíži. Viem je to veľmi ťažké. Ale verím že do roka sa podarí a všetko dobre dopadne.♥️

autor
6. júl 2023

@adalmba dúfam ale bojím sa toho, či spolu ostaneme .. aj keď každý deň má objíme a povie že má miluje

palculienka40
6. júl 2023

Uprimnu sustrast. Niecim podobnym prechadzame. Vyhladajte pomoc psychologa pripadne psychiatra. Je aj poradna Alexis.

adalmba
6. júl 2023

Ver mu, aj on trpí a možno si myslí to isté, že ty odídeš.

autor
6. júl 2023

@palculienka40 vy čom prechádzate ?

palculienka40
7. júl 2023

Zomrela nam dcerka pri porode v 42 tyzdni. Zavinenim lekarov. Uplne zdrava.

autor
7. júl 2023

@palculienka40 čiže úplne t rozumiem

palculienka40
7. júl 2023

Ano preane tak

autor
7. júl 2023

@palculienka40 ako to zvládate ?

palculienka40
7. júl 2023

Zo zaciatku tazko. Hned aom dostala lieky inak by som to asi nezvladla, kedze som.nemusela prezit ani ja. Ja som bola asi rok a pol skoro leziak. Zostali mi fyzicke nasledky.
Manzel je velka opora bola to jeho prvorodena. Chodime aj k psychologicke. Postupne sa bolest otupuje ale stale je velka a asi nikdy neprejde.