Sme s priateľom ešte len krátko,no čaká nás dlhé odlúčenie.Ako si na to zvyknúť ? A ako sa s tým vyrovnať ? Len keď si na to spomeniem mám úzkosť s záchvat plaču keďže si to tu bez neho už neviem prestaviť,aj keď viem že sa vráti.Poraďte mi prosím
Kolko mate rokov? Byvate spolu? Ake dlhe odlucenie? A preco?
@andrejkap123 kvôli jeho práci,sme spolu 3 mesiace, ja mám 17 a on 20
@andrejkap123 nie nebývame a cca 3-4 mesiace
Na toto asi neexistuje žiadna ultimátna rada, musíte si nájsť niečo spoločné, ale všeobecne pomáha, keď si okrem písania aj zavoláte, najlepšie aj s obrazom, aby ste jeden druheho videli
ak máte byť spolu, diaľka Vás ešte viac zomkne 🙂, určite to bude skúška ktorá môže priniesť pozitíva aj negatíva... no, z dlhodobého hľadiska určite len pozitíva 😉 Život má pre nás pripravené rôzne skúšky, jednu máte pred sebou. Čo má byť, bude.🙂
@lemonka112 ďakujem ❤️
Časté písanie, Skype, my sme si hocikedy tak pozreli spolu film, dali víno 😉 zvládli sme to celý rok 😉 sú samozrejme aj ťažšie dni ale keď sa chce z oboch strán, tak sa to dá zvládnuť
@julia210 ahoj, neboj bud vás to rozdelí alebo to prekonáte. Ja som bola s mojim ex keď sme spolu chodili odlúčena pol roka, odcestovala som na Cyprus.. A teda prekonali sme to, volali sme si každý deň niekoľko x a keď som prišla všetko bolo krásne ako keby sme spolu zasa od začiatku😊 už sidce spolu nie sme, ale nás to nepoložilo lebo sme sa veľmi lubili a všimla som si ze mate vek aký sme mali cca v tom čase odlúčenia 😊 len teda keď som odcestovala už sme spolu chodili asi rok a pol, ale na tom nezáleží, pokiaľ cítite k sebe lásku vzájomne, tak môžeš byť v kľude
@julia210 ahoj... chodím s priatelom 4 mesiace a máme vztah na dialku... ja som s PE a on je s BA.. nemôžem sa za nim este momentálne teraz prestahovat kedze ja tu chodím do školy a on pracuje... vidíme sa cca každý druhý vikend ... je to síce ťažké ale zvládame to... neboj určite to zvládneš aj ty🙃😉
@julia210 Bojim sa že nás tá diaľka nejak rozdelí a odcudzí,aj keď viem aké je to medzi nami silné a akú lásku od neho cítim a dostávam. Verím mu v tom že ma tam nepodvedie,to by nespravil len mám o neho strach