Ahojte dievcata, uplne jednoducha otazka pre tie, ktore nabrali odvahu a odisli s dietatom od muza / partnera...
Ako sa na to pozerate s odstupom casu? Spravili by ste to znova? Odchadzali ste od muza, ktoreho ste este stale lubili alebo uz vyprchala akekolvek laska z Vasej strany?
Nemusite rozpisovat detaily a dovody rozchodu ak nechcete - skor mi ide o to, ako sa citite v novom zivote. Je to lepsie? Horsie?
Dakujem 🙂
odišla a sa spamätal a už fungujeme ako rodina,a už sme šťastný konečnee 😉
neviem, či to možno považovať za odchod od muža - rozviedli sme sa, dom sme predali, odišla som s dvomi deťmi. Zostali sme priatelia, kvoli deťom sme sa občas stretli, ale ja by som to určite urobila znovu. Keď sme sa rozchádzali už som ho nemilovala, takže to bolo ľahšie. Nebolo a ani dnes mi nie je jedno, keby ochorel nejakou nevyliečiteľnou chorobou, alebo by sa mu stalo niečo ešte horšie. Ale to je všetko. To by mi nebolo jedno, ani pri bývalej kolegyni, aj s tou som čo to za tie roky preskákala. Keď som odišla, nemala som nového partnera, ani len vo výhľade, ale teraz som nesmierne šťastná v novom vzťahu s človekom, ktorý mi ukázal, že existuje vzťah, aký som si vysnívala. Sme spolu už roky a vážim si každý deň s ním - nechcem, aby to vyznelo ako fráza, ale som rada, že som vzťah, v ktorom som bola nešťastná ukončila.
Ked som odisla od ex-manzela,ulavilo sa mi............stahovala som sa k terajsiemu manzelovi,mame spolu synceka a sme stastni 🙂 Konecne mam vlastnu rodinu,ktoru som vzdy chcela!
@stellamaris aj mne sa ulavilo , hned po rozvodovom konaní som vyšla zo sudu a až som sa hanbila aký mi spadol kamen zo srdca.
odchádzala som od manžela , alebo z manželstva kde už nebola medzi nami láska a ani tá ucta. A odchádzala som k niekomu inému, terajšiemu manželovi.
Život mám určite lepší .
@maminuska tak to si presne ako ja mala 🙂 Ked sudca cital rozhodnutie o rozvode manzelstva,ulavilo sa mi natolko,ze som sa usmievala a ex-si utieral slzy 😉
@babatkoling Po rozvode sa mi zmenil zivot o 180º. Ten posledny rok predtym bol doslova trapenie, bola som uplne na inej vlnovej dlzke ako ex. Rozviedli nas na prvykrat(vdaka mojej sikovnej pravnicke), a na druhy den po rozvode som odlietala zo Schwechatu v ustrety mojej buducnosti.....
odisla a nelutujem...sice som to spravila ako posledny vykrik zufalstva, ale uz si po nas nikdy neprisiel a som straaasne rada, manzelstvo bolo jedno velke trapenie, on agresivny, s nabehom na alkoholizmus...som na seba hrda, ze som nazbierala odvahu a z tej "istoty" odisla prec...a napodobne ako dievcata hore, som stastna prestastna v novom vztahu so skutocnym muzom...
och a ano, strasne som ho lubila aj ked som odchadzala...ale prislo velmi rychle vytriezvenie ked som zacala vidiet ako ma mna aj dieta hloko v....takze bolo to o to horsie odist ale dobra volba 😉
AEste ak ma niekto problemy s manzelom a ma ako oporu svoju rodinu nech cim skor odide lebo cloveka nezmeni. Ja som tu oporu nasla v rodine.Mama a surodenci.Urcite keby zil aj ocino tak aj v nom.Ocino bol super
@babatkoling Ja som sa rozisla s muzom, ked mal syn 1,5 roka. Stale som ho velmi lubila, ale moj ex bol narkoman a pochopila som, ze ina moznost nie je. A akonahle som sa vyliecila z lasky k nemu, pochopila som, ze nic lepsie som spravit ani nemohla. Bolo to samozrejme tazke obdobie po kazdej stranke, ale zvladli sme to 🙂
Ja som koli svojmu manzelovi prisla o zivot.Stresom mi praskla cieva aneurizma a otvarali mi dvakrat hlavu.21 som bola v kome po prebrati som bola kost a koza .Mama dennode ne bola prinemocnicnom lozku a modlila sa a prosila otca aby ma vratil k detomKed ma prelozili na rehab. a prisiel my starsi syn s mojou maminou na na stevu tak som plakala od stastia ze som naspat pri detoch. Stalo sa mi to na 30 rokov.Vtedy starsi syn bol 4. Na ZS a mladsi skolkar. Toho mi neprinisli na navstevu lebo by plakal keby ma videl.A h ed ako som sa vratila domov som di zbalila veci a nadi sa o mna a o deti postarali.Potom som uz nerozmyslala o navrate k manzelovi ale dala som o rozvod a nelutujem.On stale ,pije....
A neskor si ma nasiel kamarat ktory ma roky poznal a vedel aka som a zacali sme sa stretavat aj s mojimi detmi.Deti si ho velni oblubili. Vela sa im venoval co aj teraz a opytala som sa deti ci chcu aby s nami zil? Ony ze ano a po piatich rokov zitia sme sa zobrali a sme stastna rodina bez alkoholu,cigariet .....A v prvom rade bol slobodny a detom sa paci.V prvom rade som teraz uz pozerala na deti .Nikto mi nenadava,nehresi a neublizuje mi. Chrani ma pred vsetkym nebezpecenstvom.Je to ako rozpravka ale je to krasne a nelutujem ze som sa rozvidla.Nase rodiny si velmi dobre rozumeju a svokra s mojou mamou ako sestry.Svokra ma prijala aj s detmi a je super.
odišla som od partnera, keď mal malý necelý rok. odchádzala som od muža, ktorého som milovala, ale on mňa nie, s jeho strany už nebola vo vzťahu ani úcta, ani nič + veľa pil. nechcela som, aby syn žil v takom prostredí.
po tých rokoch, sme ostali priatelia, vychovávame spolu syna, ex sa trošku pozbieral, ale už by som sa nevrátila. nie som priam šťastná, ale určite spokojná, spokojnejšia ako vo vzťahu s ním.
mňa podržala moja aj jeho rodina, za čo som im všetkým nesmierne vďačná.
JA nelutujem,ze som odisla od manzela a ze nas rozviedli. Ano zo zaciatku to bolo tazke ale ak ma clovek pomoc tak nema co stratit.Ja som teraz velmi stastna.Mam cloveka ktory si ma ceni a miluje aj moje deti a deti jeho.Tie 21 dni v kome ma celkom zmenili .Som sebavedomejsia a uz inac clovek rozmysla ak chce s niekym stastny.
JA nelutujem,ze som odisla od manzela a ze nas rozviedli. Ano zo zaciatku to bolo tazke ale ak ma clovek pomoc tak nema co stratit.Ja som teraz velmi stastna.Mam cloveka ktory si ma ceni a miluje aj moje deti a deti jeho.Tie 21 dni v kome ma celkom zmenili .Som sebavedomejsia a uz inac clovek rozmysla ak chce s niekym stastny.
@babatkoling mne trvalo 7 rokov,kym som sa rozhodla urobit koniec,...dovod-gambler,lenivec,klamar,.....teraz som stastna velmi,velmi,velmi,.....mam krasne deti,noveho manzela a klud,pokoj a hlavne zivot po ktorom som vzdy tuzila,.... 🙂