Dobrý deň. Chcem vás poprosiť akú máte skúsenosť. Ako postupovať keď sa chcem čo najskôr rozviesť. Manžel nás týral niekoľko krát bol kôli tomu na polícii ale ja som vždy ustúpila. Nikdy to neprestalo. Keď som konečne odišla robí peklo ďalej. Musela som volať políciu ale on dovtedy vždy odišiel. Teraz má nasťahovanu milenku v byte o deti sa zaujíma len keď sa chce pred milenkou ukázať. Čo môžem urobiť aby som sa čo najskôr rozviedla. Vyhráža sa mi že sa bude súdiť o zvieratá keďže máme papierové zvieratá a že ich nikdy nedostanem. Rovnako ako aj o deti.
Prosím poraďte mi
@adkahelena keď ta týral mala si podať o rozvod hneď, ale rozumiem myslela si ze to ustúpi, že sa spamata, ale každopádne keď sa to riešilo políciou, tak sa chcem opýtať ci ste boli aj vypovedať ohľadom toho? Alebo to nechali policajti tak ze to skončilo dohovorom??? Lebo toto je veľmi podstatné nakoľko, keď tam je o tom nejaký záznam detičky by na 90% zverili tebe, ale ešte tam pôjde aj o iné veci, kto je ako zabezpečený, atd... A ďalšie veľa veľa vecí.
@madeline1 ahoj. Ide o domácich miláčikov nemáme farmu. Ale mám športové koná a má vysokú hodnotu . A už sa vyhráža že správy všetko preto aby som mu bod dala polku za koná alebo že ho budem musieť predať.
@miankass boli sme aj vypovedať. Bol vykázaný z bytu na 24 hodín či koľko. Už si to nepamätám. On tvrdil že ja klamem a že som ho napadla ja. Potom ráno keď vytriezvel v cele povedal pravdu. A ďalšia vec je že má záznam aj z NL prečo som vlastne aj odišla je to čerstvé pomerne. A tam bol až 3 mesiace mu zakázaný vstup do spoločného bývania. Ja by som v rodinnom dome u krstného. Ale on si vymýšľa že krstný pije. Pri Tom to nie je pravda. Ako normálny človek čo si dá večer pivko na terase. Ja pracujem na plný úväzok a on nerobí na papiery. Deti sú u mojich rodicou alebo u segri keď robím. Ale zas mám takú prácu že si viem prispôsobiť hodiny. Nie som stále v robote.
@adkahelena držím palce!! Nech to vyhráš všetko, aj keď si myslím ze vyhráš 💜. A hlavne tí prajem pevné nervy pri tých všetkých vybavovackach
rozvedú ťa určite...čo sa týka zvierat napr.toho športového koňa, tak ano tam ak je vysoká hodnota tak buď koňa predať a peniaze sa rozdelia alebo ho vyplatiť z polovice akú hodnotu má kôň....všetko záleží kedy boli zvieratá zakúpené a z akých peňazí....
@adkahelena hlavne s ním čo najmenej komunikuj, aby mal čo najmenšiu šancu Tá niečím zastrašovať a robit Ti psychicky zle, lebo o to mu ide.Podaj o rozvod a nikto nevie kedy prídete na radu.nic neurychlis.Treba podať aj predbežné opatrenie na deti išla by som sa niekde poradiť, aby si niečo nezanedbala.nevyznam sa v tom
Ďakujem vám všetkým za odpovede. Dúfam že deti nedostane do striedačky alebo že každý druhý víkend. Pretože sa na ne nakoniec vykasle ako ho poznám a potom deti budú iba sklamané že neprišiel po nich. Ale veľmi by som chcela aby sme mali rozumného sudcu a videl že on nás niekoľko krát napadol a že mu nedá deti. Alebo aspoň čo najmenej. Lebo som na nervy z toho nabulika deti že príde a nakoniec sa na nich vykasle.
@adkahelena podat ziadost o rozvod. Rozvedu vas urcite a kedze bol viac krat nahlaseny na policii za tyranie a riesilo sa to, deti pojdu urcite k tebe a co sa tyka zvierat, neviem, ci ide konkretne o domacich milacikov, ti by sli tebe alebo mate farmu z ktorej profitujete, tam by to slo pol na pol resp. o dohote vysporiadanim...