Neviem čo si mám vybrať, keď sa medzi sebou bije "srdce a rozum". Mám polročný vzťah, počas ktorého sa stalo veľa vecí, čo by sa nemuselo. Na jednej strane mi ten človek dal veľa, hlavne v tom, že mi ukázal aká v skutočnosti som,psychicky ma podporoval, a zas na druhej strane boli drobné klamstvá a jeho ľahkovážny prístup k otázkam financií. Ťažko sa tu opisujú všetky tie veci. Momentálne nie sme spolu, pretože je na služobnej ceste. Až o 2 týždne bude možnosť sa vážne o tom porozprávať. Ja neviem ako sa k tomu postaviť. Ako sa mám na to začať pozerať? Raz mi povie, že sa chce rozísť, potom že nie, že sa porozprávame. To čakanie je strašné.
presne skus napisat viac, ale preco sa chce s tebou rozist??? to rozprava ked sa hadate, alebo len tak?
z tohto kratkeho prispevku sa naozaj neda nic usudit. a aj tak rozhodnut sa musis sama. len ty naozaj vies ako to vsetko je, ziadna z nas aj ked ma napr 30 rocne manzelstvo, ti neporadi. druhemu sa dobre radi ked sa ho to bytostne nedotyka. ja si myslim ze nejestvuje len rozhodnietie medzi srdcom alebo rozumom... je nieco ako vnutorny pocit kde si spojis aj srdce aj zdravy rozum. drzim palce aby ti to vyslo tak aby si bola stastna 😉
Vykašli sa na neho. Nestojí Ti za to. Za desať rokov budeš splácať jeho dlhy a prichádzať na nové a nové väčšie klamstvá. Nič dobré Ťa s ním nečaká. Ukonči to.
neviem. sama si protirecis..............na jednej strane pises, ze je lahkovazny a klame ta...........a na druhej strane pises, ze sa ti na neho tazko caka..........co chces cakat, kym bude svoji a budes splacat jeho dlhy? alebo budes cakat, kym si najde tu, ktora mu jasne ukaze hranice, ukaze mu aku hodnotu ma zena a ako si ju vazit, alebo si najde dalsiu (bez urazky) naivku a teba necha....? dokedy chce cakat?
ako chces na to pozerat...........ked sa dookola pozries urcite poznas zeny, ktore splacaju dlhy svojich poloviciek (nehovorim, ze to nie je aj naopak, ale v mensom mnozstve),
alebo chces naozaj cakat, kym ti niekto ukaze, ze pre neho nic neznamenas, ked ti klame, ma lahkovazny pristup ku peniazom a dava ti zrejme jasne najavo, kde je v jeho zivote tvoje miesto (zrejme nie vysoko)
Tak predtakymto rozhodnutím stojím uz asi pol roka,rozist sa alebo nie? Problém je v tom ze zijem s partnerom 3 roky s přestala som ho milovat,ono je to taky vztah asi tak o spolocnom nazivani len,ako spolubyvajuci,tri krat som mu povedala ze sa chcem rozist,aj trikrat som to rozhodnutie stiahla,ale iba z lutosti,lebo nemá kam ist,musel by si najst podnajom,vzdy keď som mu povedala ze sa chcem rozist,tak sa doslova zrutil a plakal otálně mi hrál na city,ako on bude zit sám,presne vie ako má oblbnut aby som to stiahla nazad,hrát na city to mu ide a kedze ja som lutostiva,tak vzdy mu poviem aby tu teda zostal,lenze ja viem ze takto zit nechcem,som uz s toho totalne vycerpana.....ako ten rozchod dotiahnut do konca a nedat sa znovu zlomit,uprosit ?? vzdy si potom poviem kašlem na to budem zit takto,smutna bez citov,citim sa ako v nějakej pasci...
@chiccco
Ak nemate deti vyhod ho samozrejme nejak slusne. Nema vyznan zostavat vo vztahu kde nie si stastna. Keby to bolo 20r vztah tam je uz ochladenie normalne ale po 2,5r ... Naco sa trapit? A citove vydieracky ignoruj. Daj mu termin na vystahovanie a chod na 2 dni prec. Ked sa bude stahivat nech ho dozoruje nejeky chlap aby nedostali nohy aj tvoje veci.
@komplikovana skus napisat viac o pozadi vasej situacie. Napisala si zatial malo informacii.