Ako sa pozbierať?

sunny8
27. máj 2017

Ahojte 🙂som tu po dlhsom case potrebujem sa vyrozpravat mozno poradit ved takychto problemov je v dnesnej dobe iste tym netrpim sama. Presla ma uplne chut zit. Cele dni mam pocity stiesnenosti zufalstva beznadeje bezmocnosti zbytocnosti necitim nic ani lasku ani nenavist ani radost len smutok odtahujem sa od ludi z pocitu ze chcem byt sama ale zaroven sa citim opustena a chcela by som pri sebe niekoho komu by som sa mohla vyrozpravat a mozno by ma utesil. Stala som sa uzavreta od vsetkeho nic ma nebavi len sediet a prejedat sa. Vonku je nadherne pocasie co ma predtym tesilo ale teraz ma to deprimuje ze nemam s kym ist von a byvam na takom mieste ze nie je kam. Mala sa chce hrat nemam vsak na to chut neviem prist ku nej objat ju uzit si ju nevladzem neviem ako sa dvihnut. Trva to uz velmi dlho. Nikdy som nebola leniva ale teraz nemam silu do nicoho. Len sediet a maximalne zapnut hudbu a dost. Co robit ako zacat kde nazbierat motivaciu pohnut sa vpred ? Dakujem za kazdu dobre mienenu radu prosim naozaj sa zdrzte neprimeranych komentov nepomoze mi to uz bez toho sa citim nepotrebna a uplne zbytocna pre vsetkych

zabina27
27. máj 2017

psychiater, alebo minimálne psychológ, prípadne vyrozprávať obvodnému lekárovi a ten ťa už pošle... toto pre tú malú nie je vôbec dobré ☹

sunny8
autor
27. máj 2017

@zabina27 viem ze potrebuje mat pri sebe silnu maminu ... Manzel sa zo mna smeje ze si namyslam hluposti no vobec mi jeho slova nepadnu dobre nema pre mna pochopenia a o to je to tazsie. Hovori ze ma nema co trapit a v tom ma pravdu vsetko je ok tiez.neviem najst presnu pricinu toho smutku no pokial sa z neho nevyrevem neprejde a neda sa utisit. On povazuje ludi co chodia k psychologom za blaznov a vysmieva sa z nich o to je to horsie

janinah
27. máj 2017

@sunny8 manželovi povedz,nech si vygoogluje slovko depresia,je to ťažká choroba....a švihaj k lekárovi obvodnému,on ťa pošle kam treba

persica
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
morda
27. máj 2017

sunny8 - to, co popisujes, vyzera uplne ako klinická depresia, co je vazna dusevna choroba, ale velmi dobre liecitelna. Cim skor vyhladaj psychiatra, za konzultaciu nic nedas (iba cas). Uplne zbytocne trpis, naozaj sa Ti da ucinne pomoct. Drzim palce.

alex49
27. máj 2017

depresiou trpia aj slávne osobnosti, ktoré majú fakt všetko, vyhladaj psychologa čím skôr

catherinah
27. máj 2017

Urcite chod k psychiatrovi. Toto je uz vazne. Mozes priamo, nemusis cez obvodneho

3009
27. máj 2017

@sunny8 treba ísť k psychiatrovi, lebo ak to trvá dlho tak len psycholoóg nepomôže. Ten kto nezažil skutočnú depresiu, tak ti bude radiť - prechádzky, čaje, šport, ale vtedy naozaj nevládzeš ani stať z postele. K psychiatrovi nepotrebuješ žiadny papier od obvodného lekára, treba sa objednať a čo najskôr. Manžel ak ťa nechápe, tak mu nič ani nehovor, že ideš k psychiatrovi a aké ti dáva lieky. Väčšina mužov to nechápe, až keby sa im niečo podobné stalo. Netreba to vešať nikomu na nos, že budeš chodiť k psychiatrovi, lebo ľudia sú v tomto smere zlí - nie všetci.

santafe
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lilyianka
27. máj 2017

@sunny8 nie si sama kt.byva niekde kde aa moc neda ist...ja tiez ...a to nemam ani dieta 😉 jedine co som rada,ze mame dom s velkou zahradou a 2 psov...tiez mam take dni,ze sa mi nic nechce...samozrejme nie v takej "tazkej"forme ako mas ty....ja som clovek kt.sa snazi z problemov dostat normalne...cize ja ti lekara radit nebudem...pretoze ja sama by som sa snazila trochu zmenit zivot....vonku je krasne...mas male dieta...chod s nou von,na prechadzku...zober auto ak mas a mozes a chod na zmrzku...neviem kde byvas a teda ci mas takuto moznost...ci mas k dispo auto resp ci mas vodicak....
Ja som zacala behat...predtym som doma cvicila...a vzdy som taka spokojna ked pridem z behu...aj kee predrym ma to vrchilne nebavilo...zabijem 2 muchy 1 ranou...lebo vyvencim psov a zariven robim aj cosi pre seba...

ukulela
27. máj 2017

@persica depresia je choroba ako kazda ina. da sa uspesne liecit, reba len dobreho lekara. bartosova sotva dodrziavala nejaky liecebny rezim ... priklad za vsetky drobne.
@sunny8 ja mam kolegu. dobry chalan, zena, deti, ozuaj slusny a pomerne uspesny. no skoncil v stave, ked rano nevladal vstat z postele a ist do prace. jednoducho zle zle zle - ale priznal si problem a siel k psychiatrovi. ano, musel brat lieky, no tie mu pomohli a dostali ho do pohody, aby mohol fungovat dalej. pre zenu a pre deti. ako som pisala, depresia je choroba. a tak, ako sa nehanbime ist k lekarovi s chripkou, zapalenym hrdlom, ci pichanim v boku, nemame sa preco hanbitza depresivne stavy. mozog je jedna velka chemicka tovaren a ak trebars len chyba nejaky hormon/vitamin/prvok, hapruje. a psychiater je od toho, aby prisiel na to co je v tej chemiii zle a napravil to. drzim ti palce. ak citis, ze je to nad tvoje sily sa z toho dostat. nevahaj a chod k lekarovi. ked nie manzel, my ta podporime 🙂

lenulka111
21. máj 2018

❱❱ MÁTE SVOJU BÚTLAVÚ VŔBU? ❱❱ CÍTITE SA NEVYPOČUTÝ? ❱❱ POTREBUJETE SA VYROZPRÁVAŤ?
❱❱ Pomáham uvoľňovať nahromadený stres tým, že hovorím s ľuďmi, ktorí cítia nedostatok ľudskej konverzácie vo svojom živote, ​alebo nemajú s kým hovoriť o svojich problémoch a tažkých životných situáciach.
❱❱ Špecializujem sa na klientov, ktorý sa potrebujú IBA vyrozprávať a tým odstrániť stres a negatívnu energiu, ktorú pocitujú.​​
❱❱ https://butlava-vrba.weebly.com/

lenulka111
Odpoveď bola odstránená
Zobraz