Ahojte ženy. Ja len tak,že koľké z vás sú v podobnej situácii ako ja. Riešim virtuálnu neveru partnera a neviem ako sa k tomu postaviť. Odpustiť alebo to skončiť? Ako ste to riešili vy?
Ahoj, ja som to vďaka bohu neriešila. Lebo môjho to nezaujíma také veci.
Ale stačí keď sa zamyslis nad tým co to tebe sposobuje. Ak ti to ubližuje a jeho to nezaujíma,tak ta nemá v skutočnosti rad. Jednoducho je mu jedno, že robí niečo čím ti ubližuje a najmä si ta neváži. Iné tam nie je vysvetlenie. Ty máš právo mat pri sebe chlapa, ktorý ťa bude na rukách nosiť. A nie toto žiť. Ale rozhodnutie je na teba. Pamätaj ale, že roky plynu, a čas letí. To co premrhas s ním Ti už nik nevráti.
@lentilka640 ja si myslím, že si píše a ma kontakt cez internet. Nie osobne. Možno aj videohovory a také....
@derdia áno je to tak. Ponižuje ma to, ubližuje mi to. Ľúbim ho, ale neviem, naozaj neviem čo robiť.Nečakala som takýto podraz. A áno píšu si o všetkom. O sexe o spoločnej budúcnosti. Písal jej ako veľmi ju miluje .......
Samotné písanie by nevadilo, ale zrejme odráža tie ďalšie problémy vo vztahu a zrejme aj partnera so sebou samým.
Toto uz nieje iba virtualna nevera. To by bolo keby si tak opisovali svoje fantazie,toto uz je uplne nieco ine. Neviem si predstavit ostat s clovekom ktory pise inej zene ako ju miluje
To je extrém toto.... tak nech si ide za ňou keď ju miluje.... tento vzťah stroskotal v ,,začiatkoch" a určite nemá perspektívu ...
Fuu takze uz je pripraveny odísť? Alebo to teraz popiera/ lutuje?
Lebo ani mne toto uz nepride ako virtualna nevera, ze si s dakym len vypisuje..toto uz je ze nechce byt s tebou nie?
Mne by bolo najvia ľúto, že jeho myšlienky patria inej. Je to veľmi ponižujúce ako si písala a vás vzťah už bude tým poznačený stále, aj keby s tým hneď prestal. Postupne ho kvôli tomu prestaneš ľúbiť a potom sa ľahšie rozhodneš.
Venoval jej toľko času.....Dopodrobna rozpísaná ich spoločná budúcnosť, fotografie....každá jedna myšlienka iba na ňu😢
Len toľko k tomu, nechaj ho ísť a ty si nájdi niekoho kto ti nebude ubližovať. Úplne jednoduché. Je to ťažké, lebo ho ľúbiš, ale ľúbi on teba?
A nad čím ešte rozmýšľaš? Čo mu chceš odpustiť keď on už zjavne má naplánovanú budúcnosť s inou? Myslím že je to jasné, len si to ešte nespracovala. Mrzí ma to, no nemáš čo ľutovať a rýchlo od neho utekaj. Určite si nájdeš toho pravého ❤️
Stále dúfam, že to nie je pravda....Aké rozsiahle správy jej písal...keď som to čítala neskutočná bolesť😢
Žiaľ je to pravda, už to radšej nečítaj. Ako dlho ste spolu? Tvoj budúci ex vie že to vieš?
Ja chapem, že si smutná, chapem, že to musí nesmierne bolieť pretože ho ľúbiš. Jedno ti poradím, muzis sa teraz zamerať na samu seba, zastaviť sa, nadýchnuť sa. Povedať, že to skončilo a ze pre teba začína nový život. A neboj sa čaká ta ešte mnoho pekného v živote. Hlavne mu teraz treba ukázať, že máš svoje sebavedomie a, že mu praješ nech ide kam chce ísť. Niekedy musíme rešpektovať rozhodnutie druhých, že chcú odísť... A hlavne na seba sa zameraj a uvedom si, že to čo ty miluješ a ľúbiš je t oja predstava o ňom. On sníva o druhej, myslí na druhú a hlavne ta podrazil!!!!teba ktorú nikdy podraziť nemal. Takže musíš ho nechať ísť....
Ja na tvojom mieste by som sa zachovala tak, že by som ja jeho vyrazila so svojho života... A určite nečakal kým on vyrazí mňa. Nestojí o to...
za mojich mladych cias, by ma to polozilo na kolena a snazila s a ho ziskat spat. Roky pribudaju a ja som sa naucila, ze ak jeden nechce tak to nema vyznam. Jasne boli to jak hovado, ale uz poznam svoju cenu a viem co chcem a co nie. Nechaj ho ist.
A s tebou je preco?
autorka: tvoj muž s ňou plánuje budúcnosť a veľmi ju miluje a ešte ju ani nevidel? čo má tvoj muž 15 rokov?
@panelacikova veď to ani mne nejde do hlavy ako sa dá zamilovať do ženy, ktorú ani nevidel
on vie, že ty vieš?
Z ich konverzácie vyplynulo, že sa ešte nevideli? A už plánujú budúcnosť? Lebo ak je to tak, potom on je veľmi divný človek.Jedine, že sa nudí a z tej ženy si uťahuje.
@tequelinka sú rôzne dôvody prečo to robia. Väčšinou ide o to ze si honia okrem iného aj ego. Reálne sa nechcú stretnúť ale robí im dobre takéto nechutné vypisovanie. A zo zábavy a ďalší smerujú k reálnej nevere. A tiež si treba uvedomiť že na druhej strane sú reálne ženy ktoré sa na tom podieľajú.
A ako si to vyriešila ,ja som teraz v podobnej situacii
Čo znamená virtuálna nevera ?