Ahojte už som písala tu ohľadom tejto témy...
Ako by ste reagovali alebo ako sa s manželom porozprávať aby som nevyzerala ako "stíhačka"?
S manželom sme spolu 15 rokov máme dve deti...manžel sa pred dvoma rokmi zoznámil s jednou vydatou ženou... má ju vraj ako kamarátku a nič s ňou nemá len šport s rovnakú kondičku...
Ide o to že keď som mu povedala nech mi povie že ide s ňou teda na ten šport povedal hej poviem následne išiel nepovedal mi stalo sa to viackrát zakaždým mi povedal že bol sám dokonca raz mi aj iné miesto povedal...teraz s ňou občas aj volá...mne stále hovorí že nemá ani jej telefónne číslo...
Ako mu toto celé povedať?on mi len povie že som paranoidna a vymýšľam si, že nič zle nerobí a neklame mi...
Prečo toto tolerujes?
On si pred tvojimi očami robí program s inou ženou
Keď sa ho to spýtam mi povie že jemu to vadiť nebude keď to bude len o športe a nič viac...
Mám jeden dokáže ktorý použiť nemôžem...
A mám len telefónne číslo či vypíše hovorov...on teda povedal že nemá ani jej číslo ...
@pribinak neviem čo robiť...viem že urobí zo mňa najväčšiu sledovaciu harpiu
On ta ma za handru a ty mas stres ze ta bude povazovat za stihacku, zasnem. Ved nech si mysli co chce, vie ze ti to vadi?
@hipuska náš vzťah? normálny si myslím...síce teraz posledný mesiac je to napr bieda so sexom...ale vlastne keď poviem aby sme niekam išli spolu štyria mi naposledy povedal že ho to s nami nebaví lebo deti sa stále hadaju a to keď tak vymýšľam program blízky športu, ale.boli sme aj na dovolenke minulý rok bol s nami aj na pár výletoch
@pribinak Vyhodiť niekoho z vlastného domu len tak nemôžeš. Tieto silácke reči sú vtipné.
@lejka218 Ja si myslím, že tvoj muž je už inde a s tebou nepočíta. Buď sa rozídete a každý pôjde po svojom. Alebo ostanete spolu kvôli deťom ako spolubývajúci a každý si vzťahovo pôjde po svojom.
@zuzanockamt ale silácke? Sa ukludni. Autorka uviedla že evidentne byt /dom nie je jej. Tým je to ukončené
@pribinak Aj keby bol iba jej, počas trvania maželstva to urobiť nemôže. A ani on.
mňa tak napadlo, ak nemá na dotyčnú telefónne číslo, ako potom s ňou zdieľa a komunikuje športové aktivity a rovnakú kondičku? A čo na to jej ženatý pán manžel?
Tak chujkovi vadia vlastne deti a radsej travi cas s inou zenou....co sa tu da riesit....Asi by som si aj ja hladala kamarata na travenie volneho casu....
@gejb neviem čo jej muž na to či on o Tom vie...presne aj mne to tak príde...že jednoducho si žije jeho život popri nás...
@jamimo má na ňu telefónne číslo len mne povie že nemá...vidím vo výpise hovorov...dokonca je tretie najvolanejsie...a cez sociálne siete si tiež píšu...a vlastne keď idú spolu na turistiku tak si tam vykonubikuju...
Ja mám taký pocit že on ju chodí pozrieť aj do roboty...lebo je volanie na jej číslo desať sekúnd a o dva tri minúty znova čo sa dá za takú chvíľu povedať...len asi pod von som tu
tiež si myslím, že minimálne mentálne je už niekde inde, aj keď možno fyzicky nie, ale ktovie... ja by som sa s ním vážne porozprávala, otvorene a na rovinu a keby zatĺkal tak s ňou nech viem na čom som (nie jej to zakazovať, ale nech mi povie ako to je alebo nie je) a podľa toho by som sa zariadila
@lejka218 obdivujem ta aká si tolerantná. Ja by som toto nezvládla. Tvoj muž to ale využíva a ešte to otočí proti tebe a vsugeruje ti ze ty si vlastne ta stíhačka. Ale nie si!! Každý milujúci partner by bol z toho trosju paranoidny keď by manzel/manzelka trávil viac času s inou osobou ako s vlastnou rodinou...ešte si aj vyvolávajú, chodia spolu na turistiku... sadni si s nim, navrhni poradňu alebo rozvod...uvidíš jeho reakciu.
tak si zaplať súkromného detektíva a mužovi predlož dôkazy, čo ešte viac sa dá urobiť? bu´d sa dohodnete alebo sa nedohodnete, ale takto žiť sa nedá
@lejka218
Povedz presne a jasne muzovi, co ti vadi a co ta zranuje. Diskutujte o tom. Ak ta lubi, prijme opatrenia, aby v tebe nevyvolaval tieto pocity.
@lucka_ke
@gejb keď súkromný detektív stojí dosť peňazí...a potrebujem mu ja vlastne dávať dôkazy?keď viem že je to tak že mi klame...
@zmrzlinka2021 keď on vie že ma to zdaňuje že na ňu ziarlim...už som mu to veľa krát povedala a teda prijal také opatrenia že mi nepovie asi radšej pravdu
@lejka218 ja na tvojom mieste by som si hlavu nelamala co treba povedat. On vas ako rodinu nevnima. Nechce s vami travit cas. Na to dokazy nepotrebujes. Co z toho je vymyslene? Venuje sa tebe ako zene? Venuje sa detom ako otec? Travite cas ako rodina?Prestan riesit jeho a ju, zameraj sa na seba a svoje pocity. Menis sa na stihacku a jemi to vyhovuje. Na vztah treba dvoch a ak ten druhy nechce, nijako ho neprinutis.
@lejka218 neváži si ta ako ženu a ty chceš silou mocou dôkaz...načo? Véd vidíš ze mu nestojis zato aby ti dokázal, že ju má na háku....klame, klame a ty hľadáš dôkazy? Ser prosím ta na neho
Tvoj muž je zjavne do nej zamilovaný. Neviem ako by sa toto dalo stopnúť. Ako vyzerá váš vzťah?