Ako sa opäť dostať na Pokec?

clarke
26. jan 2020

Ahojte neviete mi náhodou poradiť ako sa znovu dostať na svoj pokec. Lebo v minulosti som dávala všetky hesla svojmu teraz už bývalému od veľa účtov... A potom som tie hesla pomenila. Ci tam sa nedá aby sa mi to poslalo na mail keď neviem presne svoje meno? /heslo?

adusa1987
26. jan 2020

Nick sa po 30dnoch uplne zrusi...vytvor si novy

evkao
26. jan 2020

@clarke ak uz si nepamatas ani prihlasovacie meno, tak sa tam uz nedostanes... a ak si tam nebola dlhsie ako 3 roky, uz je nick aj tak zruseny

clarke
autor
26. jan 2020

@evkao ako neviem práveže som tam chodila. Len je mi ľúto keďže som si tam písala s ľuďmi že by som ich stratila.. Takže sa nedá nejak zistit tj prihlasovacie meno?

clarke
autor
26. jan 2020

Už ho mám späť 🙂 teším sa neskutočne

clarke
autor
26. jan 2020

Je divne ze som tam mala konverzácie a zmizli.

zuzpar
26. jan 2020

Ako si sa k tomu dostala spat? 🙂

clarke
autor
26. jan 2020

@zuzpar zadala svoje meno a skúšala heslo a vyšlo.. Len škoda nič tam nemám žiadne spravy co som tam mala :(

ketrint
26. jan 2020

@adusa1987 to nebude pravda, ja bezne aj pol roka (aj viac) som off a ked nakuknem tak mi ide prihlasit...

clarke
autor
26. jan 2020

@ketrint nevieš náhodou prečo tie správy zmizli? Lebo ja fakt netuším...

evkao
26. jan 2020

@clarke ktore spravy? RP, e-mail alebo co bola kedysi posta?

clarke
autor
26. jan 2020

@evkao asi RP. A emaily som tam dostala max dva a tie sú tiež preč

evkao
26. jan 2020

@clarke RP sa mazu, ak nemas aktivovane plusko (platena sluzba), ak ti zmizli e-maily, tak skus napisat na kontakt@azet.sk, tam ti to mozu preverit

clarke
autor
26. jan 2020

@evkao aha dobre to som nevedela ale nejak sa asi nedá zistiť ze s kým som si vtedy písala keď sa to maže?

evkao
26. jan 2020

@clarke no to sa neda

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
robodracica
26. jan 2020

Emaily sa tam same mažu po polroku alebo roku. Raz som si kupila notebook a na email azet mi prisli faktury, t.j. zarucny list. tesne predtym ako mal notebbok 2 roky sa pokazil, a emaily boli zmazane. Myslela som že ma picne. Odvtedy pouzivam len gmail. tam sa same nič nemaže.

evkao
26. jan 2020

@robodracica e-maily sa same nemazu, moze dojst k zmazaniu pri stahovani cez postoveho klienta, prip.priecinok spam sa maze po 30 dnoch (ja mam stale v e-mailovej schranke e-maily este aj z roku 2014)

clarke
autor
26. jan 2020

@veronika4495 no neviem ci aj odtiaľto lebo od fb a msg mal tak ale neviem nebol by až taky kreten ci?

adusa1987
26. jan 2020

@ketrint aale myslela som ze ona zrusila nick nie ze len nechodi a zabudla udaje

23121974
26. jan 2020

@evkao Presne tak,samé sa nemažú..Mažú sa notifikácie zo sociálnych sietí automaticky.

ketrint
26. jan 2020

@clarke no, nemam presne odsledovane po kolkych dnoch (a neviem preco si myslim ze po 30 😂), mi uz RPcky nesvietia vobec... Ale ked porozklikavam komunikacie, tak tie nove spravy mi zobrazi, len teda nesvieti notifikacia ze tam su nove...

peto0
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
davidhutnik1
22. dec 2021

Davidhutnik1

dievca34
21. dec 2023

@adusa1987
Dobrý deň prečo mi nejde azet učet Elizabeth543 keď som si ho včera vytvorila a heslo si pamätam ďakujem