Ako sa odosobnit od ludi ktori viac riesia teba nez svoj vlastny zivot a ktory vedia skor nejake veci nez vlastne ty sama, ktori viac vidia do tvojho sukromia jak ty a snazia sa ta “poucovat” ako by to malo byt alebo ako sa to robievalo kedysi. Rozpravam zo zivota smerom —>praca, kolegyne v praci, geriatricke kolegyne.... ako sa vseobecne odosobnit od nazorov druhych ludi.. proste ma štvu ľudia a pretvarujem sa ze chcem byt mila a pritom by som niekomu najradsej povedala svoje. Ach🙏🏼 Pane na nebesiach daj mi silu. Poradte ako to od seba davat prec tento pocit 🙏🏼
Neodosobnuj sa, prikyvni, poďakuj a rob podľa seba. Všade máš také osoby nielen v práci.... Každý vidí jasnejšie iných problémy a ako ich riešiť ako vlastné..... S tým žiaľ nič neurobíš. Ostáva len žiť si svoje....
Nevšímaj si .. keď títo ľudia majú potrebu do všetkého sa starať všetko riešiť radiť a pod tak to nerobia len tebe ale všetkým .. proste takí sú .. aj ty si nejaká 🙂 usmej sa pomysli si svoje a ignoruj
ked nebudes riesit svoje sukromie s druhymi osobami, budu mat menej zachytnych bodov na poucovanie.
Tak v robote neries svoje sukromie nech o tebe nic nevedia ked maju potrebu komentovat. A inak si povedz - opinions are like assholes everyone has one, 🤣
Ja ani neviem ci ma niekto rieši ci nie, nemám čas a chuť to riešiť ja! Múdre rady si v tichosti vypočujem v súkromí si za nadávam 😁 a som ok. Inak ma absolútne nezaujíma kto si o mne co myslí. Taky vzruso život jak ja žijem si aj tak nevymyslia 😂
Kto je sam so sebou spokojny, tak mu nebudu vadit nejake hlupe reci 🙂
Ak to, co o tebe hovoria, je pravda - tak sa nemas preco urazit a ak to pravda nie je, tak sa zasmej nad tym, ake hluposti si ludia dokazu vymysliet 🙂
Ako ja neviem, mam 30 rokov a v zivote som nemala s nikym takyto problem...ale ja si ludi nevsimam, pokecam o klasickych blbostiach, poviem aj zo sukromia ale nikdy som si nevsimla, ze by ma niekto ohovaral a pod. Asi som moc nudna 🙂
@miadi ja sa nesnazim riesit, ale ked sa niekto opyta, chces byt slusna tak malo co prezradis normalka v ramci hranic. Uz som prestala aj nejak navstevovat kolegyne lebo su v kancli s ostatnymi ktore by hned vsetko chceli vediet... ale nie vzdy sa vyhnem tomu. Neda sa to az tak uplne.
@hederamonstera ahoj, nesu to ohovaracky, len napriklad , minule kolegyna sa zasnubila a kazdy uz hned riesil ze urcize je tehotna atd. No je toto normalne ? To aj mna tak budu riesit ? A budu vediet skor odpoved jak tehotensky test? Mne to pripada nenormalne neslusne
budu riesit...chces plytvat svojim casom a energiou a riesit to ze oni riesia? kasli na nich, nevsimaj si to a hotovo..usetris si cas a nervy...
@mila23 ach boze rada by som, ale v takych dnoch mam chut dat vypoved ale uskodila by som len sebe 🙏🏼
Ja som raz robila v kancli na urade ( mala som x roznych jobov) a tie zeny hlavne starsie mali kopec reči a Strasne prasačiny 🤣furt sexualne komenty Este ze tam nebol ziadny chlap. Proste sranda podla mna to moc riešiš . Oni dojdu domov aj zabudli co ti povedali a ty Ležiš v posteli a dumas nad kazdym slovom. Potrebujes filtrovat zbytocne info.
Budu. A co ma byt? Nech o mne rozprávajú, čo len chcú. Ich kecy nezmením, prečo by sa ma mali dotýkať?
Normálne ich máj na háku.. Každý môže mať svoj názor, ale ty žiješ s oj život. Rob veci tak ako ich chceš a cítis ty, inak nebudeš nikdy šťastná. Môže ti byť jedno, čo si iný o tom myslia. Zbytočne si zaťažujes psychiku, jedným uchom dovnútra a druhým von😁
Riešiš to až moc....
Toto nie je dôležité pre tvoj život.
Púšťaj z hlavy po zatvorení dverí z vonkajšej strany...
krátke video na zamyslenie, pobavenie 🙂 Dušek
https://www.youtube.com/watch?v=22QHkH1Npp0nezatazuj sa tym, vsade kam.prides a budu tam pracovat zeny, sa toto moze stat. niektori ludia potrebuju stale riesit, ohovarat alebo konspirovat.asi sami nemaju v zivote dost zabavy.ani zo slusnosti im nic o sebe nevrav,vzdy sa da odpovedat protiotazkou alebo otazku otocit na vtip, zahovorit atd. hovor iba ked ty sama chces🙂
Jednoducho, bud ina ako oni, ries svoj zivot a neries to, co si o Tebe myslia ini, ani to, co Ti ini napr. radia.