Ako sa obrániť pred svokrou?

15. mar 2021

Ahoj mamičky,
Už ma to nebaví. Skutočne
Za každým keď svojej svokre oponujem, alebo nezdieľam rovnaký názor, proste celkovo stále keď sa jej nepáči moja odpoveď na mňa vybehne že čo sa hneď URÁŽAM . Ako fakt nechápem 😱 Nerozumiem tomu ...
Napríklad, keď som bola tehotná snažila sa mi zakázať ísť na USG ( vraj to poškodí plod) oponovala som jej, ze to vôbec nie je pravda a ja si pôjdem kam chcem . Jej reakcia bola " čo sa hneď uražaš" .. mňa to už neskutočne vytáča.... Ako mám na toto reagovať? 1000000x som jej vravela že už nech sukľudni že nerozumiem kto sa tu uráža len som vyjadrila svoj názor. Ona ako keby naschvál 😑😑😑😑 keď sa snažím ingnorovat ( jedným uchom dnu druhým von ) tak znova " urazila sa " WTF 😱
V Y T A Č A M A T O...

nafka0483
15. mar 2021

- Neurazam sa, odpovedam
- Preco sa vy hned urazate?
- Urazam sa, lebo nerespektujete moju odpoved
- Urazam sa, lebo sa ma stale pytate preco sa urazam

luccy89
15. mar 2021

Usmej sa, zasmej sa a povec ok, tentokrat dam na vasu radu, ale samozrejme si sprav po svojom😂

simca06022011
15. mar 2021

neurazam sa. a vybavene.. viac by som to ani nekomentovala.. :D kto vie, ci vobec vie, co to slovo znamena..

ivetz
15. mar 2021

Podľa mňa stačilo povedať, že na USG máš iný názor... "...ja si pôjdem kam chcem" - bolo už zbytočné a vyznieva to útočne. Keďže toto vieš, snaž sa ďalej nekomentovať a svoj postoj vyjadruj vecne, bez ďalších emócií.

nistika
15. mar 2021

je to obycajna projekcia vlastneho self - no tvoja svokra nemoze priznat, ze ona sa urazila za to ze s nou nesuhlasis, tak to cele hodi na teba...mozno to robi vedome mozno nevedome to je jedno. bud to odignoruj alebo daj na spravnu mieru. a povedz ze z tejto jej reakcie mas pocit, akoby sa urazila ona.

autor
15. mar 2021

@ivetz Tak priamo tak ako som to napísala sem som jej to samozrejme nepovedala. Tiež mám nejakú úctu voči nej. Dala som jej to na javo slušne.
Ďakujem za názor 🙃

0silvia0
15. mar 2021

Zober to s nadhladom, staci povedat, no vidite aka som urazliva? A zasmiat sa na tom. Ked ta to nebude vytacat, svokra to nebude hovorit

deti95060810
15. mar 2021

načo sa s ňou stretávaš....

lechtivka
15. mar 2021

Mne svokra vravieva že si vymýšľam 🤣

lija22
15. mar 2021

jj je to na facku. ale ber to uz s nadhladom, ved ozajnemusis reagovat ;) dakedy bolo v mode hovorit na vsetko "tak prepac, ze zijem" pani ja som bola na toto alergicka celkom ako ty

autor
16. mar 2021

@deti95060810 no zatiaľ bývame spoločne, takže či chcem alebo nie vidíme sa každý deň

mamusa34
16. mar 2021

To máš dobré .my si nemám čo povedať ohľadom súkromia ..na to má môjho ,od neho vyzveda keď je u nich .. je to trapne ale keď jej to vyhovuje a myslí že vie všetko ..nech .

mamusa34
20. aug 2021

Poslať do piče
😃