Ako sa nenamotať hneď na chlapa?

majka_7778
24. feb 2022

Ahojte ženy chcela by som sa vás opýtať na názor,ked sa riešite s novým chlapom alebo novým objavom ako rýchlo sa dokážete namotať resp zamilovať? Ja si už asi 2-3 mesiace píšem s jedným chlapom ,veľmi si rozumieme ale ešte sme sa na živo nevideli.. preto by som sa vás chcela opýtať aj keď viem že je to častokrát individuálne ale mám pocit že som sa tak trošku namotala a lámem si hlavu nad tým ako je to možné a najradšej by som sa toho zbavila. Nechcem sa hneď tak rýchlo namotať prosím vás dajte nejaké rady ako sa hneď nenamotať. 😅😄 Máme sa čoskoro stretnút. Ďakujem za každú odpoveď.

mariaveronikag
24. feb 2022

podľa mňa sa spolu stretnite a uvidíš, či stojí za to, aby si sa naneho vôbec namotala a tiež, či sa aj on namotá, alebo len namotáva... A možno sa pri osobnom stretnutí odmotáš veľmi rýchlo.

deti95060810
24. feb 2022

drž si odstup a nadhľad...

tosomja
24. feb 2022

@majka_7778 tak sa odmotaj a ži v realite. Ja som sa tak počas písania zaľúbila do terajšieho a stretnutie ma len uistilo, že si ho nechám 😀

shinon258
24. feb 2022

@majka_7778 za 2-3 mesiace považuješ rýchle namotanie? Však to väčšina ľudí sa už dáva dokopy po takej dobe. Neviem, ale mne príde hrozne dlho si písať 3 mesiace bez stretnutia. Keďže práve to stretnutie ti ukáže, či s tým človekom chceš naozaj byť.
Ja som si tiež takto popísala s jedným asi týždeň. Bol super v správach a aj sa mi zapáčil. No potom sme sa stretli a úplne nula bodov. Čiže som rada, že som na ňom "nestrácala" čas (toto prosím berte s nadhľadom, ale asi chápete čo tým myslím).
Taktiež toho človeka reálne nepoznáš, keďže "papier" znesie veľa. Ak ste už spolu mali videochat atď... Tak to už je iné, ale aj tak úplne niekde inde ako reálne stretnutie

oli18
24. feb 2022

Dcéra sa namotala pri písaní. Na prvú schôdzku už išla zaľúbená. Sú spolu 21 rokov.

dzulli1980
24. feb 2022

Práve kvôli tomuto som JA iniciovala prvé stretnutie po dvoch týždňoch písania ... nemám rada také tie internetové kecy, čo sa naťahujú ako sople ... zaujal ma, išla som, riešila som ... dnes sme manželia, máme dcéru ... aj keď nie je dokonalý, však ani ja nie som, nemenila by som.
@majka_7778

janickacrazy
24. feb 2022

@majka_7778 no tak my s mužom sme sa stretli po týždni písania a po 2 mesiacoch sme plánovali zásnuby a po 6 mesiacoch svadbu, takže u nás to išlo dosť rýchlo 😂

tosomja
24. feb 2022

@janickacrazy wau 😀

timea179
24. feb 2022

@majka_7778 Už len tým že si s ním píšeš tri mesiace tak si sa svojim spôsobom namotala.

savanna
24. feb 2022

3 mesiace pisania je prilis velka strata casu. Mozete si pisat a mozes si mysliet, ze si zalubena. Potom ho stretnes osobne a moze prist 150 kilovy chlapik smrdiaci od piva, ktory si na net vylepil fotky spred 15 rokov /priklad/.
Ako sa nenamotat na online zoznamke, no jedine tak, ze sa s nim co najskor stretnes a uvidis. Jasne, ze je dobre trochu si popisat, otukat si ho, ale 3 mesiace je podla mna zbytocne dlho. Ja by som tomu dala max. par dni a chcela by som ho vidiet nazivo.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miadi
24. feb 2022

Ono je v podstate jedno kedy sa namotas.. podstatne je v pravy cas sa aj odmotat ked to nie je dobry vztah , Kludne sa mozes zalubit .. ale donho ako cloveka realneho nie si svojej predstavy o nom. Aby si raz nebola na materskej emocionalne ekonomicky alebo inak tyrana a ty popri tom vyplakavani pisala sem to klasicke “ ale Ja ho velmi milujem .”

oli2782
25. feb 2022

Z vlastnej skúsenosti ti hovorím, čo najskôr sa stretnite😊 Zbytočne si s niekým vypisuješ tak dlho. Namotáš sa a keď príde na to stretnutie, ktoré možno nedopadne podľa predstáv, budeš sklamaná. Radšej si popíšte pár dní-týždeň/dva a stretnite sa. Nestrácaj si čas 😊

marcela64
25. feb 2022

V tomto ti nepomôžem lebo u mňa to bolo tak keď som bola mladšia, že vlastne hneď som sa vedela namotať a zaľúbiť a bolo 🙂 Ale je pravda, že najlepšie bude sa stretnúť a uvidíš aký bude v skutočnosti 🙂

moonlight1210
25. feb 2022

Vsimaj si na co konkretne sa namotavas a preco.

Na pozornost? Na lichotky, ze si sympaticka? Mila? Vtipna? Pekna? Sexy?
Na povzbudenie? Na suhlas s tvojimi nazormi, resp. pochopenie?
Atd.

Vsimaj si, ake ocakavania mas a ktore z nich ti ta komunikacia naplna.

To su oblasti, v ktorych mas malo, neveris si, potrebujes ich naplnit (doplnit).
To su tvoje Achilove paty.
Popracuj na nich aj sama a tvoja potreba uistenia od niekoho v tom opadne. Budes vyrovnanejsia a budes mat vacsi nadhlad zhodnotit, ci tento muz ano, alebo nie.

Ked taketo miesta mas a ten muz ich naplna, tak je to spociatku prekrasny pocit. Suhry, pochopenia, podpory. Nebudeme si klamat, je to uzasne.
Casto az tak, ze ochotne prehliadas a bagatelizujes ine veci, ktore hovoria, ze vam to az tak klapat nemusi, ako sa zda.

Take miesta mame vsetci a logicky sa nedaju naplnit po okraj samovolne. To by sme vsetci boli dokonale bytosti.
Dolezite je si ich byt vedoma a opatrna na ne. Lebo cez ne si kupitelna.

marcellka32
25. feb 2022

V práci v mužskom kolektíve tak srandovali: kam zavolať babu, aby videl realitu? Na plaváreň alebo sauna, bez mejkapu 🙂

dadula_15
25. feb 2022

No v tomto asi moc neporadím, lebo ja som typ, čo sa snaží držať si odstup a preto veľakrát sa mi stalo, že ma chlap začal až uháňať, by mi aj modré z neba dal, keď som sa mu nehodila hneď okolo krku. Je to zvláštne, že to takto funguje.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sweetyna
25. feb 2022

pisanie je malo 🙂 v dnesnej dobe sa treba stretnut lebo clovek nemoze vediet :D na koho narazis 🙂 a tak najlepsie aj tak spoznas cloveka 🙂

ciusinka
25. feb 2022

@majka_7778 Po mojich skúsenostiach za posledný rok,čo som strávila nejaký čas na zoznamkach a písala si s X chlapmi ti radím - čo najskôr sa stretnite a hlavne sa nenamotavaj..Viem,že je to ťažké,ale pri dnešných chlapoch nemáš absolútne nič isté..Moja úplne čerstvá skúsenosť - písali sme si týždeň,prvé stretko,všetko super,písal mi ako zo mňa nemohol spustiť oči,plánoval kam všade spolu pôjdeme,wellness,trip do Írska atď..Proste všetko vyzeralo parádne,bum,druhé rande,všetko v pohode,2 dni po ňom začal menej písať a na 3.den mi napísal,že medzi nami necíti žiadnu chémiu a bla bla bla 🙈 Ja neviem,ale ja osobne už pri 1.rande viem,či tam chémia z mojej strany je alebo nie je..Takže fakt v dnešnej dobe ti už nikto nič negarantuje,chlapi nemajú problém namotavat a potom ťa odkopnúť ako špinavú handru,takže vrámci zachovania tvojho duševného zdravia ti radím nenamotavat sa a čo najskor sa s ním stretnúť,nech zbytočne nestrácas čas..