Ahojte… tuto temu zakladam tak trosku v depke. Mam 22r, studujem VS, ktoru som vzdy studovat chcela.. Holt, tento rok mi nevyslo skuskove a tak sa ucim aj teraz v lete. Tym padom mi padol oddych, brigada, vylety, cas, ktory by som venovala sebe a v poslednej dobe to na mna nejak dolieha. Na leto som si dala predsavzatie, ze sa opat vratim k behu a k cviceniu, nuz ale od zimy som sa tomu nevenovala, pribrala som, aj kondicka sla dolu a ked sa teraz snazim, mam pocit, ze zbytocne, ide to tazko. Pritom pohyb milujem. Cele leto som doma, s rodicmi a surodencami, s ktorymi mam diametralne odlisny pohlad na svet, z coho vyplyvaju denno-denne mensie nezhody, ktore mi uberaju chut venovat sa comukolvek… Tiez nemam kamosky.. teda mam, ale kazda je niekde inde, niektore si nasli priatelov, tak uz nemaju velmi cas, co im neberiem, prajem im to. No ja mam pocit, ze z mojho zivota sa nejak vytraca zmysel. Mozno je to tou nespravenou skuskou a tym, ze sa okolo nej toci cele leto.. neviem. Co vam pomaha v takych chvilach namotivovat sa a ist dalej za tym, co chcete dosiahnut?
Skus si popri učení nájsť čas na seba😊urob si aspoň ako taký denný harmonogram..ja neviem napr ráno nevyspavaj😄😄ale chod si radšej zabehať alebo zacvičiť..potom raňajky sprcha..chvíľku učenia..obed..dohodnuta kava s kamoškou..potom zas chvíľku učenie a večer nejaké kino alebo prechádzka😊😊leto sa dá stráviť pekne aj bez toho aby si bola na dovolenke..len si to trosku zorganizuj..a možno ti ostane čas aj na nejakú aspoň víkendovú brigádu😊držím ti palce aby si vyšla z toho kruhu a opäť sa usmievala
Je to len blbé obdobie ktoré prejde a zasa ti veci začnú dávať zmysel ,ak si na insta skús pozrieť túto jednu super kocku, veľmi mudru a motivujucu babu (vyber striek)
https://instagram.com/dminikah?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Motivacia juz je zdolat skusku,ak ta to bavi,nie? A mat rezim je tiez pomoc. A neboj sa...takto sa citime obcas vsetky a v rozne obdobia.. (Ja vecne.)
Leto vie byť depresívnym obdobím, lebo človek má pocit, že by si ho mal užívať viac ako iné ročné obdobia a keď nie je každý deň niekde, tak ho premrhal ... predpokladám, že skúšku budeš mať v auguste ? verím, že to nebude ľahká skúška, keď ti nevyšla na prvýkrát, ale celé leto je naozaj more času a s jeho dobrým rozplánovaním ti musí zostať aj čas pre seba... aj keď je ťažké úplne zrelaxovať, keď niekde na pozadí v mysli visí tá povinnosť, dovol si oddýchnuť si, ísť na výlety ktoré si plánovala ... lebo takto je to taký začarovaný kruh, keď nemáš aj relax, ťažko sa udržiava produktivita, nejde to ako si plánovala a teda si nedovolíš relax a zase si na začiatku - skús z tohto cyklu vystúpiť 🙂 a ako konkrétnejšia rada mi napadá, že ako motiváciu by si si mohla naplánovať niečo na september, než začne semester...