Ako sa naladiť na návštevu u svokrovcov kde zhltli pravdu sveta a🤔chytajú sa za moje slovíčka a držia stranu len a svojmu synačikovy
Prijať ich a láskou ?🤦
Ty si s ich synacikom (predpokladam, ze je to tvoj partner) nejako na noze, ked mu maju drzat stranu? 😃 V com napriklad?
Keď sa sťažuješ na manžela, jasné, že sa ho zastanú. To musíš len svojej strane také "starosti" vešať na nos.
A ináč, vypiť kávu, posedieť a len prehodiť pár slov, dippomaticky. Nerozvyjat debatu, ktorú nechceš.
To vy sa pred svokrovcami hádate? Alebo rozoberate témy kde sa sami neviete dopracovať ku kompromisu?
Všetko jedným uchom dnu a druhým von. Rozprávať sa o neutrálnych témach a vyhýbať sa témam kde by mohla vzniknúť situácia že bude hádka
Idem tam s úsmevom,dobrou náladou a s rešpektom.Sú straší a možno v niečom aj múdrejší,skúsenejší,predsa vychovali tvojho manžela.
Každý rodič si zastane svoje dieťa ...a je jedno či má 5,15,20alebo 50rokov🙂
@mogaa každý nie. moja mama aj mňa tak vychovala, že ak vidí a vie, že jej dieťa urobilo chybu, nedrží mu stranu veru. ale otvorene povie, že urobil/urobila chybu a bude niesť za ňu následky...
Ako hovori moj muz: jednym uchom dnu a druhym von. Normalne tam sedim a citam si napr MK.
Tie neustále reči,,rešpekt, úcta, sú to jeho rodicia,, veď to je krásne, ale berme to aj z iného hľadiska, keď si nesadne so susedom,tak max ho v rámci slusnosti pozdravis a tot vsio. Ked niekde je krivda, a naozaj mu držia stranu lebo je to ,,ich syn,, tak proste neuspejes. Max dat kávu, žiadne témy nerozvijat. Keď budú vrtat tak žiadne návštevy a nechodit tam. Si tiež len žena a každá ktorá by zažívala potupu atd by si nedala na hlavu💩
@nwnw dik za radu pomáha 🤗
@mogaa nezastane si každý rodič svoje dieťa, moja svokra keď vidí ze mam pravdu tak podrží stranu mne, je spravodliva
Jednoducho. Buď diplomat.