Krstný otec jedného z našich detí ide spraviť niečo, čo mi je neuveriteľne proti "srsti". Hoci je homosexuál, neriešila som to. Manžel to tak chcel a nemala som veľmi silu sa s ním dohadovať. Aj tak sme vlastne nemali veľmi na výber. S jeho orientáciou som vysporiadaná a nevadí mi, nevadí mi jeho život, lebo sa snaží žiť podľa viery, ale teraz ide robiť niečo, čo je podľa mňa proti prírode a hlavne proti Bohu. A s tým sa neviem zmieriť. Manžel ma nevie pochopiť a nečudujem sa mu, predsa je to jeho brat. Ale ja neviem, ako sa dokážem odteraz pozrieť tomuto človeku do očí a predstava, že je krstným otcom nášmu dieťaťu a chce spraviť niečo, čo sa mi vyslovene prieči............................. Bojím sa okamihu, keď spraví to čo chce, resp. keď sa mu to podarí dotiahnuť do konca a ja budem musieť mlčať pre pokoj v rodine. Neviem sa pretvarovať, nikdy som to nevedela, aspoň nie dlhodobo, vždy som zo seba dostala, čo som chcela, ak to boli drobnosti, tak mi stačilo povedať do manželovi, ale pri veľkých veciach (pre mňa veľké veci) som vybuchla a bolo zle. A toto je naozaj niečo, čo ma bude dlho trápiť. Už teraz sa trápim, ako to celé dopadne a prvýkrát v živote si želám, aby niekomu niečo nevyšlo. A za to sa cítim ešte horšie. Lebo on je dobrý človek, ale toto...............................toto už presahuje moje hranice a nie len moje.
Je to jeho život.... Ži a nechaj žiť... Každý si je strojcom svojho šťastia... Každý si nesie svoj kríž... A na záver - len boh môže súdiť ...
@cervikpepik Je to dôležité? Nie je to protizákonné, ale povedala by som, že pre niekoho nemorálne a určite nekresťanské.
@neznamaznama a ty tu čo riešiš za blbosti!
1. čo také strašné ide urobiť tvoj švagor, že sa mu nemôžeš pozrieť do očí?
2. to, že je homosexuál neznamená, že je zlý človek
3. tvoj švagor je zrejme svojprávny človek, tak si môže život zariadiť tak, ako uzná on za správne a teba je do toho veľké prd.
A ak má priateľa a chcú sa vziať, tak mu fandím 🙂
@neznamaznama ak chces pomoct a dostat radu tak by zeny mali vediet o co ide a co ti tak vadi
@lajlilinka Ja nechávam žiť a nemiešam sa nikomu do života, maximálne si tak s manželom pofrfleme, ale toto je už naozaj niečo, čo sa mi veľmi prieči. A zasiahne to do života aj niekoho ďalšieho. Ale to je jedno, ide viac menej o to, že neviem, ako to spracovať, aby som sa cez to preniesla, lebo viem, že to nezmením, viem, že to tak bude, ale ako žiť s tým, aby som pri stretnutiach bola ticho a nerobila rozbroje. Najradšej by som sa s ním stretávala čo najmenej, ale je to krstný nášho dieťaťa.
mat tak tvoje starosti.je to jeho zivot.pozeraj si do svojho hrnca
@neznamaznama ide si kupit dieta?
@nikawero12 Ďakujem za pochopenie a toleranciu
1.Možno nie strašné pre teba ale niečo, čo sa mi prieči.
2.To isté som sama napísala, že je to v podstate dobrý človek
3.To ja viem dávno
Brať sa nejdú a keby išli, je mi to úplne šumafuk, je to jeho vec, vec, ktorá sa týka len jeho a nezasiahne do života nikoho iného.
No, dalsia blbost kde nic nevieme...hold, rodinu si clovek nevybera ze? 😀 😀
Pokial adopcie a tieto bludy ako manzelstvo a bla-bla-la, no spinkajs pokojnym svedomim nevyjde mu to, lebo nase zakony mu to nedovolia. To co si iny ludia myslia je podla mna uuuuuuuuuuuplne jedno. Ci budes sa hambit v kostole pred babkami, ze??? Juuuuuuuuj hamba to prevelika, to uz radej takeho svagra ani nemat 😀
Ked sa on raz rozhodol co a ako, tak ma nazory inych ludi hllllllllboko niekde. je to jeho zivot a teba ako aj inych ludi do toho nic nieje. A ked uz nejake vycitky robit, tak na to maju pravo rodicia, lebo oni mu dali zivot a posledne, pred Bohom sa bude on zodpovedat za svoje hriechy a nie ty za jeho 😀
A ked sa vezmu v zahranici, tak aj ked sa postavis na hlavu tak dopadnes len ako svagrina harpia 😀
A ked ti to tak vadi, tak chod za knazom a daj si krekrtit dieta a bude mat decko ineho krstneho...ci ani to a bude hamba???
kto dalsi hada????tipos bingo 😉
@meluela Uhádla si, svojím spôsobom áno.
@neznamaznama A ako krstny je ok?
@lubkavargova1 Pred babkami sa hanbiť nebudem, nemám za čo, ja som si vedomá toho, že je to jeho život. A mimochodom, naše zákony majú diery. Ale prípadná "svadba" by ma netrápila.
@neznamaznama tak to by mrzelo aj mna, hlavne kvoli tomu dietatu. adpocia este v pohode, ale ked si dvaja gejovia nechaju za peniaze vynosit dieta zo svojich genov cudzou zenou, to je uz dost za hranicou toho co povazujem za normalne. zial v niektorych krajinach je to uz mozne a kto ma dost penazi tak si to tam vie zariadit hoci je slovak.
@sophie32 Ako krstný? Myslím, že hej, nie je to ideálne, ale tak lepšie, ako totálny nezáujem. Aj keď moja predstava o krstnom je trochu iná, ale tak to je moja predstava. Snaží sa, to musím uznať.
@neznamaznama no tak co riesis? A keby bol single a tak si adoptoval dieta? Aj za to ho ukamenujes? Prosiiiiiiiiim ta...k ziadnemu dietatu ho nepustit. Anik tvojmu! Ved ho moze ovplyvnit!!!! A budes mat synatora homosa....
@neznamaznama nebola by som ticho a ani v záujme "pokoja v rodine",tváriť sa,jéj,úžasné,máš dieťa 😒 nešla by som proti svojmu svedomiu či rozumu....a zaujímalo by ma ako budete vysvetľovať svojmu dieťaťu- no pozri,ty máš mamu a ocka a Peťko má dvoch ockov...prečo?...lebo je to normálne....nie,nie je 😒 ...neviem poradiť ale nezávidím ti celú situáciu...
@lubkavargova1 Ďakujem, vybila si si na mne svoju frustráciu, môžeš ísť pokojne do postele. Ja nepotrebujem ľútostivé a pritakajúce komentáre, beriem aj opačný názor, nemám s tým problém, ale všetko sa dá povedať slušne.
@janinah Ja som manželovi sľúbila, že budem ticho, nebudem na to nič hovoriť, ale neviem, ako dlho to vydržím. Ďakujem za pochopenie. Aj to občas stačí, aby sa človek cítil o kúsok lepšie. 🙂
@neznamaznama no evidentne mas, lebo inak by si to neriesila. A co budes drzat sviecku jak sa bude diat oplodnenie? No hold, ked ma prachy tak je uplne jedno...ci ta stve to, ze tie peniaze neotaca na tvojho synatora ako krstny??? 😀
@neznamaznama nádych - výdych - klud. My mame v rodine homo parik - dvaja chlapi a čo? Ich sposob zivota sa mi voobec nepači ale neriešim ich, normalne sa stretavame v ramci rodinných oslav a uz neriešime, druhých nie je možné prerobiť tak ako my chceme. Muži zvyčajne po deťoch až tak netužia - aspon tí ,,naši,, homoši nie - oni su totižto sami velké deti.
A to ze ty to nevieš prekusnuť? No budešmusieť moja milá lebo to nie je tvoja vec čo si druhí robia. Na druhej strane s adopciou to nebude mať jednoduché, diskriminácia podla orientácie tu iste bude a ja som za. Ak je vhodná ,,klasická rodina,, harmonická, usporiadaná tak by som dieťa dala skor tam ako ,,osamelému homosexuálovi,, ale to je samozrejme moj sukromný a subjektívny nazor.
No, nechcem ta viac znechucovať ale ,,,tí naši,, to su take ,,kkurvičky,, oni su spolu a jeden občas kdesi okusi aj ,,iny anal,, takze ja do toho ,,moc,, vidim a teda veru dieťa im nie....ale inak na pivo s nimi kludne pojdem je s nimi srandáááá. Ale pre rodinny zivot su absolutne nepouzitelny.
@lubkavargova1 Na teba už nebudem reagovať, pretože akákoľvek moja odpoveď by ťa vyprovokovala k ďalším "príjemným" slovám. Želám ti krásny večer, myslím to úprimne. 🙂
aj tebe pekny zvysok vecera ciste svedomie pred Bohom 😀
@sardinka335 On to nerieši adopciou, ale pre mňa kúpou, ako vyššie spomínala meluela. Inak mi je jeho život naozaj "ukradnutý", je to jeho život, ale toto je už za hranicami mojej tolerancie. Tiež je to stále jedno veľké decko.
Opakovane tu čítam,že netreba sa starať do života iných..nesúhlasím...ak niekto pôjde skočiť do studne,tak ho nechám,však jeho vec?..ak sa v rodine ubližuje dieťaťu,tak nechám,však ich vec?...ak sa niečo deje a cítim,že je to nesprávne,tak sa ozvem,nebudem nikomu revolver držať pri hlave,ale minimálne poviem svoj názor príp. pomôžem situáciu riešiť k dobrému....
@neznamaznama tak toto ti vobec nezavidim. Este ze homos v rodine,ok da sa prezit,aj krsny no este ako tak. Ale keby sa chcel hrat s frajerom predomnou na "mamu"a "ocka"tak sa asi nezdrim a pozvraciam vsetkych. Neviem preco sa vsetci tvaria aka je homosexualita normalna. Nie nieje to normalne a uz vobec nie vychovavat dieta. Dufam ze mu ta adopcia nevyjde v zaujme toho dietata.
@tajka1986 Bohužiaľ, nejde o adopciu, to dieťa bude vlastne jeho. Takže je veľká pravdepodobnosť, že to vyjde.
@neznamaznama rozumiem tomu dobre, ze to dieta bude jeho a vychovavat ho budu dvaja oteckovia?
ahaa,a o co ide?mame hadat??