Ako sa môže neverný muž pokojne vracať domov?

11. dec 2020

Nudim sa tak pozerám len tak kadejake diskusie na mk. A čo vidím , len nevra sem nevera tam .. podvadza priateľ , manžel , tehotnú.. ženu s malým babom atd .. nehovorím že ženy sú sväté Ale muži v tomto prevládajú viac .. prečo takí sú? Nie je na vine že , a fráza “ čo nemá doma hľadá inde “ je otrepaná a vôbec to nemá nič s tým spoločne . Podvádzajú aj muži ktorí sú spokojný . U mna je nevera neodpustiteľný ale jedine čo sa s prižmúrením okom dá pochopiť je , “ jednorazový poalkoholovy úlet “ alebo dajme tomu keď je pár frajer a frajerka majú 20r atd , budis . Ale manželstvo.? A tehotná žena alebo žena s malým dieťaťom ? Ako sa takýto muži môžu vôbec v pokoji vracať domov ? A čo by mna najviac položilo by bolo asi keby sa zaľúbil do inej . to už je extrém . Ešte sa mi páči , ako každá komentujuca v daných skupinách píše že , ja svojho muža poznám vôbec take niečo by neurobil , viem za koho som sa vydala atd atd ale to vedeli aj dotyčné ženy podvedené . Ono ozaj človek nikdy nevie s kým žije a nikdy nemôžeme byt na 100%... btw nie som zatrpknuta podvedená manželka 😆 len ma tato “ téma “ fascinuje .. a je to dosť smutne čo sa deje 😓

goodidea
11. dec 2020

Myslím že ženy v tejto dobe podvádzajú minimálne rovnako ako muži..

autor
11. dec 2020

@goodidea určite nie . V tomto stále vedu muži

katkami123
11. dec 2020

S niekym tí muzi podvádzať musia...

autor
11. dec 2020

@katkami123 so ženami vačšinou bez záväzkov

asia83
11. dec 2020

Nikdy nehovor nikdy. Dôležité je mať zásady, hodnoty, rozum a držať sa ich.

tosomja
11. dec 2020

Zenaty muz si nikdy, dobre, nie nikdy, ale len malokedy zacne so slobodnou. Vacsinou sa taki hladaju vzajomne, nespokojny, nespokojna ...

mpg
11. dec 2020

Mne to pripadá tak, že veľa ľudí nemá vieru a nežijú podľa 10-tich božích prikázaní, ktoré nie sú nato aby obmedzovali, ale aby ľuďom pomáhali žiť s menšími problémami. Napr. aj tento prípad, že aj mladé rodiny majú problém s neverou im len skomplikuje život, dokonca ja ich dieťaťu.
Keby ľudia žili podľa týchto prikázaní, tak by ani nekradli, nezabíjali či ubližovali si,
mali by lepšie vzťahy s rodičmi, odpúšťali si atď.
Niektorí aj mladí toto chápu a keď som videla, že aj na púti v lete bolo dosť veľa mladých, tak aspoň tí budú žiť tak, že sa vyhnú takým skoro bežným problémom.

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nykkushka
11. dec 2020

@mpg tak ja neverím v Boha, nedodržujem prikázania, so sexom som určite nečakala do svadby ale nemám pocit, že by som bola horšia ako nejaký veriaci 🤷‍♀️.
Ono je to vždy o ľuďoch, o pokore a o tom, ako si vážia seba a partnera. Pretože keď je raz niekto nadržaný debil (nadržaná debilka) ani 100 prikázaní či 10 bohov mu v tej nevere nezabráni.
Ja skm toho názoru, keď nie je niekto šťastný vo vzťahu, nech odíde ale nech nepodvadza...

halabolka
11. dec 2020

Lebo muzi sa riadia viac pudmi, zeny viac emociami. Preto chlap len malokedy odmietne prilezitost. Staci, ze sa zahra na chapaveho, alebo pochvali kolegynu, ze ma pekne saty. Kolegyni to lichoti, sem tam si pokecaju a uz to ide. Zeny su podla mna v tomto zasadovejsie a az tak casto nepodvadzaju (myslim vydate a zadane), lebo dokazu prezit aj mesiace bez sexu a nevytrhat si pri tom vlasy. Chlap ale ak nema par tyzdnov sex, tak podla mna podvedome hlada zdroj. Samozrejme nie kazdy, pisem vseobecne.

hindakus
11. dec 2020

Hlavný dôvod je podľa mňa celospoločenské akceptovanie faktu, že muž má jedno dieťa s tamtou, ktorá bola "lenivá zlatokopka", druhé opustil v 1,5 roku, lebo bývalá bola "hysterka", a tretia mu na to v pohode skočí a už čakajú tretie. Keby o takého nikto ani bicykel neoprel.....

robin30
11. dec 2020

@katkami123 presne toto som chcela napisat,ze s niekym podvadzaju tí muzi

miadi
12. dec 2020

@pupavka89 ale coby nie tento mesiac sa tu opakuje tema nevera so švagrom. Jedna ze to snim bolo super. Druha zas ze sa jej pozera do oci a vypocuje ju tak by chcela skusit.. ( Mozno to pise Ta ista osoba)

marca12
12. dec 2020

Ako sa moze pokojne vracat domov? Ako nic. Nevera tu bola vzdy. To len my mame pocit,ze je to nieco nove. Ja som este nepodviedla,nemam na to svedomie,ale pre urcity druh nevery mam pochopenie. Vlastne podviedla svojho prveho frajera,ale citila som sa mizerne a bol to koniec vztahu,nepriznala som sa mu nikdy. Niezeby som chcela byt za peknu,ale nechcela som,aby sa trapil. Za tym si stojim,ze kazdy nevernik sa ma sam borit so svojim svedomim,lebo v momente ako sa o tom dozvie partner,nevernemu sa ulavi a vsetku bolest si odnesie partner. Ked uz niekto podvadza,nech si to necha pre seba.

h2
12. dec 2020

@katkami123
@robin30
@tosomja Ženatí muži práveže väčšinou podvádzajú s mladými slobodnými ženami bez záväzkov. Vidíme to aj tu v diskusiách. Netvrdím, že vydatá matka niekoľkých detí nie kedy nepodvádza, ale tá má väčšinou úplne iné starosti.

h2
12. dec 2020

@h2 *teraz to po sebe čítam, že "nie kedy"??? Napísala, alebo chcela som napísať "nikdy".

robin30
12. dec 2020

@h2 podvadzaju hodne aj vydate s detmi,netreba si robit iluzie,pretoze vydata neodide alebo teda malokedy odide od oficialneho partnera zbalena aj s detmi zenaty-vydata je idealna kombinacia,nikto nema od nikoho velke ocakavania

h2
12. dec 2020

@robin30 No áno, možno podvádzajú. Ale napríklad len čo tu na MK čítam, tak väčšina podvedených žien tu píše, že muž si našiel nejakú mladú slobodnú. Predsa len, vydatá žena-matka na také veci nemá ani čas, ani myšlienky. Aspoň väčšinou. Či som len naivná?

robin30
12. dec 2020

@h2 vies,co ked je ten manzelsky zvazok na prd veru najde si niekoho aj ta vydata s kym precisti hlavu.

pragmaticka
12. dec 2020

Z manzelovej partie 2 z 3 zenatych chodia pravidelne do luxusbordelu!!pritom maju doma zeny mlade pekne a male deti!! Minule som sa s nimi stretla na jednej svadbe,pariky posbili na mna velmi harmonicky,chudence zeny nemaju ani sajnu..su to pritom vysokoskolsky vzdelane uspesne mlade rodiny,pricom jedna byva vo velkomeste druha na dedine..noo otras co vam poviem!

patys123
12. dec 2020

Ja si myslim ze je to tym ako uz bolo vyssie uvedene ze muz vnima svoju sexualitu a sexualne potreby uplne ale uplne inac ako zena. A v mnohych pripadoch patreri na tom nepracuju a nevedia si to odkomunikovat. Pridu problemy deti rodina, sex ide na vedladsiu kolaj i ked vsetko v rodine da sa povedat funguje, ale muz jednoducho ma svoje potreby. Zena ma po porode rozne hormonalne zmeny pokles libida atd. Zatial co zena berie sex ako velmi emocionalny zazitok pre muza je to skor pudova zalezitos a ptreto ho mozno tak netrapia vycitky. Lebo pride domov vsetko funguje, on je spokojny, zena je spokojna a zivot ide dalej.
A potom su tu samozrejme ku*evici ktori podvadzat budu stale i keby mali vsetko...a mozno aj to ma nejaky dovod.

habibim
12. dec 2020

Nečítala som všetky príspevky, ale poviem vám ženy, že zenati muži sa v tomto vedia obracať, keď chcu. Ja som robila dlhé roky v mužskom kolektíve, momentálne som na RD... A mala som jedného kolegu-zenateho, ktorý raz len tak počas služby mi povedal, že keby som bola vydatá, hneď by na mňa niečo skusil🤦‍♀️ Ja som vedela, jaky je suknickar, a ze zeny okolo seba má ako nejaký šejk.. Ale nedalo mi to, že až keby som bola vydatá... Tak sa ho pýtam, že prečo až vtedy.. A on na to, že vydáte ženy to držia v tajnosti, lebo nechcú, aby sa im na to prišlo, čo jemu vyhovovalo, keďže bol tiež zenaty... Čuduj sa svete, s každou jednou, s ktorou si písal aj sa stretával, boli vydáte ženy... Čiže, či chlapi, či ženy, nevidím v tom rozdiel momentálne v tejto dobe

heleninamama
12. dec 2020

@pragmaticka Tak zase bordel nie je nejaká tragická nevera. Chlap si tam užije, zdvihne ego, zníži hotovosť a pokojne ide domov. Nikto ho tam neobťažuje citmy, nehrozí paralelný vzťah ani nemanželské decko... Myslím, že aspoň v tomto tie podvádzané ženy vyhrali.

cippi
12. dec 2020

Ja osobne si myslim, ze zeny podvadzaju podobne, az na to ze sa nechvalia a vedia to omnoho lepsie tajit ako muz, tym padom ostavaju v utajeni🙂. Uz viackrat sa okato vedia lepsie maskovat. Muz ma nevyhodu, ze sa chvali casto rad milenkami pred kamaratmi tiez. Kedze zeny sa casto pri pravidelnom stretavani a sexe zamiluju a zacnu vyzadovat viac casu muza, viac mu pisu volaju, a tak cim sa to lahsie prevali. Tj. dolezite je drzat si odstup. Tj. chapem vysie uvedenemu prispevku o kolegovi z prace si najde nejaku vydatu a vie, ze ta dotycna si nebude moct dovolit vymyslat a vyvijat na muza natlak. Takze ma volnu hlavu, sex a nik sa nic nedozvie, pokial si to niekto nevsimne. Neverny som este nebol, kedze som volny ako vtak takze mam cisty stit🙂. Ale ano muzska sexualita je omnoho silnejsia ako zenska, hlavne co sa tyka tuzby po mnohych zenach. Ono su spolocenske pravdila a masky, kde vsetko vyzera dokonale ,a potom je tu ta temna strana nedokonala a ludia su nedokonali 🙂. Preto porusuju pravidla sustavne, aj ked dajme tomu ich obhajuju navonok 🙂. Su ludia napriklad co neveru odsuzuju u partnera ale sami su neverni. Su ludia co povedia, ze nikdy nepodvediem a paradoxne ti mozu chybit🙂. Nic nie je iste a manzelske sluby o vernosti za hrob su iba sluby, slova, casto lebo sa to tak patri, ale drzat taketo silne slovo vo svete nestabilnom v sustavnom pohybe nedokaze kazdy clovek.

jana_eyre_2
12. dec 2020

Tiež by ma zaujímalo ako môže neverník domov vpohode chodiť, dať pusu partnerovi, smiať sa s deťmi tváriť sa úplne vpohode a pritom prist od milenky či milenca.. neviem kto vedie v nevere a je to úplne jedno.. nevera je klamstvo najhrubšieho zrna a je to nechutne.. to ten človek naozaj neľúbi? Nevie ľúbiť? Ktovie ako to je..

Najviac ma desí to, že veľa ľudí v mojom okolí zažíva akúsi krízu stredného veku a rozpadávajú sa aj manželstva či partnerstva kde to vyzeralo že sa majú úprimne radi dlhé roky.. a predsa taký chlap čo má krásnu ženu a deti ju dokáže podviesť a nájsť si iný vzťah.. predsa ten muž čo dlhé roky fungoval zodpovedne dokáže teraz svojej rodine robiť podpasovky.. veľmi ma to zneisťuje či takto raz neprepne aj môjmu mužovi, hoci je môj muž dobrý človek...

arianna25
12. dec 2020

@mpg suhlasim. Malo by to platit aj pre veriacich, aj pre neveriacich.

kittykat22
12. dec 2020

Tak zalezi na druhu mileneckeho vztahu. Niektori beru sex ako sport, povyrazenie, zabavu, oddych od povinnosti. Nevidia za tym nic ine ako chvilove rozptylenie. Je to pre nich len sex. Fyzicke potesenie bez emocnej vazby. Ale casto aj tieto pofiderne momenty znicia rodinu. Bud sa to dozvie partner, alebo sa nevernik zamiluje. Potom je druha kategoria, kedy sa milenecky vztah udrziava aj s citmi. A to je podla mna moment, kedy sa nevernikovi nevracia domov lahko. Sice spi doma, ale najradsej by bol na druhom konci mesta. Lenze citovo a financne zavisla zena a deti, hypoteka, strach z reakcie okolia mu nedovoluju len tak odist. Nie je nevera, ako nevera.

majkeel
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka1993
12. dec 2020

Necitala som odpovede. Ja len že nevera bola aj u nás. Nebudem konkretizovať. Ale bavila som sa s mojou babkou (80) a tá mi len tak povedala že tá tá suseda má 4 deti a tretie je od toho a toho, nie od jej muža, a tá moja kamoska má 3 deti a to tretie nie je od jej muža a tamta na konci dediny má 3 deti a od jej muža je len prvé ....

autor
12. dec 2020

Baby zmenili mi totatlne názov diskusie !!! Moja téma bola nevera ako taká či od muža čo od ženy nechápem prečo mi zmenili názov diskusie “ ako sa môže pokojne muž vraciat domov “ to vôbec nie je téma ktorú som chcela rozoberať , rozoberať som chcela neveru ako celok . Nechápem načo tie názvy diskusii prepisujú !!!!! Keď si založím diskusiu nech mi ju nechajú tak ach ..