Ako sa menili city k partnetovi postupom času u vás ?

sima789
23. sep 2019

Ahojte žienky rada by som sa podelila s vami o tému ktorú momentálne rieši moja hlavička. Mozno mi otvoríte oči alebo napisete ako to bolo u vas nech trosku do toho vidím . Mam priateľa už 9 rokov . Ideme sa brat. Napáda má že to už ale nie je ako predtým . Chyba pocit zaľúbenosť , vzrusenia. Už je to take nemastne neslane. Taky stereotyp. Uvedomujem si že mame minimum spoločných záujmov. No na druhej strane tu zaľúbenosť vystriedala akási úcta k nemu, vďačnosť že ho mam a áno aj ho ľúbim ale inak . Urcite ho nechcem menit a pri predstave že s nim budem mat deti mam dobrý pocit lebo viem že bude dobrým otcom. Len prečo mam pocit že sa to zmenilo a chyba dajaka iskrička? Nemám to hľadať inde tu vášeň k niečomu ? Ako to bolo u vás žienky po rokoch vo vzťahu ? Cítite sa stále zamilované ? Mate v tom vzťahu iskru a vášeň ? Alebo sa to Časom mení ? Co by ste mi poradili ? Dakujem ❤️

marikost
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marikost
23. sep 2019

Skus si odpovedat, dokazes si ho predstavit v naruci inej zeny? Ak nie, tak ho lubis. Je to normalne po 9r vztahu, kedysi boli vztahy 1-2r a brali sa. My sme sa brali po 7r., a chcelo to uz zmenu. Tiez som vahala.

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majulino
23. sep 2019

O vztah sa treba starat, iskru vytvarat. My sme spolu 9 rokov, z toho 6 manzelia. Ak sa zda mne alebo manzelovi, ze upadame so stereotypu, zmenime nieco...

pininka1
23. sep 2019

No ako sa hovorí, už to máte prechodene. Jasné že ťa najväčšia zaľúbenosti prejde, ale tá iskra, vášeň by tam mala byť stále. Ak je to podľa teba nemasne neslane, radšej by som si to rozmyslela.

xsusiex
23. sep 2019

Myslim ze tvoje pocity su uplne normalne po tolkych rokoch spolu. Skus nieco zmenit, skuste niekam spolu vypadnut na nejaky spolocne straveny vikend a uzivajte si len jeden druheho...

lenkafirka1
23. sep 2019

Ja som prezivala niečo podobne..po7 rokoch to už bola strasna nuda ale na druhej strane taká istota...našťastie asi po roku váhania som stretla terajšieho manžela ktorý mi otvoril oči a hneď sme vedeli že chceme byť spolu...takže som osem rokov stastne (naozaj stastne 😍) vydatá a som vdacna že som sa vtedy odhodlala urobiť ten krok a hoci vtedy to bolo o randeni a dnes je to aj o každodenných povinnostiach je to 100krat krajšie 🤗

deti95060810
23. sep 2019

ste dlho spolu....váš vzťah sa mal pohnúť iným smerom už dávno....😉
my s mm sme už spolu tiež zopár rokov a rutinu nemáme veru žiadnu....Neustále čosi riešime ....najskôr to boli malé deti, potom stavanie domu, potom puberta detí a tak pokračujeme stále ....momentálne snívame o tom že aké to bude keď budeme sami a budeme chodiť len my dvaja na výlety a dovolenky....😉

asi by som porozmýšľala či partner je ozaj ten , s ktorým chcem byť celý život...

jaja23
23. sep 2019

@sima789 my s mužom tiež mame minimum zalub spoločných. A veľa sme toho prekonali. Ta úcta ako na začiatku tam nie je, ale stále viem, že ho ľúbim a on je ten pravý. Nenosí mi kvety, malo kedy povie, že ma ľúbi. Akosi som si na to zvykla. Vášeň ale nechýba, len je malo času 😄 podľa mňa keď máš takéto pocity, niečo na tom bude. Ja som nikdy pri ňom nepochybovala, pri iných áno..

laska201
23. sep 2019

My sme spolu skoro 14 rokov a s toho 11 manzelia ale stale stale sa na neho kukam boze aky je sexi a keby sme sami a nemame deti tak aj na stole to robime.a tak isto mi vzdy povie boze laska aka si krasna ked sa usmievas.lebo ja sa rada usmievam preto sa snazi mi ten usmev aj on vytvorit a splnit vsetko co mi na ociach uvidi len aby som sa usmievala a tym je spokojny a stastny aj on.aj ked riesime deti,moju robotu a ine veci.

titla
23. sep 2019

Sme spolu 6 rokov, z toho 1,5 roka manzelia. Nemam pocit zamilovanosti ako na zaciatku, ruzove okuliare su davno prec, ale moje pocity su hlbsie. Lubim ho aj napriek tomu, ze som si vedoma jeho chyb a cennim si stale viac jeho pozitiva. A vasen je medzi nami stale. Ano, je to ine ako na zaciatku, ale stale vzrusujuce a pekne. Ja som momentalne na MD s kazdy den sa tesim, kedy pride domov.

lus83
23. sep 2019

Vsetky vzdy napíšu, ze o vzťah sa treba starať. Ale preco by to stale mala robit zena? Vzdy len od zeny sa to ocakava... Ci v sexe, ci v komunikácii, ci v skutkoch a chlap sa iba vezie. Toto ma fakt stve. Ja som ešte nepocula o pripade, zeby chlap začal menit stereotyp..

miadi
23. sep 2019

@lus83 ked ja vravim ze o vztah sa treba starat myslim tym oboch. Nie iba tu jednu osobu. Nikto nehovori ze sa mà snažit len žena. Ale ked tu vacsinou pisu zeny tak radim im nemam odkaz pre ich partnera. Nie je to o pohlavy ale o tom ze ked chces zmenu najlahsie je zacat od seba. Rovnaku radu by dostal aj chlap.

miadi
23. sep 2019

@sima789 zamilovana sa necitim davno.Ale milujuca a milovana. Ziadny iny chlap ma nezaujima.. okrem toho čo mi rastie pod srdcom 😍 9 rokov je dlha doba -ked sa vas vztah nikam neposunul skor. My sme spolu 8rokov mame 4 rocnu dcerku ubehlo to neskutočne rychlo. Preco riesite svadbu az teraz? Zacali ste randit velmi mladi?

terka533
24. sep 2019

@ahoj0 presne tak, my sa tiež ľúbime stále rovnako aj keď občas prídu aj ťažšie dni. 🙂

17juraj17
24. sep 2019

@lus83 Vacsina chlapov ma rado svoj stereotyp.

terka533
24. sep 2019

Láska je láska darmo niekto bude polemizovať o tom keď sa dvaja skutočne milujú zostanú spolu stále aj napriek problemov. To možno niekto ťažko hládá kto to nezažil ❤ a ťažko to aj chápe potom 🙂

mysicka36
24. sep 2019

Tak 9 ročný vzťah, je už dosť dlho. Takže pocity máš ako bežná žena čo má doma muža a ešte dve deti, z toho jedno už školáčik. A taká veru nemá čas rozoberať takéto pocity, proste žije v kolobehu rodinného života. Takže neboj sa toho a posuňte kľudne váš vzťah ďalej svadbou a bábätkom.

nika898
24. sep 2019

@sima789 podla mna uplne normalne. Ja som si vzdy tuzila zobrat mojho muza za muza ako sa blizila svadba zacala som mat pochybnosti. Naozaj je to on, ten pravy, budeme spolu stastny ved je to na cely zivot a tak dalej. Ale nikdy som si nevedela predstavit zivot bez neho. Nikdy som si nevedela predstavit ze by som sa rano zabudila a bol by tam niekto iny. Tiez uz svojho muza nemilujem tak ako na zaciatku vztahu ale stale ho milujem a ked nie sme spolu tak mi chyba. Takze ak si nevies predstavit zivot bez neho tak sa nemas coho bat tvoje pocity su normalne.

janickacrazy
24. sep 2019

@sima789 váš problém je to, že chodíte spolu veľmi dlho, takže je to taký stereotyp, pretože nemáte deti a iné starosti, my sme sa brali po 6 mesiacoch, takže sme boli ťažko zamilovaní a o svadbe som nemala žiadne pochybnosti, sme spolu 10 rokov, máme 3 deti a vášen je stále a poriadna a moj muž tvrdí, že on je stále zamilovaný a mne sa to celkom dobre počúva

slavkadud
24. sep 2019

Podla mna je to uplne normalne, ze za ten cas to zalubenie pominie. Ze to neni jak na zaciatku. S tym treba ratat, len treba nejako tu iskru udrziavat aspon sem tam ist na rande a pod 🙂

tt247
24. sep 2019

@sima789 Deväť rokov chodenia je veľa. Ten vzťah je skrátka prechodený. Mne osobne by sa teda po toľkých rokoch randenia/chodenia vydávať už ani nechcelo. Tvoje pocity sú v tomto prípade na mieste, ale nezľahčovala by som ich štýlom, že je to normálne. Že takto to je v každom vzťahu po rokoch. Lebo nie je. Toľko môj názor.

snowflake07
24. sep 2019

@sima789
Ja neviem,ale my sa aj po desiatich rokoch lubime ako kone.Mam pocit,ze este viacej ako na zaciatku.Este minuly tyzden sme boli stanovat v lese ako pubertiaci.Len tak,jeden vecer a celkom aj chladno bolo,tak sme boli stiesneny v jednom spacaku a druhym sa pokryli.Tusim sme najviacej od seba boli dva dni.Inak vsade chodime spolu.Mozno to nie je ok,ale my si hned chybame.Takze ja mojho lubim viacej ako pred 10 rokmi.Ako spivel Docolomansky..lubim ho viacej ako vcera a menej ako zajtra ❤

lus83
24. sep 2019

@sima789 no nakoniec ti prišli zlepsit/pokazit naladu tie mega zaľúbené preuzasne manzelky, ktore maju tych najdokonalejsich manzelikov na svete, ktoré aj po rokoch sexuju kazdy den, chlap im nosi kazdy den kvety atd. Bud je to mega naivita alebo len jednoducho fakt stretli toho praveho, ktory k nim pasuje. Ak mas ty pochybnosti, tak ten pravý to nie je... Ale viem, zrazu to ukoncit a nevies co bude je tiez veľmi tazke. No zit s niekým koho az tak nelubis bude tiez veľmi tazke... Iba ak si dosť obetava.

hoza1579
25. sep 2019

@sima789 Nedavno moja priatelka riesila nieco podobne,bola vo vztahu 9 rokov od skoly. Všetko sa im tiahlo,chceli sa brat a bývat spolu,čo som pochopil,tak sa brali preto,lebo už spolu boli 9 rokov a ani jeden nehladal nič iné,nepoznal nič iné.Zotrvačný vztah.. Videli sa 2x do týždna a on ani nevedel co ona robí,ani ho to nezaujmalo,nerespektoval a bral ju ako samozrejmost... Boli zasnubeni,obaja videli,že to neklape,potom zistil,ze sa stretavame (nepodviedla ho,na to je moc milá a ja trpezlivý ) a po čase sa rozišli,všetko vinu zvalil na ňu a ohovril ju všade.Pritom chyba bola v ňom,ako sa k nej choval.... Teraz sme spolu rok,povedala,ze si nikdy neuzivala zivot ako teraz,ze je stastná,čo predtým mohla povedat len "som spokojná",mna to teší a čoskoro navstivim zlatníctvo 🙂 On si našiel po pár mesiacoch inú a že su štastný... Keby sa milovali,tak to takto nedopadne... A tiež hovorila,že ho má rada a že sa "obetuje" pre rodinu a pokoj v živote... bola by to velká obet a nie moc štastná,ja sa jej snažím urobit raj na zemi 🙂