Chodili sme spolu dva mesiace a 3 mesiace už nanho neviem zabudnut. Kazdy deň naňho myslim, aj si poplacem. Ja už nechapem samej sebe, ako mi môže takto je*at. Čo mám robiť? Veď za tie dva mesiace som ho ani poriadne nespoznala, neprežila s nim reálne nic čo by sa vztahu podobalo. A aj tak som smutna…
No nič, musí to jednoducho prebolieť 🤷🤷🤷. Dĺžka vzťahu nie vždy o tom rozhoduje, koľko sa z toho budeš spamätávať 🤷.
Psychológia, straty nadhodnocujeme a zisky podhodnocujeme.
@vemi23 stretli sme sa za dva mesiace asi 10x krát.. čiže neriešili sme spolu bezne veci, užili sme si pár pekných chvíľ, boli spolu v Prahe na welness vikende🙂) ale nič bezne z partnerského vztahu. A prišlo to z mojej strany, strasne ma dusil, kontroloval, žiarlil ale tvrdil že to je všetko preto lebo sa do mna veľmi zaľúbil. Ja som pochopila, že takto to nemôže dalej ísť a rozišla som sa s ním. On to prijal asi po tyzdni a už sa neozval. Ani jeden jediný krát, ma už priatelku a ja som z toho smutna kazdy den od kedy som to ukoncila.
Bože babo, buď rada, že sa už neozval...otras sa a usmej na svet...🙂
Mas uzkostnu vazbu a nevies byt sama. ;) Prave som socitala skvelu knihu. :D Priputani.
skús sa zamyslieť, aké boli ešte predpoklady pre Váš úspešný vzťah? Koľko máš rokov ty a koľko on? Mali ste podobné aspoň predstavy do budúcnosti? Rozumeli ste si ľudsky alebo to bol len dobrý chemický match? To jeho žiarlenie bol jediný problém? Zažila som v živote niečo podobné, časom to prebolí, ale musíš aj ty na tom ,,zapracovať", aby to nebolelo pridlho...
Len plac. To bude dobre. Skoncila si to nahle, v podstate "nasilu" (z pohladu tvojho mozgu). Proste mas absťák.
Najprv ti hormony prudko vyskocili, mozog sa stal od nich zavisly, lebo zazival prijemne pocity, teraz sa to musi vycistit. Daj tomu cas, prejde to.
Tak to bud rada bohuzial musím ti to tak napisat spravila si dobre ze si ho nechala mala by si peklo ver mi pride lepsi.... Len to chce cas
ufff..."strasne ma dusil, kontroloval, žiarlil"...to ako vážne Ti je smutno za takým človekom?? nesranduj 🙂 ...buď rada, že si sa ho tak ľahko zbavila
tak si pomysli, co vlastne chces. chces byt s nim? nie. tak nebud smutna,ze sa ti neozyva. vlastne je to tak,ako si chcela.
Neozýva sa ti, lebo si to ukončila. Pochopil, že s ním nechceš žiť. Žiarlivosť je choroba. Mysli na niečo pekné, choď do prírody, Ver, že nájdeš muža svojich snov
Nepises co bol dôvod vášho rozchodu z ktorej strany to prislo ...neprezila si nic ? Co by sa podobalo vztahu to troska nechapem tak ak ste nemali vztah bolo to lrn kamaratske? Tak potom preco si skutna co vlastne citis?