Ako sa mám ďalej rozhodnúť?

18. jan 2021

Prosím objektívny pohľad,nachádzam sa vo veľmi neprehľadnej situácii a neviem,ako sa ďalej rozhodnúť.

jaskolka
18. jan 2021

opis situáciu, objektívne ti z toho neporadí nik

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mondolina
18. jan 2021

Opýtaj sa sama seba či si stavaná na voľný vzťah s výhodami.
Alebo či ti to stojí za to.

limetka69
18. jan 2021

Nie, ze nahodou budes chvilu sama! 😁😁😁

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
18. jan 2021

placas sa v bahne...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
goodidea
18. jan 2021

Ak ten chlap odmietol sex si myslím, že rieši iný vzťah ..

terina25
18. jan 2021

Ak je to vztah s vyhodami,nie je povinny ti nic vysvetlovat. Asi uz riesi inu. Sla by som o ,,dum dale,,..

mirkava
18. jan 2021

Ak nejde o kasku nechaj si ich obidvoch 😉👍🤛

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jana_eyre_2
18. jan 2021

Odpovedat je normálne, ale ak nechce nemusí a tebe ostáva jediné sa s tým zmieriť.. čo mi príde zvláštne hneď riešiť iný vzťah, ale tak tvoja vec..

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
negymama
18. jan 2021

ano mas byt v klude poruke ako jeho zaloha...
otazka, ci to ty takto chces... ak ano, bud v klude , on sa ti uz ozve ak ta bude potrebovat.

ak nie, tak tiez bud v klude a v tom klude ho pusti k vode bez dalsieho vysvetlovania.

jana_eyre_2
18. jan 2021

Ja by som mu napísala že sa správa ako trápny pubertak a popriala mu, nech sa mi darí.. a tým by to haslo..

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simca06022011
18. jan 2021

Ak ti to vyhovuje takto "skocim si k tomu, co prejavi zaujem", tak nic proti tomu nemam.. ale ono ti chlapi v takychto "vztahoch" sa k tebe budu aj tak spravat, mozno v tom ani zena nie je, ale robi nieco ine, nema na teba naladu alebo cokolvek. To je caro vztahov bez zavazkov, ze nemusia ti nic vysvetlovat... ked nema naladu ani spravy nemusi citat, ani sa ti ozvat,... tymto sa ako kamaratka s vyhodami musis zmierit. Bud si takychto kamosov najdes viac a nahradis... alebo to nebudes prezivat. A ak by v tom bola ina zena, nebude ti vesat na nos takuto vec, kym to nebude vazne, lebo ved neohrozi si pripadny buduci sex s tebou...
A inak aj chlapi vo vztahoch riadnych maju taketo chvile.. ci mu do toho pridu rodinne veci, ci kamarati.. ;)

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marika142
18. jan 2021

Ja by som povedala, ze najlepsie by bolo pustit jedneho aj druheho, ako budes sa podla mna casom proste trapit viac a viac. Po normalnom vztahu netuzis?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mondolina
18. jan 2021

Všetko je prvý x, neznamená že sa bude správať rovnako vždy a za všetkých okolností.