Ako sa dostanem do manželovho mobilu?

evusik2305
22. feb 2020

Prosím ženy, poraďte mi viem sa nejak dostať manželovi do mobilu?ma ho zaheslovany...viem že by som asi nemala, ale musím sa dozvedieť pravdu nejak....ide o to, že ma podviedol, dala som mu šancu hlavne kvôli deťom a aj kvôli nám, sme spolu 20 rokov a mám ho asi stále ešte rada...povedal, že vraj to skončilo a že s ňou nič už nemá, ale stále si píšu...vraj len také o ničom somariny ale píšu si....no a ten mobil, robí s ním tajnosti, doma ma vypnuté zvonenie, možno aj vypnutý internet aby som mu náhodou niečo nezbadala keď mu niečo pride, ma jednoducho tajnosti, ja to aspoň tak vidím... rozmýšľam aj nad tým že odídem od neho, ale chcela by som mať asi najprv istotu, či ma ešte podvádza alebo hovorí pravdu....a asi sa aj bojím, že to sama nezvládnem finančne s dvoma detmi, som momentálne nezamestnana...prosím poraďte mi niečo...dakujem

lindusss2016
22. feb 2020

@evusik2305 na co sa mu potrebujes dostat do mobilu? Ved on ta podviedol s nejskou zenskou a stale si s nou pise!!! Keby mal kus rozumu a hlavne empatie, asi by mu docvaklo, ze tebe to musi velmi ublizovat a ak by to uprimne lutoval, tak by ju zo svojho zivota vymazal. Neurobil to a podla tvojho opisu s nou teda ma viac, ale nechcem malovat certa na stenu. Je to v celku nepodstatne, ci ta aktualne podvadza alebo nie, on ti ublizuje a uz len to je dovod ist od seba alebo do manzelskej poradne

83lenka83
23. feb 2020

@evusik2305 opýtaj si telefón od neho, pokiaľ ma čisté svedomie tak ti ho dá.

whatever1
23. feb 2020

@evusik2305 Odpustila si mu neveru a on si veselo vypisuje a exmilenkou. To by som nedala aj keby si písali len o pocasi. Ak mu ani ty ani deti nestojite za to aby s ňou zrušil kontakt tak také manželstvo nemá význam.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
23. feb 2020

Najprv s najdi robotu potom rieš ako a či od neho odideš. Nepotrebujes sa mu hrabat v mobile.

nikola1110
23. feb 2020

Presne tuto situáciu riešim aj ja, s tým ze sa to ťahá už 9ty mesiac, opakovane slubíl že to skončilo a minulý týždeň som prišla na to ze to stále pokračuje, včera sme mali debatu v noci. Deti majú 4roky a rok a pol, neviem ako to zvládnem bez neho, ale či som s nim alebo je v robote stále sa cítim sama,. O mentálne som v štádiu že si hľadám byť, kľudne mi napíš do sukromnej.

dominikamacakova
23. feb 2020

Povedz mu nech ti prezvoni na mobil lebo ho nemôžeš nájsť, pozeraj sa mu nenápadne na telefón a odkukaj heslo 😀

hettinka
23. feb 2020

@evusik2305 nepotrebuješ vedieť, čo mu píše. Daj mu ultimátum, buď preruší VŠETKY styky, aj akékoľvek písanie hoci aj o počasí, alebo končíš.

0kristina0
23. feb 2020

Ved dajte vaznu debatu, povedz mu ze mu neveris a ziadaj ho aby si odhesloval mobil. Ak nic neskryva, nebude mat s tym problem. Ak to odmietne urobit tak je to jasne. Vybral si sam, poslala by som ho péćka.

leskovael
23. feb 2020

Podviedol ta a stále si s nou píše? To ti nestačí?... Nema zmysel sa mu potajomky vkradat do mobilu. Normálne mu povedz nech tu ho odblokuje že si chceš prečítať čo si s nou píše.... Ak to neurobí tak dovidenia.... Teda u mňa by mal dovidenia už po tom akoby podviedol. Naozaj si neviem predstaviť ako môžeš byť s niekym kto ťa podviedol a nemá k tebe ani len tú poslednú štipku ucty aby po tom čo to prasklo, prestal komunikovať s milenkou..

martina2ve
23. feb 2020

Vypytaj si telefon a ked nebude mat tajnosti tak ti ho da. Ak nie tak je jasne,ze nieco sa deje a zrejme "vztah" trva!
Ostavat v nefunkcnom vztahu kvoli detom, je blbost, deti to urcite raz pochopia a ty sa z toho dostanes tiez.
Ja osobne by som sa takeho zbytocneho chlapa zbavila.

majoranka24
23. feb 2020

@evusik2305 Nepotrebujes sa mu dostat do mobilu. Nie je dolezite, co si spolu pisu, ale ze si vobec pisu! Keby spolu skoncili, nebude si s nou pisat ani somariny! Ja by som mu povedala, ze bud s tym skonci, alebo nech sa k nej odstahuje! Na deti ti prispievat musi a pracu si urcite najdes. Bude ti casom urcite lepsie a nie sa stale takto trapit.😕 Este si kvoli nemu tym trapenim znicis zdravie.😕 Radsej to co najskor vyries, drzim ti palce.

lujza10
23. feb 2020

Baby moj mal takto 2 mobily...normalny v klude polozeny na stole....na tajnasa mal stale so sebou. Raz som ho prekvapila doma s obedom ...oba mobily na stole.... hovorim to co je...ze nefunguje mi mobil...musel som dat kartu do ineho .... reku OK...ale pravda vysla na povrch tak ako 💩 vo vedre.

kopytko03
23. feb 2020

@lujza10 ja som raz takto našla v tráve mobil. Bol bez hesla, tak som začala obvolávať kontakty v ňom, aby dali vedieť majitelovi. Už to mi začínalo byť divné, že prvých pár kontatov vôbec netušilo, koho číslo im volá. Nakoniec niektorý cez dvoch ďalších ľudí skontaktoval majitela, ktorý si pre mobil prišiel. No a namiesto vďačnosti bol na mňa nasraný, lebo to bol jeho tajný mobil a ten posledný kontakt mu to dal vedieť cez jeho manželku, ktorá sa o ňom takto dozvedela 😀

tata1401
23. feb 2020
evusik2305
autor
23. feb 2020

Ja to viem, čo by som mala urobiť, stále myslím a rozmýšľam nad tým, ale je to hrozne ťažké, rozum hovorí odíď a srdce že nie, ale hlavne asi fakt kvôli tomu ostávam že nemám financie a kvôli deťom....stále mi klame, telefón mi nedá to viem, robí s ním tajnosti...ubližuje mi to veľmi, som si tak na 80% istá že ma stále podvádza...a pravda je, že on sa asi ani nesnaží dať do všetko do poriadku, tak to vnímam aspoň ...chodím aj ku psychologicke, ale viem že to nemá asi význam keďže podvádza ďalej...už som si začala odkladať nejaké peniaze bokom, mám aj dohodnuté už stretko s advokátom aby som zistila že čo a ako a na čo mám nárok. ..som si aj povedala, že veď nech sa stará o nás, ma ženu a 2 deti tak prečo by som mala odísť a uľahčiť mu to, ale zase keď sa trápim tak chcem odísť...je to ťažké, veľmi, keby sme nemali deti tak už som dávno preč....už asi 100x som chcela že odídem ku našim aspoň na týždeň či sa uvedomí, či mu budeme chýbať, ale je to ťažké....mám ho asi stále ešte rada ale už to nie je ako bolo, viem som hlúpa a sprostá...

evusik2305
autor
23. feb 2020

@dominikamacakova nedá sa, odomyká ho odtlačkom prsta 😕

fineta
23. feb 2020

Ak si dava pred Tebou prilis velky pozor na mobil, tak je jasne, ze v nom nieco pred Tebou skryva. Ak by mu bolo uprimne luto, co spravil, tak by sa pred Tebou kajal a sam by Ti ten mobil ponukol, aby Ti dokazal, ze v nom nie je nic cim by Ti mohol ublizit. Takze klamstva stale s velkou pravdepodobnostou pretrvavaju. Neverila by som mu. To by sa musel extra snazit a dokazovat hlavne skutkami, ze rodina je prenho stredobod vesmiru a nie si strazit mobil pred Tebou ako oko v hlave.

cormeum
23. feb 2020

@evusik2305 Moja....a ty ešte potrebuješ dôkaz? Nech si ten mobil strčí rovno do svojho špinavého zadku...

hettinka
23. feb 2020

@evusik2305 v prvom rade si hľadaj prácu, prečo si nezamestnaná? Život si nedáš dokopy, kým na manzelovi budeš finančne závislá. Manžel zo vie a využíva to.

haaadanka
23. feb 2020

aké heslovanie? aké tajnosti? S manželom si máte predsa 100% dôverovať a po odpustenej nevere by som tiché zvonenia a zablokovaný telefón netolerovala. Tak ako ja s čistím svedomím dám manželovi svoj telefón, tak isto si beriem do ruky ten jeho. Nepíšem teraz o kontrolovaní jeho mobilu, ale ak si chcem pozrieť niečo na internete a môj mobil je ďaleko, tak si beriem jeho a on ani nepohne brvou. Je jasné, že ten tvoj ťa podvádza ďalej.

evusik2305
autor
23. feb 2020

Ja ho vážne nechápem...to všetko zahodí kvôli jednej 30 ročnej mladšej pinde?20 rokov spolu, 2 deti, hypotéka, byt, všetky tie veci čo máme za toľké roky?rodinu a domov?som sklamaná a smutna

dominikamacakova
23. feb 2020

@evusik2305 tak to je ešte ľahšie. Opi ho a keď zaspí, tak prilož jeho prst 😀

karolinakr
23. feb 2020

@evusik2305 ja poznam dvojicu, co poznala heslo svojho partnera do emailu
A co by sa stalo, keby si prisla na pravdu? Vsak to, ze si schovava mobil ho usvedčuje.Keby mal čisté svedomie, tak ho bez problemov ukaže a čislo milenky ma zablokované Nemusíš mať dókazy, aby si vedela pravdu.Ťaha ťa za nos a svojim spósobom sa ti vysmieva, že si stíši zvonenie

nickpick
23. feb 2020

@evusik2305 ked bude sediet na zachode (stopercentne s mobilom), vraz mu tam a vytrhni ho z ruky 😜
a teraz vazne, kludne by som sla k vasim na tyzden, a asi by som sa s nimi aj poradila, mozno budes potrebovat ich pomoc bud s detmi, alebo financnu...
je super ze doma nesedis so zalozenymi rukami a dohodla si si stretnutie s advokatom, budes mat v dalsom postupe jasno...
zacni naozaj riesit tu pracu, popytaj sa znamych, kamosiek, vytvor si zivotopis na profesii, neviem ake stare mas deti, ale ak maju uz tak 2-3 roky isla by som na tvojom mieste pracovat, aspon na polovicny uvazok, nove prostredie, ludia, cinnost, ktora ti nedovoli sa lutovat a plakat za chlapom ktory si nevazi co ma...

eperia
23. feb 2020

@dominikamacakova toto presne som urobila a davala pozor ako bude tukat do telefónu.pekne som prišla na jeho heslo

evusik2305
autor
23. feb 2020

Prácu si hľadám, nesedim len tak doma, len manžel robí na smeny aj nočné tak musíme tak kombinovať aby mal kto byť s deťmi....naši ešte robia takže veľmi nemôžu s týmto pomôcť...ja viem o by som mala urobiť, len sa k tomu dokopat...mám odísť hneď či najprv si dať dokopy život?nájsť si prácu najprv, niečo našetriť a až potom?neviem sa rozhodnúť, aj by som hneď odišla ale aj by som ostala, nech sa zatiaľ o nás stará a neulahcit mu to....neviem fakt...

engynka
23. feb 2020

Aky to je telefon? Ked odtlackom tak asi iphone predpokladam. Aj napriek tomu musi mat nastaveny kod na otvorenie 4-6 miestny. Jedina moznost je ze zistis ten kod. Iphone neberie odtlacok napr ked je mastny alebo mokry prst alebo ten kruzok kde sa priklada prst. Mozno to skusit nenapadne natriet nejakym kremom, pudrom. Ja som sa takto ex dostala ze lezal v posteli vedla mna a zadal kod a periferne som to videla. Potom o par dni som isla do telefonu a nasnimala som si svoj odtlacok aby som sa tam vedela dostat aj po zmene kodu. Co som nasla je nepodstatne, ale uz je to ex takze asi je to zrejme 😂😂😂 kazdopadne zeny maju siesty zmysel a obvykle nas nesklame

majoranka24
23. feb 2020

@engynka Ved to je na tom smutne. Ked citime, ze muz podvadza, vacsinou mame pravdu.😕

ledgerka
23. feb 2020

Ja by som si najprv nasla pracu, par mesiacov odkladala peniaze na novy start a potom odisla. Ci uz k rodicom, alebo do podnajmu. Sanozrejme ziadost o rozvod. Mozno sa potom ten tvoj muz spamata, a ak nie tak si len dobre spravila.