ahojte vytvorila som si novy nick aby som sa konecne mohla otvorit tak vas poprosim neodcudzujte ma ze je to vymyslena tema a podobne ubezpecujem vas ze nie je a vsetky veci co tu opisem sa naozaj stali a prave sa deju ..... mam 24 rokov 10 mesacnú dceru s otcom dcérky sme sa nedavno rozisli kvoli nezhodám atd to nie je podstatne ... po dlhých rokoch sa mi v zivote objavil starý kamarát zacali sme sa stretávať cca pred mesiacom najskor sme spolu len kecávali sem tam pizza káva .... no neskor sa to medzi nami tak povediac zvrhlo k sexu ..... trávime spolu 5-6 dní do týzdna nejde vzdy o sex ten je skor ako bonus on sa pred pol rokom rozisiel po dlhom vztahu s partnerkou a da sa povedat ze je momentálne toho názoru ze sa boji zalubit nikdy uz nechce nic k nikomu citit lebo sa zas sklame .... robí pre mna krasne veci i ked su uplne obycajne ideme na prechadzke aj s mojou dcerkou a zbada pupavu a otrhne mi ju ze to je pre mna dcérku ma rad dokaze sa s nou lepsie zahrat ako jej otec ..... tento víkend som mu dovolila u mna prespat ja som to navrhla bola to uzasna noc zasnem ako sa starostlivo spraval k dcerke to aky je mily nezny mam pocit ze zacinam k nemu nieco citit .... dnes som sa ho opytala ze ci nechce u mna prespat opat .... a prisla mi odpoved ze nie lebo nechce aby to prerastlo do niecoho viac ze ma obavu ze ja sa do neho zalubim a nechce mi ubllizit ze u neho to nehrozi ..... dost ma to sklamalo preto sem pisem torksu som si poplakala je mi s nim dobre konecne sa citim 1x za svoj zivot pokjna a stastna dlhodobo nie len chvílky a teraz neviem ci ma zmysel bojovat o jeho city a ak hej akym sposobom .... nechcem prist o to ze som s nim stastna citim sa s nim naozaj velmi dobre .... mam predstierat ze nechcem nic viac a tym si ho udrzat alebo bojovat o jeho city sklamat sa ak nepridu naozaj neviem poradite mi ak ste niektora boli v podobnej situácií budem vam velmi vdacna asi som sla na to zhurta alebo neviem no som asi po usi zblaznena alebo je to len chvilkove splanutie lebo mi dava to co moj ex nie ja neviem dakujem vopred za nazor
@anatalia77 tiez som nad tym uvazovala mozno sme to pre seba obaja na vzajom a dnes ak mi poslal tu spravu prislo mi to tak hrozne luto citila osm sa bezradne :( nevedela som ani co mu na to napisem tak som sa ospravedlnila .... aj ked neviem presne zaco ....
@amy8 ahoj.nooo vcelku zlozita situacia.asi skor ho musis nejak na nieco dostat a nech sa uisti ze robi spravnu vec.mne to zacalo pidobne priatel bol kratko rozideny nechcel vztah.lenze ja som dost dlho hrala pani dokonalu ze tiez nic nechcem a teraz sme spolu uz treti rok ;)nechaj to zatial plynut tak neutralne a uvidis..
@amy8
Podla mna racionalne sa takto rozhodol ze si nejaku dobu s nikym nic nezacne. Ale srdcu nerozkazes, ako sama vidis 🙂 Takze by som to nechala dalej takto plynut, netlacit na nho, uzivat si pekne spolocne chvile, je fajn ze aj malu ma rad a celkovo k vam zapadol. Ked vam bude spolu dobre, pochybujem ze potom sa len tak zoberie a uz ho neuvidite. Nechaj tomu cas. Drzim palce!
Podla mna sa nechce namotat...mozno sa este oklepava z predchadzajuceho vztahu...teraz si mu prisla do cesty ty...sex 5-6x do tyzdna je tiez prijemny bonus (ano viem ze si pisala ze to nie je len o sexe) a pritom nema vcelku ziadne povinnosti, ma len to pekne a len kedy sa mu chce...podla mna nie je rozhodnuty pre zaviazanie sa (ty+dieta) ...chce si este uzit aj ked to moze byt mily a rozumny muz ale vie kde je hranica a bud je to preto ze je rozumny alebo preto ze je vychcany
jo a co poradit...hlavne netlac a nevnucuj sa, ak ti za to stoji tak na neho cakaj, stratit asi nemas velmi co ked si sama s dietatom...nie kazdy muz berie cudzie dieta ako samozrejmost...mozno vaha prave preto ze je to velky zavazok.
šiel s pravdou von bez okolkov,čo nie každý chlap dokáže .....veď by to mohol zneužívať výsostne zo sebeckých dôvodov,buď sama sebou a nechaj voľný priebeh..... 🙂
@anatalia77
@megika1
@libka1
@peneloppe
zienky a myslite ze sa mam spravat tak ako doteraz alebo zvolnit tempo alebo mu nejak dat pocitit ze ok chapem ja som na tom rovnako nechcem nic vazne alebo fakt nwm
@amy8
je mu dobre, bez zavazzkov.
nemusi to byt zly clovek, moze mat charakter, moze byt fakt skvely... problem je skor v tebe... ze si mu otvorila svoje srdce... a ked jedneho dna odide, tak legitimne, s tym, ze ti to jasne vopred dal najavo.
ja ta tiez obdivujem... lebo ja osobne som velmi citliva osoba... a veci v zzivote robim naplno... bud laska...alebo kamarati ako sa patri... mozno by mi v hlave hucalo a rovnako by som si komplikovala zivot, city... brutal narast emocii, vasne... ale po racionalnej stranke - vyjasnit si rovno veci... utriedit myslienky...
city si nevynutis...mozes len dufat... ja nerada dufam... 😉 to je ako dufiaca = zufiaca 😀 no proste depka na dva roky 😀
No ja tu asi budem za debila , ale ja takéto kamarátske sexuálne vzťahy nemusím . Zákonite to vždy ublíži jednej strane ktorá nezvládne udržať hranicu , v drvivej väčšine je to žena, ktorá si po určitom čase myslí " že už má nárok na viac " "už majú vzťah " a muž je v tom že však žiadny vzťah tam nie je ..iba príjemne spoločne strávené chvíle s benefitom .
Mám rozvedenú kamarátku s 5 ročnou dcérou ktorá sa takto v tom mácha už 3 rok . Ona čaká a dúfa že sa to zmení , ale ono sa to u nej konkrétne teda nezmení ... ona je namotaná a on ju má fakt len príst najesť sa , doniesť dcére kinderko , sex , niekedy u nej prespať , pobozkať ju na líce a odísť. Takto mu to vyhovuje a keď stretne tu pravú tak ju ani neopustí lebo s ňou nemá žiadny vzťah predsa nie ? Medzitým jej utiekol možný dlhodobý vzťah .
@amy8 nechcela by som byť v tvojej situácii a otvorene ti napíšem že málokedy to končí happyendom . Máš 24, máš možnosť na sebe pracovať , vzdelávať sa a užívať si život a nie ho zadebniť s niekým kto nechce aby si sa do neho zaľúbila, nájdi si takého muža ktorý bude bojovať o teba aby si sa do neho zaľúbila. Neber prvé čo sa ti ponúkne , je to krátkodobé a prchavé .
Skúste spraviť niečo pre seba http://bit.ly/1DSCxFX
@amy8 Mozno to bude tvrde, ale u muzov je to velmi jednoduche: bud sa zamiluju a potom robia vsetko preto, aby ta nestratili, lebo nie. U teba je to ten druhy pripad, nie je do teba zamilovany a prevdepodobne ani nebude. Ak chces zistit, ci predsalen je zamilovany a hra len divadlo, daj si od neho pauzu tak na par tyzdnov. Ano, na zaciatok bude dobiedzat, lebo taky sex tiez nie je zly, ale ak vydrzi dobiedzat a o teba bojovat niekolko tyzdnov, mozno si uvedomi, ze ta naozaj miluje. Ak nie, netrap sa zbytocne. Bude ti ublizene. Takychto "samaritanov", ktori mi nechceli ublizit, ale so mnou spali, som uz mala kopec, ale vies co? Ked prisiel moj muz, vedela som hned, ze je zalubeny. A nemusela som o jeho city bojovat, lebo bud tu su, alebo nie su.
Mam tiez 24 a moja dcerka ma 5 mesiacov. Poviem ti len tolko, ze by som nesla do vztahu, ktory nema perspektivu. Moze sa to takto medzi vami tahat hodnu chvilu, mala si na neho zvykne a on jedneho dna odide a potom co?
Alebo - skus s nim udrziavat tento vztah ale bez sexu... ze ci bude tiez taky mily aj k tebe aj k malej..
Neviem... moze to byt ferovy chlap alebo na druhej strane sebecky hajzlik.
Kazdopadne si davaj pozor, raz sme sa uz sklamali.
Radšej by som si od neho dala pokoj. kamarátiť sa môžeš, ale skús bez sexu a s čistou hlavou. Nerob si žiadne ilúzie. Ty o neho nebojuj, to by mal hádam on o teba.
@maminuska
@mikema
mate obe pravdu... len zeny do vsetkeho tahatu city...potrebuju a tuzia po dokonalej laske... a veria v rozpravky..ze aj zo vztahu aky ma zakladatelka temy... sa vyvinie vasniva a vecna laska...kde muz bude na toto kolenach jej vyznavat lasku a vernost...blabla... a hlavne nevedia ovladat a kontrolovat svoje srdce...
Boze zeny, ved nebudte take pesimististky. Ved nie vsetci chlapi su svine. Moze sa z toho vyvinut vztah. A kde je zaruka ze ked to chlap od zaciatku mysli vazne a tvari sa zalubene, ze to vydrzi na veky veke? Nikde.
@peneloppe moze, ale aky je realny zivot? vies, zivot nie je pilcherova ci natalia oreiro 😉 Ja viem, vsetky tuzime snivat...vidiet veci lepsie ako su... ale preco sa uz na zaciatku vystavovat zraneniam..a potom dostat este tu "zaverecnu facku" v podobe uplneho odchodu? nemali by sme zit uprimne zivoty? nezasluzime si aby srdce ktore odovzdavamme, bolo ulozene v bezpeci v rukach muza, ktori nas miluje a chce chranit? nechame si ho kolovat s nadejou..ze "moze sa z toho vyvinut laska" a nakoniec... bude z neho kus kamena...pretoze preslo mnohymi rukami, vztahmi...sklamaniami?
Naco si komplikovat zivot? Toboz, dieta potrebuje iste prostredie...nie matku v kazdom obdobi s inym partnerom.
@peneloppe to nie je pesimizmus, ale bohužiaľ realita ktorú vidím okolo seba. Ja už bohužiaľ nemám 24 , tak to dokážem hodnotiť s určitým odstupom a nadhľadom a vidím ako sa v drvivej väčšine končia takéto vzťahy. Príde tá pravá ....a ja už nezostanem ani ako ľavá, iba ako nejaká spomienka, ale však on hovoril že v podstate so mnou neráta.
Každá z nás si zaslúži byť ľúbená , milovaná , chcená a nie byť pre niekoho len vagínou , možnosťou sa prísť najesť. Muži oddeľuju sex a lásku , ženy to dokážu ťažšie. Preto žena často v takto postavenom vztahu zlyháva a prekračuje hranice , porušuje pravidlá a dúfa v zmenu .
A ako napísala kolegyňa muž buď miluje alebo nie , a ak nie tak aspoň ten sex nech je dostupný . 🙂.
@maminuska
@mima4
Ja viem ze to myslite dobre. Ale zase treba tomu dat sancu, preco nie. Aj samota je zla. A aj ten sex patri k zivotu. Samozrejme ak nejde len o sex, a tu to vyzera byt na viac.
Ja nastastie take skusenosti nemam, mam dlhodoby vztah ktory vyustil prirodzene do manzelstva takze sa celkom neviem vcitit do zakladatelkinej situacie. Ale kebyze som sama s malym dietatom a pride takyto kamos a je mi s nim prijemne a k tomu este aj akceptuje moje dieta a sprijemnuje nam volne chvile, ja by som s tym asi len tak nedokazala seknut a byt zase sama. Niekedy netreba vsetko prilis analyzovat, ale zit zivot tak ako sa deje.
Ja to vidim tak, ze toto nie je vztah "v rovnovahe", on sa nechce viazat (ale sex mu nevadi) a ty uz podla toho co citam si sa stihla zalaskovat. Urcite by som sa pred nim netvarila ze sa nechces viazat (vyplmsti sa ti to a trapit sa budes iba ty), ak s nim chces pokracovat v stretavani, rozhodne s nim nevhod do postele. Osobne taketo vztahy neuznavam. Ak sa nechce viazat a vhce byt iba kamǎrat zak k tomu sex nepatri, mozte spolu travit cas, ale zidne intimnosti. Ved ktor chlap by to nebral? Sex niekolkokrat fobtyzfna ziadne zavazky.... Ublizis iba sama sebe. S tM, ze je k tebe a dcerke mily, to je fajn, ale nepozeraj sa cez rizove okuliare. Uz teraz places, co utobis ked si najde nejaku, s kzorou bude chciet mat notmalny vztah a na teb sa vykasle? Pribrzdi trochu aj ty a ak ti bude stretavanie s nim ublizovat, stopni zo. Na svete je vela dobrCh muzova. Robit niekomu iba podlozku v posteli nestoji za tu bolest
@peneloppe tak a čo je zlé byt sama v 24 rokoch ? Veď je toľko možností ako nebyť sama, štúdium , kolegovia , priatelia...24 rokov je tak pekný vek . 🙂 . Dá sa robiť množstvo skvelých vecí aj s dieťaťom .
Načo k sebe ťahať chlapa , ktorý v podstate o mňa nestojí , veď aj tak večer odíde a v noci ked si maju byť partneri k sebe najbližšie zbalí švestky ?
@amy8 no takto... on ti pekne vylozil karty na stol, ako si to predstavuje... a teraz pekne vyloz karty na stol ty - ze si predstavujes perspektivny vztah alebo aspon vztah s moznou buducnostou ak uz teda nechces priis na chlapa tlacit... myslim, ze je to fer aj kvoli dcere... lebo chlapik si to predstavuje velmi zaujimavo... a hlavne velmi vyhodne pre seba... ty si pre neho sex kamaratka a on ta jedneho dna moze bez vycitiek opustit (vsak ti nic nesluboval) a odist za inou, do ktorej sa skutocne zamiloval... no a riesenie je podla mna veeelmi staromodne, ale osvedcene - ak kamarat, tak ale bez sexu! - by sa chlapik lepsie rozhodoval, co vlastne chce a za co mu stojis...
ak ti na nom zalezi,mala by si sa od neho drzat dalej...iba sama sebe ublizis.
@amy8 podla mna sa ty nemas za co citit zle, ale tvoj kamarat ti jasne naznacil, ze dlhodoby vztah nechce, no podla mna je to taky alibizmus, lebo travite spolu cas, spravas k milo k tvojej dcere, k tomu spolu spite, ale ked to ma ist do vazneho vztahu tak si zanechat odstup....jemu to tak vyhovuje a nechce to menit....ma sex a spolocnost....ja by som dalej v takom vztahu nevztahu neangazovala, ale podla toho co pises je trosku neskoro lebo si uz zalaskovana, ale ak on nechce, city si nevynutis resp, s nim nepohnes...mas dieta prvy vztah ti nevysiel, podla mna znova sa pustat do niecoho neperspektivneho nepomoze ani tebe ani dcerke.....
@amy8 rozhodne ta neodsudzujem. Skor obdivujem. Ja by som sa zle citila v tejto"polohe".Ale to som ja. Neviem ti az tak konkretne poradit,napada ma len,ze si mozno prenho "prievoznicka" A mozno on pre teba.