ahojte
manzel je spolocnik v sro firme, nedari sa im a zacinaju mat dlhy, samozrejme nevladzu platit lizingove uvery, kde sa na zmluve podpisoval ako rucitel - fyzicka osoba. Ako viem uchranit rodinu pred dlhmi a naslednymi exekuciami v pripade, ze im to cele spadne? mame vo vlastnictve dom a pozemok, sporenie na jeho meno, ucet mam na svoje meno, ten by nemal byt ohrozeny tym padom, ci? dakujem za rady.
@alana1 zrusenie bsm pripadne prepis majetku na niekoho z rodiny
@mala_hobitka ak majetok dame na syna ma 5r, nemozu nan siahnut?
Ano pravny ukon maloleteho schvaluje sud
@alana1 Skor by som riesila rodicov, surodencov, kamaratov....proste niekoho komu 100% veris - ak taka osoba je v tvojej blizkosti.
Pri sro sanevztahuju dlhy firmy na majetok mimo s.r.o pro s.ro sa neda preto zrusit bsm len ked ma jeden s manzelou zivnost
.
tak ako pise @mnamko...ak je to v s.r.o. firme tak vam na vas majetok nemoze siahnut...s.r.o. ruci iba majetkom s.r.o. a pociatocnym vkladom. Ale na tvojom mieste by som sa este spytala nejakej ekonomky prip. pravnika....
Zrusenie bsm, nehnutelnost prepisat na deti,
Ak už má dlhy, tak by darovanie majetku mohol veriteľ úspešne napadnúť tri roky dozadu.
BSM sa dá zrušiť aj súkromne, mne ho zrušili ešte pred rozvodom, mm neprispieval na byt, mal dlžoby, odsťahoval sa, nepracoval tak zrušili.
trvalo to síce dlho, ale preto že bol "nezvestný" ...
Zrusenim bsm