Ahojte babeny. chcem sa opýtať tie ktoré to máte podobné ako ja.. ešte nemame s drahým dieťa, ale byvame v podnájme a byva s nami aj jeho brat ktory studuje na VŠ . chcem sa opýtať ako máte rozdelené domáce práce ? . Ja som momentálne dlhodobejsie na PN , som sice kazdy den doma, ale musim sa aj liecit, a momentalne je vsetko na mojej hlave.. no ako drahy sem tam navari umyje riad, ale myslim tak že napriklad rodelím na tyzdne umývanie sporaku vane, utieranie prachu .. a takto ci to je vsetko na vas ?? :.. pripadne ze kto je zodpovedny za smeti vynasanie alebo takto. .lebo sem tam u nas dochadza kvokli tomu k vymene nazoru :D viete ako chlapy a poriadok : :D ak mate nejake crazy napady kedze sme pomerne mlady 🙂 :D mozno aj nejaké bodiky cierne cervene alebo pokuty do spolocnej pokladnicky kludne cakam na vase napadiky :D .. dakujem babeny 🙂
Ty bývaš so škôlkarmi? alebo v škôlke učíš,že máš také nápady....čo je pre ženu neporiadok,je pre chlapa len chaos,ktorý on inteligent hravo zvláda 😉 žiadne plánovanie či pridelenie práce nepomôže,jednoducho ich treba žiadať o pomoc a to stále dookola,samým im nenapadne....takže Janko,vynes prosím smeti, Jurko páči sa zoznam a choď nakúpiť,ty menežuj a oni nech čoto robia,zázraky nečakaj a nečakaj,že im samým dôjde,že treba umyť zakydaný sporák či vanu ...
U nas delba prace funguje,napisem kazdemu v sobotu zoznam prac a ked si kazdy splni co ma,nech si potom robi co chce....prebieha to bez nervov,hadok a chodenim za zadkom aby urobil to a to
@moni133 ideal je prace rozhodit podla toho, kto k comu ma aky taky vztah, a kto ma k čomu odpor.
Napr. ja milujem umyvanie hajzla 😀
ale dobre je, aby si to delila s manzelom a bratom, nie sama..proste toto je zoznam a "trhajte sa" 😉