Ahoj zienky,
Rozisli sme sa vscera vecer s priatelom. Vraj chce byť sam, pretoze nikdy poriadne nebol viac jak par mesiacov a isiel zo vztahu do vztahu jak sa povie. Ja som vztah nikdy pred nim nemala a boj moj prvy. On uz mal dva predtym. Jeden dlhy a jeden kratky a potom somnou. Boli sme spolu necele dva roky, mozno to vsetko bolo urychlene a hned sme sa prestahovali do bytu nasli si pracu v Prahe… nebudem tu vypisovat uplne detajly ale bola to laska na zivot a na smrt. Nebudem si nic vycitat a ani jemu nebudem vycitat, jednoducho posledne mesiace len hadky a stres, aj sme si “do vlasov skocili” mala som vela sanci sa ukludnit ale bola som zaslepena hnevom, ze je dlho do noci v praci ze sa prestal zaujimat, on bol nahnevany a smutny ze sa stale nasieram a hladam zbytocne problemy….
V byte som ostala sama, povedal ze mi pomoze platit najom napoli do maja lebo mame tak zmluvu s majitelom a da mi cas sa vystahovat a vymysliet co bude dalej. A kam on pojde, ci bude v CZ alebo sa vrati do svojej krajiny. On mal 27 rokov a ja mam 25 rokov… Rozisli sme sa v dobrom, budeme zatial v kontakte len tak co sa tyka veci a platenia, lebo tu ma veci svoje a vsetko zatial. Dnes bude na par dni v hotely a chce byť sam a urovnat si hlavu.
Nikdy sa mi to predtym take nieco nestalo, mam zmiesane pocity, nejem, nespim, nic ma nebavi. Uz som to tusila ze sa to stane lebo sa stiahol odmlcal a v duchu sa rozhodol. Bol zmateny…
Ako sa s tym vyrovnat? Mali sme naplanovany cely zivot. Skoncilo to… Co mam robit? Co ste robili vy? A to ze sa mam venovat sama sebe a postavit sa na nohy to viem ze mam urobit… ale boli to lebo neviem co zo zivotom teraz
Je to smutné. Neporadím nič iné, iba klišé "čas je najlepší liek". A potom neskôr nový partner. Bolí to, ale je to dočasná bolesť, kým sa neposunieš ďalej. Držím palce, aby to netrvalo príliš dlho.