Ako riešiť neprispôsobivých susedov?

23. aug 2022

Dobry den, poprosila by som o skusenost a radu, ako riesit susedov, ktori su neprisposobivi a robia hluk pocas dna neskutocnym trieskanim (to by som este prezila), ale aj po 22.00 castokrat aj o polnoci, uz sa stalo ze trieskali aj o 2 hodine v noci. Bola som ich uz viackrat poprosit, aby boli tichsie, mame 2 male deti, ale prekaza to aj mne, pretoze pracujem do noci a v noci by som chcela samozrejme spat, ale kvoli susedom castokrat nemozem. Dohovor absolutne nezabera, su tichsie 2 dni a potom to zacne znova. Kontaktovala som aj spravcu bytov a ten mi odporucil, ze ked sa to zopakuje nabuduce mam volat policajtov (ak to bude po 22.00). Pomozu naozaj policajti? Spravca povedal ze ide o byt kde nie su bohvieake hygienicke navyky, dokonca to bol pred 2 rokmi zdroj plostic, ktory sa rozsiril, cize sme vychytali "paradnych" susedov.

viestta
23. aug 2022

Áno, na rušenie nočného kľudu volať policajtov

pribinak
23. aug 2022

Samozrejme volaj políciu, keď dostanú zopár pokút tak sa zbadajú. Normálne volať každý večer. Oni ich potom môžu aj predvolať. Obzvlášť ak du v byte maloleté deti
Po 22.00 sa jednoducho musia stisit

matullienka
23. aug 2022

Po 22:00 volať policajtov oni si to potom rozmyslia keď im príde platiť pokuty

maranco
23. aug 2022

volaj policajtov, keď tam prídu za jednu noc 3× tak to dopadne takto

https://www.youtube.com/watch?v=A05cdVzKlho
nikka055
23. aug 2022

@maranco toto je skor vyminka 🤦‍♀️ mame takych susedov bud sa biju alebo party celu noc cely barak vola policajtov boli tu uz 3x v jednu noc a nic pokecaju a idu prec ...

cacianka
24. aug 2022

@nikka055 sťažnosť na inšpekciu , policajti majú nad sebou kontrolu