Ako reagujete na nečakanú návštevu?

5. júl 2022

Ľudkovia, akoby ste reagovali, keď sa k Vám dotrepe rodina (brat s rodinou) na návštevu neohlásene. Ide o to, že mne ešte dvojičky spali. Dohodli sme sa s mojim bratom (s druhým bratom, mám dvoch), že k ním ideme na návštevu. Ako správne zareagovať tak, aby nikomu nebolo ublížené? Oni si už objednali si pizzu k nám domov a jasné, že druhý brat volal, že kde sme.

lilly934
5. júl 2022

slusne je sa ozvaat, dobre poznam moja uz byvala svokra sa dotrepala ked syn spal na obed a co nik nechcel zobudila ho, v tvojom pripade slusnot ide bokom a riesila by som to niekde mimo s bratom ...

lorin29
5. júl 2022

Nenávidím to.😩..ja tiež nechodím k nikomu neohlasene

autor
5. júl 2022

No hej! A potom druhý brat je urazený troška, lebo veď sme sa dohodli.

matovicova
5. júl 2022

Reagovala by som s kľudom, že " prepáč, ale práve odchádzame. Samozrejme ste u nás vítaní, ale na budúce mi zavolaj vopred, aby nedochádzalo k takýmto nedorozumeniam "

Druhému bratovi sa ani nedivím, že je naštvaný. Nachystali pre vás určite, deti sa tešili a vy nikde.. Otázkou je, či to tvoj prvý brat nespravil schválne...?

tykat
5. júl 2022

Bratovi by som povedala ze dojdeme hned ako sa deti zobudia, dotrepajuci sa brat by tiez dostal taketo info, ze ked sa deti zobudia my odchadzame na dohodnutu navstevu. Tzn vypinam kurenie, zapinam poplasko a zamykam dom 😁 teda ak by im nedocvaklo

diaszoky
5. júl 2022

Niz ja vzdy segre volam ze prideme..povedat milo ze nabuduce volajte nemusime nyt doma

evica17
5. júl 2022

Nenávidím neohlásene návštevy. A nie vtedy keď deti spia,to si chcem oddýchnuť s nimi a nie riešiť dakoho ešte.

minutka
5. júl 2022

A nemohola si zavolat aj druheho brata? Ze zmena planu

viera27
5. júl 2022

Pozvala by som aj druheho brata a hotovo.

januska12323
5. júl 2022

Normálne sa musíš ozvať, sorry mám iný program nabudúce zavolajte a dohodneme sa. A akože si k tebe objednali pizzu a druhý brat čaká? Tohto vypoklonkovat a nech si tú pizzu je v aute a choď k druhému podľa plánu.

winki13
5. júl 2022

Su obaja tvoji bratia....ak aj oni maju medzi sebou ok vztah tak by som zavolala tomu ku ktoremu ste boli dohodnuti na navsteve, že či neva a pridete aj s druhym bratom k nemu....resp. toho prveho teda zavolat k vam. Necham aku dramu riesis.

0silvia0
5. júl 2022

Pockala by som na pizzu, cakajuceho brata by som sa spytala, ci moze prist aj neohlaseny brat a isli by sme vsetci k jednemu bratovi.

sssss123
5. júl 2022

ak máte dobré vzťahy, tak by ste mohli ísť všetci k druhému bratovi, alebo druhý brat by prišiel k Vám, jedno nevyspatie detí by som akceptovala

sissy27
5. júl 2022

Normálne. Vitajte, poďte ďalej, keď sa deti zobudia ideme k druhému bratovi, to máme naplánované už dlhšie.
Nechápem, v čom je problém.

amelie2017
5. júl 2022

Ako pisu baby, v pripade brata by som zavolala Dusovi, ze sa k nam dovalil Peter a ci prideme vsetci k nim, ked uz maju vsetko na navstevu nachystane alebo pridu oni k nam. Ale ze chlebicky nech zoberu so sebou, lebo ja som s navstevou neratala. A vybavene.

euka210
5. júl 2022

Nam toto robi svagor, ze zavola ze pride o hodinu...a nam v sobotu treba robit okolo domu. V nedelu nepride, lebo chce oddychovat 🤦‍♀️
Urcite by som v tvojom pripade povedala, ze si dohodnuta inde a nemozte ich prijat.
Take veci sa v dnesnej dobe nerobia, ked kazdy ma mobil a vie zavolat!

0kristina0
6. júl 2022

Aby nebolo ublizene? Svojmu bratovi by som povedsla na rovinu, akoze sorry ale my uz mame svoj program, lridte inokedy a predtym sa ohlaste. Urazi sa? Jeho problem nie moj.