Ako reagujete, keď je váš muž pozorný k inej žene?

tdz
4. jan 2016

ahojte žienky, chcem vás poprosiť o radu. Môj partner si už dlhšie píše s jednou koleginou, a nie len pracovné veci. Áno znižila som sa k tomu že som si prečítala ich konverzácie, a odkedy som to spravila raz už s tým neviem prestať. Vadí mi aký je k nej milý, pozorný, ako ju stále chváli a hlavne chváli seba pred nou, keď sa ona niečo spýta na mňa ako na jeho priateľku tak to odignoruje. Mne to veľmi vadí ale nemôžem sa priznať že som si to čítala, s partnerom sme mali teraz takú menšiu krízu dosť sme sa hádali a bol na mňa dosť zlý, toto obdobie prešlo bez toho že by sme si to vykomunikovali a to ma trápi, že voči niekomu inému je milý a voči mne nie. Keď mu to však poviem tak tvrdí že to nie je pravda že sa len nudím tak neviem čo so sebou. Celý čas ma to zožiera a už si neviem rady

mima4
4. jan 2016

@tdz ako dlho spolu chodite?

a povedala si mu, ze ti to vadi? ako on reagoval?

tdz
autor
4. jan 2016

@mima4 sme spolu tri roky, áno povedala jeho reakcia bola iba že sa doma nudím a vymýšlam si blbosti

moonshine1
4. jan 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

Nemas to veru lahke. Na tvojom mieste by ma to urcite zozieralo tiez. Raz som sa ocitla v podobnej situacii, ale po pravde ulavilo sa mi az ked som mu na rovinu povedala co je vo veci a co ma trapi.

tdz
autor
4. jan 2016

@moonshine1 a ako ste to vyriešili? ja ked mu poviem že som si to čítala tak ma zabije :D :D to nemôžem priznať, a keď som povedala že ku všetkým je milý len ku mne nie tak tiež to prešiel mlčaním

sophieeee
4. jan 2016

@tdz aj mne toto urobil priatel.. stale vychvaloval jednu jeho znamu aj sme s nou chodili vonku stale sa nam stazovala na svojho priatela nakoniec ho aj podviedla a pytala sa na intimnosti z nasho vztahu a do vsetkeho sa starala..neskor som zistila ze priatel s nou tajne riesi aj nase hadky a problemy a nakoniec to tak skoncilo ze sa jednu noc ozrala jak svina a prisla za nim sa vyplakavat ze ju nechal priatel a sa tam na neho vesala ozrata a este mala tu drzost mi volat z jeho mobilu.. takze moja rada znie podchytte to kym sa este da.. vzdy radsej teraz odstranit problemy ako cakat kym vas muz zrani a vy budeme zatrpknuta cely vztah

tdz
autor
4. jan 2016

@sophieeee tak to ma mrzí že to takto dopadlo, mňa skôr hnevá to že ja ju nepoznám a asi by som ju rada spoznala a šla s nou von len si myslím že by osm sa nevedela ovládnuť a bola by som na ňu protivná čím by som jej len nahrala do karát

tdz
autor
4. jan 2016

on jej zas nepíše nejaké vyznania lásky sexuálne narážky alebo tak, ale ten štýl akým s ňou komunikuje mi proste vadí, neviem možno som paranoidná a moc to preháňam ale hrozne ma to zožiera

sophieeee
4. jan 2016

@tdz to je normalne ze pocitujete zlost ked nejakym sposobom flirtuje s inou zenou.. my zeny si svoje "hracky" strazime ako sa len da 😋 isto by aj jemu bolo neprijemne keby sa situacia otocila naopak a vy by ste si vypisovali s inymi chlapmi.. skuste sa s nim porozpravat alebo sa nepriamo opytat na kolegov ale neutocte a neprezradte sa ze ste mu precitali spravy.. ale rieste to kym nie je neskoro fakt.. nechcem vasho chlapa podozrievat alebo z neho robit nevernika ale on ani nevie ako to moze nalomit doveru..

moonshine1
4. jan 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@tdz tak ja som to vtedy mojmu priatelovi povedala, ze som to citala. Samozrejme zacal hulakat ze ako som si to mohla dovolit, tak som mu povedala, ze ako si on mohol dovolit mi klamat a zavadzat ma. pootom nasledoval strasny vylev citov a lasky a pol roka bolo dobre. Resp. myslela som si to. Len on spravy a vsetko mazal az kym mi nenapadlo pozriet galeriu a tam som nasla fotku z ktorej mi bolo vsetko jasne. A myslela som ze vtedy sa moj svet zruti, ale povedala som si ze s tym clovekom nema zmysel byt ked mi ma len ublizovat a klamat ma.

miake
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tdz
autor
4. jan 2016

@moonshine1 tak ja som svojmu povedala že ked ma podvedie sme skončili a ako bonus mu odrežem ved vieš čo :D dúfam že to nezajde až takto daleko, skôr by som predýchala to keby ma podviedol s niekym len tak vonku ako toto že si dlhodobo s niekým píše, je milý atd lebo to musí vynaložiť aj dosť veľkú snahu a tak nato aby to dievča dostal

a zas ona snad nie je taká sprosta že vie že ma snúbenicu a o niečo by sa snažila, aj keď tiež som si pozerala galériu a ona mu posiela svoje fotky, selfička a tak ale nikdy jej nato nejako nereagoval že aká je pekná alebo tak, btw je fakt škaredá :D ale aj tak dpč čo to má znamenať cudziemu chlapovi so snúbenicou predsa nebudem posielať svoje selfie fotky zvlášť keď je to môj kolega

tdz
autor
4. jan 2016

@miake to si nemyslím že by malo efekt, skôr by to len otočil voči mne že ja mu niečo vykrikujem a pritom že hen čo robím

oh najradšej by som bola sama aby som nemusela takéto veci riešiť :D

maminkynafazulka
4. jan 2016

Mne sa to stalo len raz.. drahy si pisal s ex.. raz nenápadne som v noci kukla a ked prišiel z wc uz vede l ze je zle.. tak normalka povedala som mu to.. a cuduj sa svetu prestalo to.. a teraz klop klop ziaden kontakt 🙂 treba rozpravat otvorene.. ak mu na teba zalezi zmeni to🙂 ak nie treba sa usmiat a zakyvat mu 🙂

katarinapekna
4. jan 2016

@tdz si riadne naivná 😀 jedine že by si si robila prdel😀

bosoriak
4. jan 2016

@tdz Tak ono je rozdiel ked je muz pozorny k zenam A ZAROVEN najpozornejsi k tebe, ako ked je pozorny k jednej konkretnej inej zene a nie k tebe.

Mne by to teda hrozne vadilo. Moj manzel je gentleman ku kazdej zene, je slusny, pozorny a mily, ale jednoducho ja som ta, ktoru si vzal, takze to dava pocitit aj mne aj tym inym zenam ak nahodou nevedia alebo neodhadnu mieru 🙂

Ale to, ze ti zatlka, ze je mily k inej zene a nie k tebe (uz len ten fakt, ze to takto vnimas), by som povazovala za varovanie. Ja by som sa mu priznala, ze som citala konverzaciu aj to, ze sa za to sice hanbim a uznavam pravo na sukromie, ale proste chces vediet, co sa vlastne deje a preco je taky. Lebo ak vo vasom vztahu nie je dovera (a to z oboch stran), to to mozte rovno zabalit, trapit sa budes zvysok zivota.

tdz
autor
4. jan 2016

@maminkynafazulka keď on si v podstate nepíše nič zlé, žiadne sexuálne narážky alebo tak ale ma tak neskutočne vytáča ten jeho milý ton a to ako by sa z cudzieho aj rozkrájal ide ma roztrhnúť z toho, keď som mu to povedala tak povedal že si vymýšlam a že som chorá a že je to kolegina a musí s nou spolupracovať

miake
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bosoriak
4. jan 2016

@tdz No tak az by mne partner povedal na moje trapenie, ze som chora, tak by som pravdepodobne velmi zvazila zotrvanie v takom vztahu. V normalnom vztahu totiz partneri riesia obavy a pocity toho druheho, pretoze si ho vazia a chcu aby sa citil dobre.

moonshine1
4. jan 2016

@tdz tak ako vidis evidentne je taka hlupa kedze to robi ;) myslim ze ona si tymto sposobom len potrebuje nieco dokazovat.. ach boze nemam rada tieto typy bez chrbtovej kosti.

laci7
4. jan 2016

Myslím, že mu ona dáva niečo, čo mu u teba chyba. Môže to byť naozaj maličkosť. A časom to sam zanechá. Neporovnavaj to s inými. Takýto vzťah mal už hádam každý.. Pokus sa to riešiť z inej strany. Ty potrebuješ jeho pozornosť, ale skutočnosti on tu tvoju ešte viac.

laci7
4. jan 2016

Ak sa mu priznas, veľmi ho to nahnevá, a to zhorší celu situáciu. Ak ti na ňom záleží, zabudni na rozchod, ktorý je dnes všade taky "in"

sasa1310
4. jan 2016

@tdz s mojím mužom som skoro 20 rokov,ale ešte som nedošla do takého štádia, aby som sa mu bála niečo povedať. Malo by ťa viacej to srať, že ešte počas chodenia s tebou bol na teba zlý a bojíš sa niečo povedať, aby opäť nebol. Kolegyňa v tvojom probléme s ním, nie je podstatná. Rozmeň si to na drobné sama.

vlasticka185
4. jan 2016

Tak toto iste trápilo aj mňa, aj u môjho muža boli iné ženy dôležitejšie ako ja a dám ti iba jednu radu, pokiaľ sa dá, z takéhoto vzťahu utekaj preč, inak sa budeš veľmi trápiť a aby ti to nesposobilo psychické problémy ako mne,každý pohár má svoje dno a sme iba ľuďmi,pokiaľ druhá polovička má väčšiu uctu k niekomu inému, tak taky vzťah nikdy nebude fungovať, nehovorím, je dobré mať dobré pracovné vzťahy, ale aj tam sú hranice.ako napísala bosoriak, každá žena si zaslúži uctu, pozornosť, no tu najväčšiu si zaslúži tá, ktorá je u muža Č. 1, nie?

wheelsonthebus
4. jan 2016

@tdz fuu, toto by aj mne hrozne vadilo. Chapem ta. Podla mna ho namotava. Ja si neviem predstavit, ze by som na takejto urovni komunikovala s "kamaratom", posielala mu neviem ake fotky a pod.
Zaujimave by bolo, keby to bolo naopak, by si ty takto komunikovala s kolegom a on ti posielal svoje fotky... Ja by som sa ho rovno spytala, ci k nej nieco citi a ak nie tak nakolko tvrdi, ze mna miluje tak by som ho poprosila, aby jej dal jasne najavo, ze o taketo nema zaujem. Sak by stacila jednoducha ignoracia z jeho strany a ju by to preslo. To mu nevadi, ze ta to tak trapi? Musi si zrovnat priority ten tvoj chlap.

wheelsonthebus
4. jan 2016

@laci7 no ja som nic obdobne nikdy neriesila a myslim, ze ani moj muz, aj ked samozrejme nemozem vediet. Tebe by nevadilo, ze priatelka by takto kumunikovala s kolegom? A ked mu teda nieco chyba, preco jej to nepovie a mozu to zacat riesit.

andrejzbb
4. jan 2016

@tdz podľa mňa je ľahké radiť niekomu a chápať ho a byť milý...kým ste nad vecou a nie ste toho súčasťou. možno váš chlap potrebuje byť ten, kto radí a robí mu dobre "pomáhať a radiť". Problém bude keď sa ho to bude týkať...smutné...ale s Vami sa tak baviť nebude...keďže na Vás kričal a bolo to zlé...
Ja by som napísala dievčine, nech dá pokoj...určite sa s tým pochváli aj Vášmu mužovi a on začne riešiť s Vami...znie to ako na hlavu...ale nemusíte začať Vy a uvidíte....proste by som vyriešila celý problém...
Ak chcete byť s ním...buďte...ak to dopadne zle...tak sa na to vykašlite...
proste si urobte poriadok v živote a budete sa mať fajn 🙂
držím päste

timea7
4. jan 2016

@tdz mne by ani tak nevadilo, že je môj partner pozorný k iným ženám, ale vadilo by mi, ak by bol pozorný k jednej a ku mne by sa správal, ako píšeš - hnusne. A vadilo by mi, že má potrebu si vypisovať s inou ženou. Nedaj na sebe znať, že ťa to zožiera, ale nenápadne mu dávaj najavo, že nie je jediný, pre koho si zaujímavá. Buď k nemu slušná, milá, ale rob di vlastný program, uvidíš, čo to s ním spraví. Ak nič, prehodnotila by som, či to je naozaj ten pravý....ak spozornie, bude sa snažiť zmeniť svoje správanie voči tebe, snaž sa aj ty zmeniť svoje voči nemu. Spomeň si, ako ste sa voči sebe správali v prvých týždňoch a mesiacoch vášho vzťahu, čo ti na ňom imponovalo, prečo ho máš rada. Nehrň sa do manželstva, nechaj si dostatočný časový priestor na to, aby si sa presvedčila, že toto je človek s ktorým chceš žiť po celý život, s ktorým chceš mať rodinu, s ktorým chceš zostarnúť. Muž, ktorý sa k tebe chová hnusne a píše si s inou ženou by asi kandidátom na manžela nemal byť....

tdz
autor
4. jan 2016

@andrejzbb určite mu inponuje že je pred ňou za boha, aj keď ja si nemyslím že by som mu dávala málo najavo aký je úžasný a tak, máte pravdu aj ja som premýšlala že jej napíšem ale presne toto ma odradilo že určite by to vyzvonila a bol by problém

sasa1310
4. jan 2016

@tdz nevadí ti, že sa ho bojíš?

timea7
4. jan 2016

@tdz neznižovala by som sa k tomu, aby som jej písala. Píše si s tvojím priateľom a on jej píše dobrovoľne, pretože chce. Skôr by som prehodnotila, prečo má potrebu si písať s inou ženou, či má tak málo sebavedomia, že si ho potrebuje takýmto spôsobom dvihnúť, alebo to považuje za normálne, že sa k svojej partnerka nechová najlepšie, ale iné ženy oblbuje. A bolo by to pre mňa varovným prstom.