Ako reagovať na mužovu známu?

6. dec 2022

Ako by ste sa správali keby sa mate stretnúť s mužovou známou na ktorú tak trošku ziarlite a dávnejšie ste kvoli jej urobili mužovi scénu a on hlupák jej to vykecal. ( Vraj sa tomu smiala ...) Je na pohľad arogantná a horenos, nevidela sommju usmiať sa ani raz co sme sa stretli , ale na muza je ako med.a slniečko.. preto ju nemam v láske ale inak sa osobne nepoznáme. No a teraz sa budeme musieť stretnúť ,ja už teda neriešim žiarlivosť atď, (bola som tehotná a dosť mi hrabalo) ja sa skor hanbím za tú scénu a najma sa veľmi hnevám ze jej o tom povedal a že sa so mňa smiali.. a neviem co si ona o mne myslí,ako na mna zareaguje a ako mam ja reagovať na ňu?

zmrzlinka2021
6. dec 2022

Za mňa:
- neriesila by som to... ved poznas o tom rozliatom mlieku 😉
- za druhe: aj ja by som sa na jej mieste na tom smiala..pretoze niekedy cloveka nenapadne, co vsetko si vedia ludia vymysliet
- akceptuj ju taku aka je, nemusite byt super kamosky, ale viete si porozumiet a byt si zname
- bud k nej prirodzena, mila, ludska - tvoj manzel oceni, ze sa tak dobre ozenil a ma vedla seba skvelu partnerku a nie hysterku

ddaassuullaa
6. dec 2022

Na nikoho sa nehnevaj, spravaj sa normalne, hod to za hlavu😉 ak si bola tehotna, tak reagujes asi inak ako za beznych okolnosti a snad aj ta zena - ak to uz niekedy zazila - toto uzna a nebude to drzat v hlave. Sprav hrubu ciaru akoby sa nic nestalo

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elenka74
6. dec 2022

V prvom rade jej to tvoj muž nemal hovoriť, bolo len medzi vami dvomi a nepáčilo by sa mi, že sa na tom smiali, akoby si zo mňa robili posmech. A čo sa týka stretnutia s ňou, bavila by som s ňou v rámci slušnosti.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
6. dec 2022

Tiez by som bola vytocena, ze ma potrebu jej vesat na nos co sa doma deje. A na vecierku by som z nej nemala stavy, slusne by som sa pozdravila, bavila sa s kym pride a s kym chcem, dala si jednmy okom pozor na to, ze chlap sa bude mne venovat :D a ju by som ignorovala podla moznosti. Ty s nou nemusis byt kamoska, ona je len nikto v zivote tvojho muza, ty si jeho partnerka, cize ona sa moze slnieckovat a neviem co kolko len chce. Kludne si ten nos daj na vecer hore ty. A ziarlivostnu scenu vobec nemuss riesis, s nikym. To nech si s nou diskutuje muz, ked ma potreby, ja by som v klude sa k otmu stavala ako "o nicom neviem", sa mu snivalo... :DDDD

zuzinapipina
6. dec 2022

Ja by som sa nahodila najviac ako sa len da, isla by som ku kadernicke, dala si fakt nejake pekne saty, mozno so spustenym jednym ramenom, aby to nebolo priliz vyzyvave,ale zaroven sexy, topánočky, ruz, aby si kolegyna uvedomila, ze ty si nad vecou, ze namas dovod na nu ziarlit, lebo proste vyzeras dobre a spravala by som sa priatelsky, bola by som spolocenska, aj jej by som sa prihovorila, dokonca by som ten incident mozno aj spomenula, a zasmiala sa aj natom.....ale tak to som ja😅

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzinapipina
6. dec 2022

Super držím silno moc palce, nech si neodolatelna. Aby všetci po tebe pozerali, a tvoj muz mal co robit aby ta ustrážil, a verim,ze na tu kolegynu ani len nepozrie 😊🥰😉

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evivb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ema22270
6. dec 2022

Presne si to viem predstavit, a ze si urobila scenu je podla mna normalna reakcia, viem presne o com hovoris, ze na teba je odmerana, alebo sa ani nepozdravi, na manzela sa usmieva a tutu mutu, zalieča sa...mali sme/mame taku susedu.
Stupnovalo sa to az kym som jej strucne jasne nevysvetlila kde su hranice. Odvtedy ani ťuk.

ema22270
6. dec 2022

@evivb toto je super rada, presne tak suhlasim, treba sa nahodiť a tvarit sa sebavedomo.

ukulela
6. dec 2022

no z celeho mam pocit ze prilis prezivas nieco, co sa nestalo a na co nebol dovod. robis z nej strasiaka a zbytocne riesis ju. fintit sa a davat do gala kvoli tomu, aby ona videla? to mas urobit kvoli sebe a muzovi, nie kvoli nej. fakt neries. mozno sa ani nebudete rozpravat .... hlavne na nu nekukaj, nesleduj ju atd.

romi0310
6. dec 2022

@ukulela Ako, trosku sa zabávam na tom, ako to tu niektoré prežívajú :D Sebavedomá žena, ktorá je spokojná sama so sebou nepotrebuje hrať podobne hry, sebavedomie z nej srsi prirodzene. Ked to niektorá hra a snaží sa silou mocou byt nad vecou, akurat sa tak strapni. Navyse nevieme, ako sa k nej jej manžel v praci sprava. Hrať sa na princeznú, ze ved ona je jeho partnerka a dotyčná je nikto, mi pride trápne :D V bývalej praci som mala jedneho klienta, ktorý bol dotierny, extrémne flirtoval a tiez ked som ho stretla niekde v spoločnosti, tak jeho partnerka sa tvárila, ako keby som jej ho chcela ukradnúť :D pritom to absolútne nebol moj typ a obidvoch som mala akurat tak na háku :D navyse dotyčná sama priznala, ze ona sa zachovala ako hystéria, tak naco sa teraz predbiehať, kto je viac nad vecou. Mne to pride ako zeny, ktoré začnú partnera bozkávať a oblapat na ulici vzdy, ked ide pekna žena :D

ndrag
6. dec 2022

Mne je tej znamej normalne luto. Ak je normalna, tak sa ti bude vyhybat na kilometre, lebo si bude po ziarlivostnom vystupe mysliet, ze to nemas v hlave v poriadku. A este robit dalsie divadielko s tym, ze sa kvoli nej nahodis? To ju len v tom utvrdi. Neries. A ak sa ti nahodou prihovori, tak bud rada, ze zrejme niesi v jej ociach uplne mimo. Aspon sa s tym budes moct zmierit a dalej neriesit.

domca1408
6. dec 2022

vôbec by som to neriešili a správala by som prirodzene....milo...normálne...a uvidíš podla jej chovania ked bude príjemná tak možno na tú tému aj zažartujete a ty jej povieš s úsmevom, že ti vtedy trosku prepínalo z hormonov tehotenských...a ked to bude fakt horenos namyslený tak by som sa s nou ani moc bez tak nebavila. ved hádam sa nejdete stretnúť vo štvorici...či?

danica2711
6. dec 2022

dobre to máš naplánované, budeš kočka a dáš to na dámu, k nej sa chovaj neutrálne zdvorilo a prirodzene a je to

pralinka25
6. dec 2022

rozhodne nic neprehanat ani to fintenie. uplne staci povab, sarm, byt mila, decentne vtipná, mat prirodzeny usmev nikomu sa nevyhybat, nikoho nesledovat a byt zdravo priatelska.
v momente ako sa zameras na nu a budes to robit kvoli nej vznikne z toho groteska. uzivaj si vecierok, to ze ste spolu vonku bez deti. vychutnavaj si jedlo, konverzuj s ludmi a nemysli na to co sa stalo pred sto rokmi. je to uz uplne jedno. ak je normalna necha to tak ak nieje jeden vecer prezijes. hlavne ukaz ze si normalna a nad vecou ty.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
minarova22
6. dec 2022

Ahoj. Ak by náhodou pred tebou spomenula tvoju,, ziarlivostnu scénu ''.. Určite sa netvar, ze nevieš o co ide, skôr by som bola úprimná, zasmiala by som sa na tom a povedala, ze si tehotenské hormóny robili s tebou co chceli.... Ak by bola nepríjemná, tak by som sa pousmiala a povedala, ze jej prajem, aby to raz mohla zažiť (byt tehotnou) a odišla by som od konverzácie. Byt nad vecou a samozrejme pekne sa nahodiť 😉

arrram
6. dec 2022

Ak by na to ziarlenie na nu zaviedla rec, ja by som sa rozosmiala pohodila rukou a povedala”to tie tehotenske hormony, vobec to neber vazne, ja som vtedy ziarlila aj na 70rocnu susedu “ 😉

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz