Ahojte pred nedávnom som tu dávala tému ako ma priateľ počas hádky udrel aj keď vedel, že som tehotná..nejaký čas som ho ignorovala aj keď som mala od neho milión zmeškaných hovor a správ...bola chyba, že som mu dnes zodvihla telefón, lebo keď som ignorovala bol velice zlatučký, milučký (samozrejme jeho pretvárka) a znovu sa správa ako blbec...napísala som, že už nemám na toto všetko silu ani naladu a nech zabudne na nás...ČO BUDE PODĽA VÁS NAJLEPŠIE SPRAVIŤ IGNOROVAŤ HO?
Prosím nepustí ho k svojmu dieťaťu 🙏🙏
@bajka16 ja som ešte tehu
Nevadí či je v bruchu alebo nie. Takéhoto človeka nepusti do života vás dvoch. Spoľahlivý otec to určite nebude.
Vybav si súdny zákaz priblíženia. Inak ako písomnou formou s ním nekomunikuj, v žiadnom prípade osobne ani telefonicky, ak s ním ešte potrebuješ doriešiť niečo praktické, napr. ak máš u neho nejaké svoje veci, ale o vás dvoch absolútne už nekomunikuj a ignoruj ak on začne. Do rodného listu by som takého človeka nedala.
Jasne mu napis (aby si tú správu potom vedela doložiť napríklad na súd) že ťa udrel s dieťaťom v bruchu a pri ňom sa bojíš o zdravie seba a svojho dieťaťa, tak nech ťa nekontaktuje. Ak ťa zbil aj pred tehotenstvom, vyzdvihni to v tej správe, že ťa bil pravidelne a potom ešte aj tehotnú.
Potom výbav zákaz priblíženia ak nepomôže
A co tak ho dat do blacklistu, uz ti nebude moct volat. Co ine by si chcela robit okrem ignorovania takeho paka?
Co robit, ako ho ignororat? Co tak ho ignorovat??🤔 Ignorovat znamena nedvihat telefon a nereagovat. Zablokovat.
@stanulienkat Lenže on je psycho chápete.. je schopný prísť za mnou a tu u mňa pred domov vyklopávať, zvoniť a vykrikovať ja som naozaj bezradná už
Aká bezradná, veď som ti písala, že máš žiadať súd o zákaz priblíženia, čomu z toho nerozumieš?
Volat policiu, ked robi bordel.
prečo na neho zakaždým nevoláš políciu? Bože tieto ženy čo si robia deti s hovadami, to je ako cez kopír, každá je "bezradná" ale sama sa dostane do sračiek vlastnou hlúposťou a nevie to ani správne riešiť. Chúďatka deti.
Vie ze mu das dalsiu sancu a preto sa tak sprava, je to citit z tvojho pisania.
@domkakvet áno máš úplnú pravdu :(
PS: Keď som ignorovala chcel prísť, ale nechcem ho ani vidieť..