Ako ,,prežiť" stretnutie so svokrou po 2 rokoch?

satanca
14. jún 2019

Zajtra idem na rodinnú oslavu kde po 2 rokoch ignoracie z dovodu vážnych nezhôd stretnem svokru... tipy ako prežiť?😃

veronikaszabova
14. jún 2019

@satanca ignorovat

queen_mary
14. jún 2019

@satanca ak ta bude aj ona ignorovat tak si v klidku 😂

satanca
autor
14. jún 2019

@queen_mary ak nie?

kaja153
14. jún 2019

@satanca daj si jeden na ukludnenie ak nepomoze tak dva na odvahu😂ale nie srandujem. Poradit ti neviem ale drzim ti palce

nini1010
14. jún 2019

Doteraz ste sa ignorovali tak co riesis?Ked ju stretnes ukaz ze mas vychovu a povedz "Dobry den",ked budes odchadzat "Dovidenia" a mimo toho sa ignorujte.a hotovo,podla mna je to jednoduche.ale ten pozdrav pri prichode a odchode ten by som dala urcite,lebo ak nie tak ty budes za nevychovanu.

dskjhfdlkdjhl
14. jún 2019

@satanca bud slusna a ak by mala snahu rypat, tak ignoruj, nic ine sa doporucit neda.

aleshka_supermama
14. jún 2019

@satanca doma si daj 2 štamperliky 🤣🤣🤣🤣 alebo si daj diazepam
Sranduje samozrejme, ja som bola tiež v podobnej situácii a čistá ignoracia bola 🙈

deti95060810
14. jún 2019

asi by som nešla na tú oslavu...radšej by som sa vyhovorila že ma bolí hlava...

janinka007
14. jún 2019

@deti95060810 a preco by nemala ist? Aby bola svokra este viac na koni? Túdle. Normalne chod, pozdrav a tvar sa, ze neexistuje. Neviem co je to za oslavu, kolko tam bude ludi, ale verim, ze svokra nebude za uplnu pip, aby tam robila dusno. Hlavu hore, maj tazko v pécku. Vsetko dobre dopadne 😉

cakankaa
14. jún 2019

Ignorovať a potom sa niečím pekným obdaruj. Mňa to isté čaká o mesiac.

eliska13
14. jún 2019

@satanca pozdraviť a vyhýbať sa rozhovoru, ale možno ona ani nebude nadväzovať nejakú debatu, takže kľud.Ak by mala chuť debatovať najnutnejšie a potom sa strat, venuj niekomu inemu.a možno budeš prekvapená a zakopete vojnovú sekeru

tykat
14. jún 2019

@satanca ...slnecne okuliare a sluchatka do usi? Dufam ze nejdes na jej oslavu 😂

deti95060810
14. jún 2019

@janinka007 ja by som nešla...len som napísala ako by som spravila ja...nemusí sa mojou radou riadiť...😉

zeytin
14. jún 2019

Hnevom škodíme len sami sebe. Možno aj ona ma podobné mindráky zo stretnutia ako ty. Ignoracia je ta najjednoduchšia cesta. Ale ak nazbieraš v sebe dost sily na to, aby si s ňou vedela komunikovať, ukážeš jej, že si nad vecou a tým ju tromfneš.

stela01
14. jún 2019

@satanca neviem si predstaviť mat takýto vzťah s mamou môjho muža .
Asi by som slušne pozdravila , dýchala veľa ... vyhýbala sa komunikaciii a neostala by som pri nej sama ani keby čo bolo ...
Veľa siiiiil 💪🏻👍🏻🍀

simona92101
14. jún 2019

Ja mam tiez zly vztah so svokrou,od zaciatku ma nemusi,do oci mi povedala ze som stara a ze by si pre svojho syna predstavovala daco lepsie.neustale ma ponizuje a zosmiesnuje ak nieco poviem,tak som jej raz povedala ze jej syn sa do mojho bytu nastahoval s jednym ruksacikom a holou ritou z diery kde ani signal nieje,a ja som ho naucila aj prat,zehlit a upratovat a ze ked niesom doma tak neumre od hladu😀 a to doteraz nevie rozdychat ze jej syn si kosele do prace zehli sam 😀 takze chapem vasu situaciu,ja ju prezivam zakazdym ked musim ist k svokre na navstevu, toboz ked sa nam narodilo babatko a svokra nerespektuje nase zvyky (kupanie o 19 tej atd)a moju starostlivost o malu..poradim vam,ignoracia zaberie,vy budete v klude a ju pojde rozdrapit 😊😉

evkano1402
14. jún 2019

@satanca ja zásadne nechodievam na oslavy a pod. ktoré mi nerobia dobre a kľudne nech sú aj rodinné a posledné. Niet nad pokoj.

oli18
14. jún 2019

ej, bude že to o 20 rokov dokonalých svokier 😇

satanca
autor
14. jún 2019

Ja sa baby hrozne boooojiiiiim !!!!!!!!!! Nie je to jej oslava, je to oslava dedka mojho draheho (jej otca) a nechceme byt svinky ze neprideme, pekne nas pozvali. Ach boze.

dskjhfdlkdjhl
14. jún 2019

@satanca ale prosim Ta, ved clovek bezne stretava aj menej prijemnych ludi, tak to ber ako trening. Tak, ako som uz pisala-slusne a ak by chcela rypat, tak ignoruj. To nie je nic tazke.

natuska87
14. jún 2019

@veronikaszabova To ako prećo, hrdinka?
Byť prijímnou odporúčam!
vy nebudete svokrou???😇

kikaaa444
15. jún 2019

Normálne chod , pozdrav a nerieš proste si uzi oslavu a bud nad vecou . Tvar sa neutrálne neukaz ani nenávisť ani nejaké vtieranie .

eva8
15. jún 2019

Pozri sa na to ako na idealnu prilezitost na pomerenie. Je to ma.a tvojho manzela

pieksamaki
15. jún 2019

@satanca
Ahoj.nie je to ojedinele...ze mate nezhody.sama mam iny nazor ako moja svokra...(nemyslim tym iba detsky nazor).....ja by som si hrkla,aby som bola milsia...a aby som pripadne nebola protivna..ak by sa ma nieco spytali....🙂.
Urcite by som podakovala za pozvanie...aj vseobecne by som si to vazila....nakolko az smrtou cloveka ...sa preberieme ze nic nie je tak hrozne ...ze nech su nezhody akekolvek...verim...ze kazdy mate pravo na svoje emocie.....ale az smrtou mozno pochopime...ze sa da vela veci prekusnut a tolerovat sa....ved aj nekomunikacia je komunikacia.....
V ramci ucty k starsim ja vychadzam so svojou svokrou formalne...ale ked sa mi nieco nepaci pomenujem to...bez ohladu co si o mne mysli...to neriesim...a velmi priamo a mozno by uz niekto povedal ostro...uvedomujem si ze ona mi nerozumie...ved sa inak kedysi zilo a mali to ine...
Je to aj o roznorodosti povah.....
Myslim ze by som ju vedela aj doopatrovat....povazujem to za svoju povinnost....a viem..ze by mi to dalo vela....
Tak klud,zvladnes aj oslavu,ved je krasne ,ze vas pozvali oslavit narodeniny jej otca....mas este moznost sa spytat ake mala detstvo kedysi 🙂

sintra
15. jún 2019

Chod a uvidis, ake bude spravanie z jej strany. Ja keby som videla, ze sa sprava normalne, tak reagujem rovnako. Ak bude neprijemna, proste ignoruj (pokial to nezajde do nejakeho extremu, to sa samozrejme ozvi, nechat srat si na hlavu netreba)

cristi
15. jún 2019

pomoc!!!! nevesta!😉

montemotherone
18. jún 2019

@satanca a čoho sa bojíš? Máš vari zlé svedomie? 😏

montemotherone
18. jún 2019

My sa so svokrou slušne ignorujeme už 20 rokov. Keď sa stretneme, akoby sa nič nestalo, dobrý deň mama... bla bla bla počasie, atď... Keď náhodou volá, tvárim sa že práve nemôžem, a všetci spoko 😊 Na spoločných oslavách si hrkúta s druhou nevestou (tou lepšou 😉 a tým pádom mám pokoj 😊😇 Ona mi svoje povedala dávno, aká som, aká by som mala byť a nie som a ja viem na čom som. Veci si treba ujasniť a vybavené. Potom už len prijať fakty a nevŕtať sa v tom. A hlavne byť autentický. Ak som zlá, som zlá a nesnažím sa byť dobrá predsa 😉

iren88
20. jún 2019

@montemotherone tak to máš potom celkom dobre, každý má svätý pokoj, aj ty aj ona a celá rodina v pohode, tak je to v pohodičke podľa mňa 😉

satanca
autor
20. jún 2019

Dopadlo to dobre, ospravedlnila sa dokonca a olutovala svoje chyby. no tak skoro "kamosky" nebudeme...