Nepotrebujem radu ani nic podobne, len sa chcem pochvalit a mozno niektorym aj poradit 🙂 Tak od zaciatku:
Nas vztah trval nieco vyse roka, s niekolkymi prestavkami, kedy on nevedel co chce; nasledoval rozchod vzdy a zasadne SMS a potom jeho doprosovanie sa, aby sme sa dali znova dokopy lebo bol K.... a velmi mu chybam..... tolko kratky opis.
V Juli som odisla na dovolenku do zahranicia za rodinou a on zostal tu, taka bola dohoda a potom bol plan, ze nasledujucu dovolenku stravime spolu. Mal ma este odviezt na letisko, ale napokon z toho nic nebolo lebo som musela odist skor autobusom z urcitych dovodov.
Ked som sa vratila, bol chladny, divny a tusila som, ze zase sa chce rozist.
Ako vzdy zase mi prisla SMS ze sa chce porozpravat lebo vraj sa nejake veci skomplikovali....
Tak som mu rovno zavolala ze co je. A on ze niekoho stretol, zamiloval sa atd.... Samozrejme ze to bol pre mna sok ale to, co som vtedy urobila, tak ja sa bavim doteraz a cely rozchod mi pride smiesny a uz viem ze nikdy v zivote mu ziadnu dalsiu sancu nedam.
Tak ja mu na to:
Ano, nasiel si si inu, jaaaj, to je super, to mi vyhovuje, lebo vies co sa stalo, pred dovolenkou som niekoho stretla, vies, vtedy v sobotu, ked si isiel na futbal s kamosom, no a vlastne v nedelu som uz bola s nim, to preto som v nedelu neprisla ako sme sa dohodli a povedala som, ze idem za rodinou.... Tak to je super, konecne nemusim dychat ten cigaretovy smrad pri tebe a vsetko je to OK tak sa maj a ked najdes nejake veci po mne u seba kludne ich vyhod, hlavne tangy, tie teraz ani nepotrebujem 🙂
Tak taka bola moja reakcia. Neviem, kde sa to vo mne vzalo, jasne, ze to nie je pravda, v nedelu som naozaj cestovala za rodinou.
A to este nebolo vsetko. Nasla som doma jeden prsten, co vyzera ako zasnubny a ked sme sa najblizsie stretli tak som sa mu pochvalila s tym, ze moj novy partner je zo mna uplne hotovy a pred dvoma dnami sme sa zasnubili.... Baby, taky sileny usmev som v zivote na chlapovi nevidela; totalne ho to odrovnalo, takmer sa so mnou nebavi, ledva sa mi pozdravi ked sa stretneme.... a ja sa bavim.
No a ked som mu dala cigarety, co mal u mna odlozene este spred mesiaca ked sme boli este spolu tak mi povedal, ze uz nefajci. To urcite!
Po 20 rokoch fajcenia takmer krabicky denne zazrak na pockanie. 🙂
Tak som sa chcela pochvalit, ako som to dobre zvladla a dat namet mozno niekomu, nemusite byt chuderka uplakana po rozchode a garantujem vam, ze je to ohromna sranda. 🙂)) 🙂 🙂 🙂 😉
@morgane1975 aj ja ti gratulujem,ale keby si MILOVALA take lahke by to nebolo 😅
@morgane1975 dúfam, že rok v tvojom nicku nie je aj rokom tvojho narodenia... Lebo ak si 40+ ročná žena musí vymýšľať imaginárneho priateľa a zásnuby, tak je to ona, kto je na smiech (alebo na zaplakanie?)... Väčšina žien v tomto veku si dokáže po rozchode zachovať dôstojnosť a nechvália sa cudzím ľuďom, no ale tak každý máme na seba iné nároky a podstatné je, že ty si so sebou spokojná...
@sissy27 jeeej ty si,ale vsimava,klobuk dole 🙂
teraz to beries, ze si sa zachovala spravne. Citis sa ako vitaz.. ale to je len osial 🙂
cele trapne.
Jak pubertaci,ani jeden ani druhi neviete o laske vobec nic...☺
@morgane1975 vyborne kocka,dobre si to uhrala,ved ten si ta ani nezasluzil,stastie ta este len caka
@morgane1975 hrame sa na hrdinku, ano?
@morgane1975
s týmto sa verejne chváliť? naivné...o pár rokov pochopíš...dúfam...
No.....radsej nic....
@morgane1975 no. Na jednej strane klobúk dolu pred tebou. Na druhej strane chváliť sa niečím, čo nie je..je dosť riskantné. Pretože sa veľmi ľahko môže stať, že práve v budúcnosti takéto niečo ti nevyjde. Ja viem, nie každý na takéto veci verí, ale ja áno. 🙂