Ako prežiť rodičovské združenie, kde stretnem exmilenku môjho muža?

matildax
10. sep 2017

Ako prezit rodicovske zdruzenie,kde sa stretnem s dnes uz,/dufam/ exmilenkou mojho manzela? Uz teaz sa mi "nozik vo vrecku otvara"

maciatkolulu
10. sep 2017

@matildax nuz nezavidim, ale ona vie, ze ty vies? Ak hej, tak maximalna ignoracia, vybujac sa doma doma a tam bud za damu... A najma ako to myslis, ze dufas? To bola mamicka najake dietatka s ktorym chodi vase dieta do skoly?

nini1010
10. sep 2017

Fuuu,tak toto je narocne.Myslim si ze v tejto situacii sa ona citi ako ta sebavedomejsia,lebo ved ti odtiahla manzela a teba vidi ako chuderu.Dolezite je teda aby si sa s prepacenim ako chudera nespravala.To znamena 1.Vyzerat,2.absolitny pokoj a nonsalancia. 3.primerane mnozstvo sebavedomych usmevov nemoze zaskodit.
Ziadnu nadbytocnu pozornost by som jej nevenovala a ides domov.Hlavne nie urazene a zatrpknuto!

matildax
autor
10. sep 2017

Ona vie,ze viem...
Bolo to davnejsie,ale dopocula som sa,ze moj ju vyvolaval kade tade cca pred 2r....ale ja neviem zabudnut

A teraz toto,dufala som,ze to tak nebude,ze nebudu spolu v triede,aspon,ale je...

livka_
10. sep 2017

...manzela? Snad exmanzela... Kopla by som ho do riti. To On je problem a neries komplexy ako vyzerat na rodicku...co ty riesis preboha zenska

matildax
autor
10. sep 2017

@livka_ som slaba v nohach,neviem odist,aj kvoli detom,ano mozno je to vyhovorka,no ja to proste neviem

bluka2
10. sep 2017

Keby si ho poslala tam kam patri, toto by ta menej trapilo...

matildax
autor
10. sep 2017

@bluka2 to urcite,ja to velmi dobre viem

deti95060810
10. sep 2017

na rodičovské by som nešla...učiteľku by som požiadala o stretnutie niekedy inokedy....u nás sa to tak robí, ak rodičia nemôžu prísť, prídu napr. krátko pred vyučovaním....nie každý má dovolenky na rozdávanie.

anjelicek26
10. sep 2017

@deti95060810 ved tu triednu moze mat dieta par rokov, nemoze sa vyhybat vsetkym rodicovskym. Mala slusne poziadat o preradenie dietata do inej triedy s osobnych dovodov a nebol by teraz problem, ved zoznam ziakov je znamy uz skor.

salomke
10. sep 2017

no myslím že najviac by ju asi pichlo keby si dobre vyzerala a hlavne bola usmievavá a šťastná.
ked vycíti z teba že z nej máš obavy alebo niečo proti nej len jej nahráš

bluka2
10. sep 2017

@deti95060810 Co blaznis, debilko zatial manzel a jeho zrejme exmilenka aby ju obmedzovali? Ak ma cas nech tam ide. Okolo nich sa hadam svet nekruti!

bluka2
10. sep 2017

@salomke je jedno, co by ju najviac pichlo, taketo boje kto z koho su len pre chudakov

bluka2
10. sep 2017

Sadni si niekam k dveram, keby ti bolo nejako tazko. Daj si do vacku nejaky predmet, co sa ti spaja s niecim prijemnym, napriklad nieco od deti. Sustred sa na to, co sa hovori. Ak ti myslienky zabludia inam, mysli na nieco prijemne a potom sa skus sustredit na temu. Nevyhladavaj ju pohladom, ale ani nepozeraj niekam do kuta. Pridi akurat nacas, nie nejako velmi dopredu. Daj si nejaku odmenu, ked to v pohode zvladnes

pribinak
10. sep 2017

Ked je to pre tebe velka záťaž, tak di dohovor individ. stretko s učiteľkou

Druha vec je, ze riesit nejaku kozu je zbytocne. Skor sa zameraj na seba

deti95060810
10. sep 2017

@bluka2 prečo by som bláznila, ja len napíšem ako by som to riešila ja....ak blázniš ty, tak prosím...

eeffka
10. sep 2017

@deti95060810 to vazne? muz je idiot a o milenka tiez vela moralky nepobrala, no ale riesenie je ze manzelka sa bude citit trapne?
To ako vazne? No ak by mne hrozilo nieco taketo tak nie ze ja by som mala stisnutu zadnicu ale ona.

obsadenemeno
10. sep 2017

@matildax ty stale len "dufas", ze je ex-milenka???
Zena, ty neries ju, ale seba a toho tvojho dzigosa uzasneho, co mas doma......

jeziskove huslicky....... 🙄

bluka2
10. sep 2017

@obsadenemeno ou tu je rodicko kvapka v mori ☹

denisa098
10. sep 2017

@matildax asi ma do toho nic nie je,ale nepoviem ti, ja by som s takym chlapom nebola,lebo ja som bola,no uz chvala bohu nie.Skus prehodnotit,ci ti to trapenie za to stoji,trapit sa ci sa stretnes s jeho mozno ex milenkou.Cim dlhsie v takomto vztahu ostanes,tym viac sa budes trapit,zvyknes si.Ak uz nevies nazbierat odvahu,tak ti zo srdca prajem aby ti vstupil do zivota novy muz,ktory ti tu odvahu doda a nakopne ta. S milenkou sa nebav bud pred nou sebavedoma dama na urovni neznizuj sa.No z toho vztahu sa musis vyhrabat prec.

yennn
11. sep 2017

Mnohi tu radia, ze treba muza poslat kam patri... ono sa to lahko hovori. Nebola som v tej situacii, tak neviem. Ale je predsa vela parov, ktore sa aj po nevere snazia vztah zachranit a dat do poriadku.
Druha vec je nevediet, ze je naozaj iba byvala ta milenka.
No co sa tyka rodicka - je to tazke. Moja blizka priatelka, rozvedena kvoli milenke, uz 6 rokov je z nej ina zena, samostatna, sebavedoma, zivot po jeho odchode bol kruty a vela ju naucil, velmi sa posunula dalej, osobnostne. No garantujem ze ani po tych rokoch, ak by mala stretnut danu milenku, nebolo by hej vsetko jedno. Je to zlozite.
No ako baby radia, dobre vyzerat, snazit sa ignorovat, skusit sa vyhybat, sustredit sa na rodicko, zapisovat si, ak budes mat potrebu sa spytat ucitelky nieco, spytaj sa, nebud zakriknuta.
Drzim palce

osky
11. sep 2017

Snaz sa byt sama sebou.
Co najprirodzenejsie.
Vyzerat dobre ano ale zas nie extrem.ktory bude ma teba putat.
A zakriknuta tiez nie.
Ja myslim ze ta druha riesi presne to iste.
Takze skus byt uplne normalna ako vzdy.
Viem.ze sa to lahko pise ale cim viac si budes sebou ista ty,tym viac ona bude chapat,ze s nou problem nemas.ze ti je skratka ukradnuta.a presne o to ide

viera27
11. sep 2017

Porozmyslaj nad tym,coho sa najviac bojis,ak by si sa rozviedla. Mozno zistis,ze aj s najhorsim scenarom by si na tom bola lepsie ako teraz. Financne aj nervovo.

mondolina
11. sep 2017

Takže na " dúfam ex milenku" sa pozrieť nevieš, ale na manžela ktorý bol neverný sa pozerať vieš. Rodičovské problém nie je, problemom je tvoje sebavedomie, nízke až žiadne....na tom popracuj a nie riešiť rodičovské.

maciatkolulu
11. sep 2017

@matildax a o ake rodickonsa jedna? Ved mas male deti,taknsnad o skolkarske,ktore nie je fakt podla mna nevyhnutne,dohodni si konzuktaciu s ucitelkou a informacie budu aj n nastenke. Tak neviem,co zbytocne riesis..

alaguema
11. sep 2017

@matildax určite by som sa rodičovskému nevyhýbala, bude ich viac. Nemáš prečo utekať pred ženskou, ktorá bola (alebo je?) milenkou tvojho muža. Uvedom si, že prešľap nebol na tvojej strane, máš morálnu prevahu. Triasť by sa mala skôr ona.

maciatkolulu
11. sep 2017

@alaguema ty by si si v pohide sadla s milenkou tvojho muz na rodicovskom najlepsie do jednej lavice a najmanked nevies,ci je ex milenka a ked si zratas tak v tom case bola bud tehotna,alebo male babo.... Tak to chce riadnundavku ani neviem coho.... A navyse ked sa da skolkarskemu rodicku podla mna v klude vyhnut a najma ked sa vysvetli co a ako.... Nuz,ale kazdy sme iny. Ja si doteraz lam stretnut s ex milenkou a dari sa minto a snad bude...

stella333
11. sep 2017

@matildax Treba nabrat sebavedomie, ked je exmilenka manzel je len vyuzil a odkopol, nie najlepsi pocit pre nu, ty bud sebavedoma s tebou ostal a je len na tebe, ci s nim budes alebo ho posles niekam...Naviac moralne je jej status ovela nizsie, ty sa nemas za co hanbit. Takze hore hlavu a hrdo na rodicko, chuderu co si zacina so zenatymi ignoruj.

alaguema
11. sep 2017

@maciatkolulu myslím, že autorka nemá prečo byť v nejakej výraznej nepohode. Nijak sa voči tej žene neprevinila, nie je žiadny dôvod nesadnúť si pokojne do triedy na rodičovskom združení svojho dieťaťa. Nemusí si sadať rovno do jednej lavice s tou ženou, iste ich tam bude viac 😎
Áno, chce to normálnu dávku zdravého sebavedomia.

sasa1310
11. sep 2017

@matildax keď si dokážeš večer ľahnúť ku tomu tvojmu bez akýchkoľvek predsudkov alebo pocitu poníženia, tak toto v pohode musíš zvládnuť. Byť v jednej miestnosti s ňou.