Ako prežiť odlúčenie od partnera?

henika14
12. apr 2016

Dobrý deň prajem,prežívam veľmi ťažké obdobie nakoľko môj muž dostal ponuku ísť pracovať do zahraničia 😒 😒 😒 😒
6 týždňov tam týždeň doma...momentálne prešli 2 týždňe čo je preč...myslela som si že to budem zvládať lepšie,ale cítim sa hrozne,sme ďaleko od rodiny takže som sama...prosím poraďte mi ako to prežiť a nezblázniť sa zo samoty.... ☹ ☹ ☹
Ďakujem...

janickacrazy
12. apr 2016

@henika14 nemožeš ísť za ním? či máš tu dobrú prácu? moj muž tiež robil v zahraničí, ale ja som chodila za ním najskor sama, neskor aj s bábom

rheuska
12. apr 2016

No necudujem sa ti, zeti chyba. Ja zijem v zahranici aj s muzom. A moja svokra nas stale vola domov, ze aha aj tej tvoj kamarat chodi na turnusi a dobre zarobi. Ale ja nesuhlasim. Nie preto som sa vydavala aby som sama bola doma. No musite si urcit priority. Bud peniaze, alebo budete spolu. Ale inak vela vztahov na dialku nema dlhu zivotnost. Ja zijem vonku uz 8 rokov a v podstate dlhsie odlucenie ako rok a pol max dva nevydrzali. To ta nechcem strasit, len prehodnodte aj muzom ci to stoji za to. Hlavne ked ti je tak tazko.

tyelde
12. apr 2016

ja som kvôli škole na slovensku a priateľ žije v zahraničí...vidíme sa raz za 3 mesiace x) ale dá sa to v pohode prežiť...pokiaľ ti to prekáža až moc, tak zbaľ seba a dieťa a choďte za ním, ak má tak dobrú prácu, že by vás uživil kým sa zabývate 🙂

bajana
12. apr 2016

Nie som a nikdy som nebola príliš naviazaná na žiadneho partnera, čo je podľa mňa veľká výhoda, ale závisí to dosť od povahy. Takže za mňa radím nejako efektívne tráviť voľný čas - plávanie, fitko, knižky, posedieť si po práci s kolegami. Ja som si to užívala 😁 Jeden vzťah bol rok na diaľku (chodila som za ním cca raz za 6 týždňov), jeden bol 3mesacne odlúčenie.

sissy27
12. apr 2016

@henika14 je rozdiel byť sám a byť osamelý... Nikto a nič ťa nenúti sedieť doma medzi štyrmi stenami, aj keď je manžel pracovne preč, ty sa môžeš socializovať - kamarátky, športové aktivity, kultúra, dieťa nemáš takže zrejme dosť flexibilná, zapíš sa napríklad na kurz varenia - prejde ti čas a manžela po návrate prekvapíš nejakou dobrotou, jazykový kurz, no čokoľvek... Aby jedna mladá žena bola tak zúfalo stratená bez chlapa, to mi rozum neberie... Milovať niekoho neznamená prestať žiť.

misel0806
12. apr 2016

Ak mas skype vyuzi ho a muzom mozes byt dennodenne v kontakte..😁

bluka2
12. apr 2016

@misel0806 Sex cez Skype sa ale neda mat, aspon ja by som neodporucala...

mima4
12. apr 2016

@henika14 a preco nejdes za nim?

ja by som nevydrzala ani dva tyzdne...

misel0806
12. apr 2016

@bluka2 nemyslela som na sex ale aby ho aspon videla pokecala snim.. Ja osobne odlucenie od svojho muza bych nezniesla... Je to tazke no😁

henika14
autor
13. apr 2016

Nemôžem ísť za ním nakoľko on cestuje po svete,teraz je v španielsku,potom zase ide do Indie... ☹
Skype využívame naplno,každý deň si spolu voláme a rozprávame sa hodiny.
Nemôžem povedať že som bez muža stratená to nie,ale ten pocit že doteraz sme boli každý deň spolu,chodili sme spolu do práce,víkendy sme strávili vždy spolu a teraz som sama,tak to človeka ubíja...
Viem veľmi dobre že tam išiel preto aby sa nám žilo lepšie,ten kto má hypotéku na krku tak to pochopí,sme mladý,chceme si založiť rodinu,a bohužiaľ tu na Slovensku byť 3 roky na materskej je nemysliteľné... ☹ ☹ ☹
☹ Takže asi tak..chcela som len trošku pochopenia od žien ktoré to isté prežívajú... ☹ ☹ ☹