Zdravim,potrebovala by som poradiť s priateľom a mojimi rodičmi sme boli na dovolenke a všetko sme platili na pol ved je to normálne.Moj priateľ pracuje v zahraničí a zarába dosť a chcela by som ho presvedčiť aby ma vzal na dovolenku samozrejme že by som prispela ale chcela by som aby ma vzal keď si to môže dovoliť aj prvé niečo spomínal a potom už o Tom nehovoril ,chcem sa opýtať ako ho presvedčiť aby sme si dali dovolenku v dvojici ešte tento rok ? 😁
pozvi ty jeho - ked môžeš prispieť , tak máš aj ty peniaze ...
pusti mu song Zlatokopka, mozno pochopi
Hmmm ako viem o co ti ide, rada by si si ju s nim uzila v sukromi, no ak ju ma platit celu on, vies tak moc mu co hovorit do toho aspon teda pravo nemas
čo je to za priatela ked ho máš presviedčat aby strávil s tebou nejaký čas ?????????????? wft
normálne mu povedz že chceš íst s ním na dovolenku a potom uvidíš ale presviedčat chlapa , to kde sme na začiatku vztahu už ?
@sara07 jej ide skôr o to presvedčiť ho aby išli na dovolenku ktorú on zaplatí
navrhi mu ty dovolenku, prines už nejaký výber destinácií, priprav si polovicu budgetu a možno pôjde... snáď nečakáš, že ťa niekam vezme a ešte to celé zaplatí za obidvoch.. či?
" Počuj, a čo keby sme šli na dovolenku vo dvojici , ale ty ju zaplatíš ? "... si neskúšala ?
a kolko by si prispela ty na dovolenku ? 🤔
@a_alexandra_a no ved len to že je vonku dobre zaraba neznamená že aj má, lebo tam sú kapanek aj iné nároky a položky na život
Najprv píšeš, že ste predtým platili na pol, lebo tak je to predsa normálne. A zrazu chceš od neho niečo "nenormálne". 🤔 Hm, možno skús, že by si s ním rada išla ešte na jednu dovolenku, kde by ste boli sami, ale že ti už na ňu nezostáva dosť peňazí. A uvidíš, či sa chytí. Ale určite to od neho nežiadaj, môže to ublížiť vášmu vzťahu.
Ak by chcel platiť za dovolenku s tebou vo dvojici tak si buď istá, že by ste na nej už dávno boli a nemusela by si ani rozmýšľať... Asi je nejaký dôvod, prečo o to nemá záujem.
Tak keď ho to nenapadne samého, kašľala by som na milého chlapca aj na jeho dovolenku. Zjavne nemá chuť ju tráviť s tebou.
Uz pri vete "aby ma vzal na dovolenku" mi to prislo divne. Ziadna normalna samostatna zena, by nenapisala tak nesvojpravne postavenu vetu.
Chodte na dovolenku spolu a spolocne ju aj zaplatte. Ked chces aby ti zaplatil dovolenku, tak drz bubu, krok a cakaj co ti kedy podhodi pod zobak.
@koniarova Akože rozchod kvôli tomu, že slečinku nezobral na druhú dovolenku počas leta, ktorú by sám zacvakal? Fúúha, tak niekto je tu trochu rozmaznaný 🙂
to ze niekto robi v zahranici neznamena ze mu padaju pecene holuby z neba rovno do ust .. ma vydavky prepokladam .. cesta strava byvanie etc ... mna priatel vzal na dovolenku a aj moju dceru .. ale nikdy by som to od neho neziadala.. bolo to prekvapenie .. ako zlatokopka sa z to necitim-spravil to lebo to chcel on a nie ja .. nikdy by som ho o nic take neziadala .. zisti si ci vobec na tu dovolenku ma .. ci nema neake necakane vydavky a ci ma vobec este eake volno z prace .. ale ak tam chces ty a jeho musis presviedzat svoju cast by si si mala zaplatit -nieje fer to ziadat od priatela ... n nieje povinny si ta rozmaznavat az tak ..
Evidentne ťa živia rodičia a na dovolenku ťa už vzali. Až si ťa chlap vezme, on ťa bude povinný živiť a platiť dovolenky. Pozvi ho na dva dni na Domašu, alebo niečo podobné čo by si mohla zvládnuť z vreckového.
Prečo ste vôbec išli s rodičmi na dovolenku a nie sami?
Povedz mu:
Co keby sme tento rok isli este na 2 tyzdne napriklad do Dubaja? Ja nemam peniaze takze teraz budes platit ty. Ved dobre zarabas penazi mas dost.
Inak vcera som uz bola v cestovke. Letime za tyzden. Len to chcu este zapaltit tak tu mas kontakt a cislo uctu 😂
Čiže vlastne chceš, aby ťa priateľ vzal na dovolenku, ktorú aj väčšinovo zaplatí on, hej? Koľko máš rokov, prosím ťa?