Ako presvedčiť človeka, aby vám veril?

aniee_aniee
12. nov 2021

Ahojte , mám problém hovorím pravdu ale partner mi neveri , som zufala a plačem :((

kate211
12. nov 2021

@aniee_aniee Zavisi o co ide. Ale obecne, doveru si nevynutis.

mamina0078
12. nov 2021

Podľa toho o čo ide určite niečo iné je presvedčiť partnera, že si ho nepodviedla a niečo iné ak sa jedná o banalitu napr., že si nezjedla posledný keks a nevieš kde zmizol 😂 😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luxus10
12. nov 2021

a poznas ten murphyho zakon- staci hovorit pravdu aby ti neverili...🙂

ved ak nechce verit nemusi...musi sa s tym vysporiadat sam...

mabenn
12. nov 2021

toto zas vyzera na temu, kde je problem nakoniec uplne niekde inde ako vyplyva z nazvu alebo opisu problemu

makova333
12. nov 2021

@aniee_aniee nikoho nevies presvedcit, aby ti veril, bud veri alebo neveri.

emalka
12. nov 2021

O co vlastne ide? Skus napisat trochu viac, takto sa strasne tazko radi.
Mam skusenost s chlapom, ktory zene vykrikoval ze ho klame a podvadza, nakoniec sa ukazalo ze ju podvadza on a len "premieta" na nu svoje vycitky svedomia 🤦‍♀️
Alebo je to pripad kedy si ty zavinila nieco a on stratil doveru? To sa stalo mne. Nebolo to podvadzanie, ale bohuzial som ho sklamala.
V oboch pripadoch to je situacia na rozchod, lebo takto sa zit neda, v neustalych vycitkach, bez dovery nemoze vztah fungovat.

mariejenka
12. nov 2021

Tak tu neurobíš nic, môžeš si aj oči vyplakať. Dôveru si nevynutis,a ako baby píšu, o co ide?
Napr. Mne moj muz neverí,ze sa veci v domácnosti ničia samé 🤣 ze ten Samo,uz dostane cez pysky.

mariejenka
12. nov 2021

@emalka no podobné mala aj moja kamoška, jej frajer jej vyčítal neveru,lebo uveril niekomu inemu,ze ho ona podvádza... hotová telenovela... plakala,ze ako mu ma dokázať ze je verná,ako mu dokázať neveru,ked neni? Pako nechápal,ale rozísť nsa nechcel,no stále jej niečo vyčítal,ona s ním nechcela za takých okolností spávať,ved to je na hlavu,a ona to zato ze spis s inym. Kopla ho doriti ,a on sa nakoniec aj dozvedel pravdu, no iz mu to bolo platné,ako mŕtvemu zimnik.