Ako prestať lamentovať?

meninka
14. máj 2017

Ahojte mamicky, uz je to dlhsi cas co lamentujem nad vsetkym, som este mlada a uz nariekam nad "rozliatym mliekom". Neviem sa povzniest a sebavedome vystupovat. Citim sa menejcenna aj ked nemam na to pricinu.... Ako zmenit moje myslenie?

marcelatje
14. máj 2017

Zacni sa mat rada a bud na seba hrda, dovod sa urcite najde 😉

lilyianka
14. máj 2017

@meninka a nad cim vsetkym lamentujes? Nad blbostami ci dolezitymi vecami?
Naber sebavedomie...neviem cim je u teba sposobene,ze sa citis menejcenna...ale skus zmenit uces,kup si nieco pekne,cvic,chod si niekde oddychnut

meninka
autor
14. máj 2017

@lilyianka nad blbostami, napr. prisla som z oslavy a uz som sama doma a je zle nedobre

majdalenka23
14. máj 2017

Mne dosť pomohla kniha od Miguel Ruiz - Štyri dohody. Pomohla mi v myslení a k celkovému postoju k životu. Myslím, že sa dá stiahnuť aj pdf alebo na YouTube ju narozprával Karel Dušek. Odporúčam

lilyianka
14. máj 2017

@meninka no dobre dosla si z oslavy...a ako lamentujes? Co napr.hovoris? Ake mas teraz zmyslanie?

Mas nejakeho konicka? Byvas sama,mas priatela?

meninka
autor
14. máj 2017

@lilyianka dakujem za otazky

lilyianka
14. máj 2017

@meninka ???

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
obsadenemeno
14. máj 2017

@lilyianka teraz bude lamentovat, ze sa jej pytas.... 😒

lilyianka
14. máj 2017

@meninka ako nic v zlom,ale v poslednej dobe normalne nechapem....ludia sem napisu,tym padom logicky vychadzam z toho,ze chcu poradit...ini polozia otazky,aby sa blizsie k problemu priblizili a vedeli poradit....a oni? Salam,banan,parky.....maju to tu totalne u prdele.....takze ak nemas zaujem o odpovedanie na otazky,naco si zalozila temu?

Ludom fakt neskutocne hrmoce!! 😤😤

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
meninka
autor
14. máj 2017

@lilyianka som smutna bez nalady, dala som si sprchu a pozeram tv. Na to nie som zvyknuta. V podstate nejde len o dnesok. Lamentujem uz od toho, ze rano treba vstat, ist k dr a tak. Proste povinnosti nerobim s ochotou a rada.

moni244
14. máj 2017

Klasika 😀 bud daju nejasny prispevok a cakaju, ako ich budu druhe zobronit o podrobnosti, alebo pisu totalne odveci a na otazky neodpovedaju 😀 dalsi zbytocny nick, co sa sem prisiel odreagovat 😀

mamutka
14. máj 2017

To bude len nuda. Začni na sebe makať, ak necvicis, začni, alebo nejaký kurz, alebo dobrovolnicka činnosť. Napln si život tým, čo ťa baví. Povinnosti máme všetci, ak ta práca nebaví, zmena ju, nelamentuj.

nikanu
15. máj 2017

Tak treba vyhľadávať spoločnosť a nebyť sama aby si nemala takéto myšlienky. Treba sa mať rada a brať sa takú aká si. Každý človek je dobrý!!

snehuuulienka
15. máj 2017

@meninka mat tak Tvoje starosti,prepac ale podla Tvojich reakcii mas to cele na salame.Podla mna si len obycajny lenivy flegmatik,zodvihni zadok a makaj na sebe,nebude cas na somariny

marcelatje
15. máj 2017

Inak mam kamosku, mladu, nema (a ani nikdy nemala) ziadne zaluby, nebavi ju hudba, historia, hackovanie ani knihy.....cvici len kvoli tomu aby vyzerala dobre. Vyzerat dobre to ju bavi, ale len ak si ju vsimaju chlapi, akonahle si ma urobit program sama, bez chlapa je to ako v tej pesnicke od zony A, chleba.....proste len lamentuje 🤔

lija22
15. máj 2017

hehe tak mna predstava autorky ako lamentuje ze musi byt doma a pozerat tv celkom rozosmiala 🙂
pocuj dievca heh vsak..ved tu sa neda ani radit..nechapem v com je problem
snad vies rozhodnut svojpravne co budes robit tak rob to co chces :D

danica2711
15. máj 2017

@meninka to "lamentovanie" je veľmi vágne označenie stavu, podľa toho, čo píšeš v poslednom príspevku, je to skôr ľahká depresia. Alebo nuda, lenivosť, žiadne koníčky, práca, ktorá ťa nebaví, málo (prípadne nekvalitných) kamarátov... to všetko sa dá zmeniť, len prestať "lamentovať" a začať na sebe pracovať = prepnúť sa z pasívneho módu do aktívneho

marcelatje
15. máj 2017

Vsetko je v hlave

sardinka336
15. máj 2017

@meninka zmena nepríde sedením na gauči a premýšlaním nad nesmrtelnostou chrusta. Musis ty sama preto niečo spravit. A to je samozrejme nepohodlné a nechce sa nám. A mozno sa máš paradoxne priliš dobre a nevieš čo od rozkoše ako sa vravi. Možno sa treba pozriet niekde na onkologiu a začneš premyšlat inak. Mne týždnový pobyt na Kramaroch na detskom celkom pomohol otvorit oči čo je podstatné a čo su kraviny čo nestoja za reč. Alebo pekne niekde 8 a pol hodin k pasu do fabriky a začneš si vazit aj to sedenie pri telke....

ewisam
15. máj 2017

Ako prestat lamentovat, nuz nelamentuj a najdi si nieco zmysluplne na pracu... Nieco ta bavit musi... @meninka

jana_eyre
15. máj 2017

Clovek prestane lamentova nad blbostami v dvoch pripadoch - bud si uvedomi sam, ze na svete su omnoho horsie problemy ako tie na ktore sa dtazuje, alebo si zazije na vlastnej kozi nejaky vazny problem, ktory nevie ovplyvnit..