Ahojte.Vie mi niekto poradit.Ako presmerovat len jedno cislo?Jedna sa mi oto,ze nechcem,aby manzelovi volalo a pisalo jedno cislo.Ako to mam urobit,ze vzdy ked to cislo jemu zavola,alebo napise sms nech ten hovor pride na moj telefon?Nech sa dovola mne?Dakujem
myslím že sa dá iba zablokovať..
veď zavolaj operátorovi, hneď budeš vedieť, či je to možné
@region no a manžel tiež nechce, aby mu volalo "to číslo" a bol by rád, keby volalo tebe? 😂
Mimochodom, nevolá mu číslo ale osoba a tá - ak zrovna nie je taká jednoduchá ako ty - tak určite bude vedieť zavolať aj z iného telefónu alebo sa s manželom spojiť inak.
Rob poriadky s manželom, nie s "číslom", on má voči tebe záväzky.
A nie, to čo ty chceš, sa nedá. Dá sa zablokovať, ale len to číslo, nie osoba.
V telefóne musíš mať tie nastavenia na presmerovanie hovoru, nie je to ťažké. Alebo sa potom do telefónu dá stiahnuť aplikácia, niečo ako čierna listina, tam zadáš to číslo a keď bude ten človek volať alebo písať tak mu napíše, že je telefón vypnutý aj keď nie je
Ty si riadna stihacka. A pesmerovat jedno cislo sa neda, nepozeraj tolko americkych filmov
neviem, co by ti na to povedal, ak by toto zistil. podla mna by ste si to mali vyriesit spolu na priamo z oci do ociiiii a nie robit taketo somariny za jeho chrtom, potom by to bolo isto este horsie ako to je
ale no dievčatá, nemyslite hneď na to, že ho kontroluje alebo on podvádza..môjmu mužovi zvyknú volať z jednej firmy, ktorá ho otravuje s investíciami..tiež ma poprosil aby som s tým niečo spravila lebo už mu to liezlo na nervy, tak som to číslo blokla
@ankaevka Napisala: "nechcem aby manzelovi..." - nie manzel nechce, spolu nechceme, ale JA nechcem a chce ze ked uz vola alebo pise, nech to ide na jej telefon. Takze nechce blokovat, chce vediet kto je, chce vediet co pise v smske, chce mozno s tou osobou hovorit... a znie to tak, ze menazel o tom vobec nema vediet.
@region od kamosky viem, ze na iphone sa to robi priamo pod tym cislom. otvoris si to cislo a posledna polozka je Blokovat.