Ako premýšľajú muži?

27. feb 2022

Stale nechapem tomu, ako zmyslaju muzi🙄. Ze s nejakou babou travia cas, a az neskor si uvedomia, ze sa do nej vlastne zalubili. Alebo s nou travia cas, davaju naznaky a potom nic. Uz viackrat sa mi stalo, ze som s niekym travila cas, nikdy sa slovne neprejavil, myslela som, ze o nic nejde a potom mi povedal, ze od prvej chvile ma zaujem, ci to nevidim. A ked si uz myslim, ze zaujem ma, poviem, ze som si vsimla naznaky, povie, ze urcite nie. A neostane ani prach po nom 😒Uz fakt nerozumiem☹️. Sa citim potom dost hlupo, ked to neodhadnem🙄🙄. Ako to odhadnut?
Vdaka, Alica 24r.

kittykat22
27. feb 2022

Tak skus staru dobru vetu "chces so mnou chodit?" 😀

1sally12
27. feb 2022

Ja stále vravím, že nevedia čo chcú🙄

21oktober
27. feb 2022

nijako , netráv čas s hocikým . Ale iba s tým s kým chceš ten čas tráviť ty SAMA. Chlap nenaznačuje, on to nevie .

21oktober
27. feb 2022

mňa skôr udivuje táto doba. Ja keď som bola mladá tak sa jasne vedelo že keď sme sa niekde s niekým cucmali alebo začali s ním spávať, tak sme s tým chlapom aj chodili . Dnes spolu mladí ľudia spávajú trávia čas ale vraj na vzťah to nie je alebo oni nevedia, neriešia to a ja nevie čo .

autor
27. feb 2022

@21oktober a ked je k nej pozorny, venuje jej vela casu, flirtuje, to nie su naznaky? ☹️ Ak si napisala, ze to nevie, tak ako inak by prejavil zaujem, ak nie slovne🤔.

liz_lemon
27. feb 2022

asi sem prisla "moda" z USA, kde s niekym travis cas, spis, ale ked ste sa nedohodli na exkluzivite, tak nejde o vztah...chore

bosorka2302
27. feb 2022

@21oktober presne moja rec. Boja sa viazat, dvihaju si ego, chcu nezavazbe vztahy a neviem co este. Za nasich cias boli len vazne vztahy presne ako si pusala vyssie

autor
27. feb 2022

@liz_lemon to veru chore ja. Ja ale nespavam s nimi, ked nie som vo vztahu. No stale si tu citam diskusie, ako sa muz uz neozyva, ako dava a nedava naznaky, ako uz neprejavuje zaujem 🙄🙄🙄.

xsimonkax
27. feb 2022

Skús si pozrieť videa od Michala Kopeckeho a taktiež jeho knihu Žena snov, rieši vzťahy a celkovú problematiku zmýšľania mužov a taktiež žien 😊

autor
27. feb 2022

@xsimonkax dakujem za tip, pozriem si to 🙂

odesi
27. feb 2022

Chlapi niektore veci myslim, ze neriesia. Ze oni proste beru, co pride, myslim zazitky, situacie a taketo veci, my prilis riesime kto co povie, ako to mysli a teda myslim, ze ked ti povie, ze mu je s tebou dobre, tak je to v tej danej chvili pravda, ale postupne uz mu nemusi byt alebo mu nieco nevyhovuje.

brembo
27. feb 2022

príznaky to su,že ta chce,len otázne je,či na sex alebo vztah.

21oktober
27. feb 2022

no tak si užívaj tú pozornosť a ten flirt ale nespi s ním . Ten chlap čo má o teba skutočný záujem tak ho to neodradí a skôr či neskôr sa vyjadrí .

21oktober
27. feb 2022

napr. Z amojou dcérou jej frajer , budúci manžel behal pomerne dlho , a ona mu rovno povedala ak chce len sex tak nech ide o dom ďalej , ona len tak s niekým nespí.

annamarin
27. feb 2022

@21oktober Ved ale chlapa co ju vazne chce by nemalo odradit ani to, ze sa s nim vyspi? Nie? 😄

brembo
27. feb 2022

ked ta chce na sex,a nedostane ho dostatočne rýchlo,zmení teritorium a nájde inu,ktorá bude povolná.

brembo
27. feb 2022

@annamarin ked už dostal to čo chcel,načo by sa ešte namáhal?

21oktober
27. feb 2022

@annamarin no veď neodradí .Veď to aj píšem.

21oktober
27. feb 2022

Aj môj syn je vo vzťahu a tiež začal len tak , jedna dievčinka sa mu páčila ale teda nad vzťahom neuvažoval . No tak ju pozval tam a tam a bol teda silne prekvapený že sa mu ani neozvala sama od seba, ani mu nevypisovala a to ho naštartovalo až tak že sa to vyvinulo do vzťahu a sú teraz spolu dva roky. Ja si myslím že im to my ženy často veľmi aj uľahčujeme.

21oktober
27. feb 2022

@annamarin zle som si to prečítala tak beriem svoju odpoveď späť a píšem novú .
Chlap ktorý tú ženu skutočne chce , tak najprv ide do vzťahu , je to normálny prirodzený proces. Málokedy sa stáva že spolu len tak spávajú a potom je z toho vzťah ale stáva sa aj to .

autor
27. feb 2022

@21oktober to som si presne vsimla, ze ak sa muzovi zena neozyva, berie to da sa ppvedat na lahku vahu, nevnucuje sa mu, tak akoby ho to viac nastartovala a stalo sa to aj viackrat mne, ale nebolo to umyselne, ze som bola nedobytna. Len som proste neuvazovala nad tym muzom ako potencialnym a preto to takto bolo, ze mi casom povedali, ze sa im pacim. Iba v jednom pripade z toho vzisiel vztah. No je to zvlastne, ze clovek myslim zena na tom lipne, ozyva sa a iniciuje zaujem, tak muz uz sa stiahne a nechce nic.

annamarin
27. feb 2022

Myslela som to tak, že keď žena má na to proste tiež chuť a vyspí sa s chlapom este ked spolu nechodia resp. nie su vo vztahu.
@21oktober

annamarin
27. feb 2022

@brembo Noo nenamahal by sa dalej, ak by chcel len sex. Ak by chcel s nou vztah, tak sa este posnazi dostať ju. 😄 Ci som mimo?

savanna
27. feb 2022

Tak ja neviem, ale ja vzdy vidim, ked ma chlap zaujem. Nie slovne, ale jednoducho vidim, ci som pre neho atraktivna podla toho, ako sa na mna pozera. Ale zase neda sa podla mna na prvy pohlad rozlisit, ci mu ide len o sex, alebo to mysli vazne. To sa uvidi neskor, musis si ho vzdy najskor trochu preklepnut. Nehodit sa mu hned do naruce a uvidis, ci ho to prejde, alebo sa bude snazit dalej.

marysa21
27. feb 2022

To, že sa žena neozýva niekedy v začatej komunikácií prvá tiež niektorí muži berú ,ako nezáujem ženy o daného muža (povedané od kamarátov )a tiež to berú tak ,že keď často píšu muži prví môže to ženu otravovať a myslia si ,že sa jej vnucujú a ona nemá záujem .Komunikácia podľa väčšiny dnešných mužov má byť rovnocenná .Muži majú radi otvorenosť a nie dlhodobé vypisovanie pokiaľ nemajú istotu, že to môže skončiť vzťahom (máš u mňa šancu ,alebo nie ).

1sally12
27. feb 2022

@marysa21 A keď sa už neozýva muž?
Niektorí napíšu prví, že by sa chceli zoznámiť, spýtajú sa na záujmy, na záľuby, a keď im človek odpíše a spýta sa na to isté už neodpíšu. Tak aký to má toto zmysel? A vraj "rád sa s tebou zoznámim"🙄 pritom nie sú schopní odpísať ani na tú druhú správu. Tak nechápem načo začínajú vôbec konverzáciu.

marysa21
27. feb 2022

@1sally12 Máš aspoň hneď odpoveď ,že dotyčný muž väčšinou hľadá zábavu ,ako vzťah ,alebo ste si hneď nesadli v spoločných záujmoch .

1sally12
27. feb 2022

@marysa21 áno to je pravda, hoc v niektorých prípadoch sme mali rovnaké záujmy. Po takýchto mnohých som jednému napísala načo mi vôbec písal prvý, čo vlastne chce. Už duplom neodpísal. Obyčajní zbabelci sú tu, nemajú ani gule priznať pravdu.

moonlight1210
27. feb 2022

@1sally12 viac sa neozve, pretoze ho zena nezaujala. Trebars uz styl jej odpovede mu ukazal, ze (aj ked maju rovnake zaujmy) pre neho je nudna.
Preto sa jej nenamahal odpisat.
(Pisem pre neho, lebo pre ineho moze byt zaujimava az-az).

Druha vec je, ze niektori muzi rozposlu ten isty text kazdej, ktora ich trochu zaujme. A ked niektora odpise prv a sadne dotycnemu muzovi, zvysnym sa uz nenamaha nic napisat. Uz komunikuje len s nou. (Alebo niekedy s viacerymi “vyvolenymi”, ako niekedy tie zeny vzajomne neskor zistia. Akurat kazda je presvedcena, ze bola ta oficialna a namotaval tie druhe popri nej.)
Ostatne maju smolu (reps. vyhrali, ak je on ten typ, co si drzi viac zeliezok v ohni. Len svoje stastie netusia a niektore sa preto kvoli tomu aj trapia.)
Chova sa k zenam ako konzument na trhu.

Niekedy sa vie zrazu ozvat po dlhsej dobe. Trebars ak mu vypadla nejaka favoritka, alebo mal svoju siet favoritiek, ibaze jedna mu na to prisla, informovala ostatne a siet sa mu rozpadla.
Tak sa obrati na byvale zaujemkyne. Mozno este niektora bude k dispozicii. Aspon na ten cas, kym nechyti inu, novu favoritku.

Ak sa neozve, treba nechat tak a hodit ho za hlavu.
Alebo mu napis nieco svieze, vtipne. To ho moze pohnut ozvat sa.
Trebars, ak mate radi divadlo, tak mu po par dnoch cakania napis (len ten jeden raz a uz nikdy viac, ak sa neozve), ze Ty a pan Godot mate vela spolocneho, tiez sa vas nikto nedocka. A pripoj usmevcek.

Moze to byt povazovane za tvoju (milu) rozlucku s nim, rovnako ho to moze zaujat a primat, aby ti odpisal.

1sally12
Autor odpoveď zmazal
Zobraz