Ako prekonať neveru?

bellan
26. mar 2016

Ahojte 🙂 V januari sa so mnou rozisiel priatel s tym, ze si nasiel inu zenu, do ktorej sa zalubil a trva to uz 3 mesiace. Rozisli sme. Po 7 rocnom vztahu. Pred tromi tyzdnami prisiel za mnou s tym, ze ma stale lubi a nevie na mna zabudnut, kedze s jeho novou to nema zmysel, pretoze je vydata a rozviest sa nechce. Ok, povedala som, ze dobre skusime to, lebo stale ho lubim. Problem je vsak v tom, ze on sa s nou nadalej stretava. Ide iba o stretnutia v potravinach kam chodi, ona tam robi predavacku. Niekedy ide len tak, na pivo, vypije ho pri obchode a vrati sa. Chodi tam aj ked tam prave ona nieje, ale myslim, ze mam dovod na to, aby mi to vadilo, ze tam chodi. Na okoli su aj ine obchody, kam by mohol ist, ale nechce. Pokracovanie vztahu s nou popiera. Vraj sa len pozdravia, prehodia par slov a ja len prehanam, ked ziarlim. Ked sa nahodou o nej rozpravame a ja poviem o nej nieco nie velmi pekne, hned ju obranuje a ku mne je potom hnusny. Ked sa ho spytam, ci ju este lubi, robi si z toho srandu. Neskor povie, ze lubi len mna. Neviem. Prehanam a neriesili by ste to?

mima4
26. mar 2016

@bellan

" Niekedy ide len tak, na pivo, vypije ho pri obchode a vrati sa" - cize je to nejaky trtko, co pri obchode vychlasce pivo? uff... to je teda "lukrativna" spolocnost...

a čo chces pocut? ked sa dokazal na teba frajer raz vykaslat a ist za inou, ktora mu potom dala kosom....tak to spravi znova!

a kasli na 7 rokov... radsej stratit 7 rokov zivota (az take hrozne to dufam nebolo) ako cely zivot... si predstav ze mas s nim dieta a takto zareaguje...

moja rada: vykasli sa na neho....

pribinak
26. mar 2016

Zbal mu caky-paky a nech ide a ty si nájdi nejakeho ineho
Ak ta s nou uz nepodvadza, tak pije pivo pri obchode ako alkoholik, co ani domov nevydrží, aby si ho do pohára nalial

Dievca nebud hlúpe a nájdi si onakvejsieho

babo_n
26. mar 2016

s tou novou to nemá zmysel pretože sa nechce rozviesť...keby sa rozviedla a bola s nim myslím,že by sa k tebe nevratil..prepáč ale podla tvojho prispevku som usudila,ze ty si jeho "istota"

charity
26. mar 2016

Kasli na neho. Necakaj, kym s nim budes mat dve deti a on sa vykasle na Teba. Nejedna s uctou k Tebe, nerespektuje Tvoje hranice a city. Je nacase poobzerat sa po niekom normalnom.

jeannna
26. mar 2016

Pravda bude zial taka, ze lubi ju, ale kedze s nou nemoze byt, tak sa vratil k tebe, ale len cisto fyzicky, myslienkami je s nou. Neprehanas a riesila by som to asi tak, ze by som ho po 7 rokoch kopla do riti, ze by letel jak lastovicka.

chymenitta33
26. mar 2016

žena maj trocha úcty k sebe ! ! ! ty si jeho "zadné dvierka" inak by sa nevrátil.

lubkavargova1
26. mar 2016

dieta tu este nemame??? neni kompletny dosraty zivot...zena, sup-sup si od neho spravit dieta... 🙄

timea7
26. mar 2016

buchni si šampanské, že od teba odišiel že si našiel iný objav a nabudúce vyberaj lepšie! Kde je tvoja sebaúcta? Prečo sa s ním vôbec bavíš? Odišiel, bolo to jeho dobrovoľné rozhodnutie. Nezaujímalo ho, ako to ty spracuješ, čo to s tebou urobí. A teraz, keď ho nový objav odkopol, tak zrazu zistil, že ťa miluje? Alebo zistil, že bude bez pravidelného sexu a full servisu... 😝 😝 😝 😝 😝 , sorry, ale muž, ktorý si dá pred obchodom pivo by mi nestál za to, aby som o neho bicykel oprela....

lubkavargova1
26. mar 2016

No asi chlap zistil ze nema kde inde uplatnit full servis a ona bude taka blba ze mu odpusti a budu "stastne zit pokial nemumru" ..a amen...

na toto je len jedno a kurwa velka pravda:

ena70
26. mar 2016

@bellan keby mu bola ukradnutá a nič k nej necítil, tak by za ňou nešiel... nevyhľadával dôvody, ako tam skočiť čo i len pre pivo či cigarety. Ale očividne opak je pravdou. Bohužiaľ ako kočky napísali, Ty mu slúžiš len "ako zadné vrátka". Má navarené, opraté, ožehlené, má kde hlavu skloniť. To je realita. Tvrdá ale pravdivá. Pozerám že máš 2 deti, to máš s ním? Zrejme preto si súhlasila s jeho návratom... Pokiaľ nie sú jeho, ja by som ho vypoklonkovala... načo niekomu slúžiť len ako náhrada. Načo hrať druhé husle, keď Ty máš hrať hlavnú postavu!!??

macamac
26. mar 2016

tie dve deti máš s ním?
a inak, to nemá hanbu vrátiť sa k tebe so stiahnutým chvostom? keď ho jeho láska kopla do zadku? asi vedela, prečo ho nechce už ani ako bokovku....
a ty sa uspokojíš s použitým a odkopnutým chlapom, ktorý si chodí vypiť pivko blízko svojej lásky? aby sa aspoň mohol pozerať na ňu ako na svätý obrázok? bráni JU? no tak JU miluje. a ak ona náhodou kývne prštekom, je späť pri nej. tomu ver.
nerobila by som nikomu prestupnú stanicu, ani "odpočívadlo"
poslala by som ho pápá

sophieeee
26. mar 2016

@bellan uz len to sa mi nepaci ze sa vratil len preto ze sa jeho milenka nechce rozviest.. ti nie si druhorada moznost ty by si mala byt na prvom mieste... ja by som mu neodpustila a uz vobec nie ked za nou kludne dalej chodi.. pamataj ze ineho muza mozes byt na prvom mieste IBA TY 😊

opica_skorica
26. mar 2016

@sophieeee @bellan Sophieeee má pravdu, máš byť pre neho iba a len TY 🙂 Teraz si vraj pre neho č.1 a ona je č.2, pri pive si č.2 a ona č.1, neskôr možno budeš aj č.50, to je jedno, tomu chlapovi na tebe nezáleží, lebo keby záležalo, tak by ťa takto nezneužíval. Teraz budem drsno-pravdivá: Vykopni s ním dvere! A čím skôr.
A choď napríklad do wellnessu 🙂)

janinah
26. mar 2016

Ani toľko rozumu či taktu nemá,aby si vymyslel iný dôvod ,že sa oni rozišli? to keby sa chcela rozviesť,tak sa k tebe nevráti? dobre ti tu radia,kopni ho ...tam.....a hľadaj si takého,čo si ťa zaslúži....

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alexska
26. mar 2016

tak ja dufam zienky ze toto je len velkonocny prazdninovy pribeh a nie je mozne zeby taketo jednoduche zienky /muzi existovali 😝 dufam ze zakladatelka nie je realna s 2ma detmi a neakym dalsim nabijakom...

jeennyv
26. mar 2016

@bellan nemyslim to v zlom, ale ako sa vravi...vracia sa za to, lebo kde by nasiel dalsiu taku hlupanu co by ho prichylila...sama si podotkla, nie je s tamtou lebo sa nechce rozviest, keby sa chcela asi spat o teba nezakopne....za mne by som takeho chlapa vyhodila s prehladom...hocikedy ta moze vymenit za dalsie a potom zas hocikedy prist, ze to tak to nevyslo a neviem zabudnut..za mna cisty alibizmus..zapamataj si ludia si k tebe dovolia len tolko kolko im dovolis..ked budes benevolentna v nevere a takychto veciach necuduj sa ak sa to bude opakovat...

micpav
26. mar 2016

Z jeho strany sú tam znaky manipulácie! Zbav sa ho a ži! Netráp sa a nerieš. Časom stretneš iného a zabudneš.

bellan
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bellan
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
misel0806
27. mar 2016

@bellan teba urcite nelubi. Lubi ju ti mu robis len matrac a skusa dokedy vydrzis. cim viac budes davat sanci tym viac podrazov budes dostavat😜

trubi
27. mar 2016

@bellan a budeš mu veriť, že nechodí za ňou tajne? Alebo, že si počase nenájde nejakú inú?

lubkavargova1
27. mar 2016

navrhujem dalsie dieta na utuzenie vztahu...neboj on na nu zabudne...hmmmm alebo si najde inu a ty budes mat zabavku ohladom dalsieho dietata a ani macnym makom nepomyslis na nejaku dalsiu-krajsiu-mladsiu-zrelsiu ktoru by mohol pretahovat...neeeeeeee to bude len bonus (plus) do vasho vztahu...

jeannna
27. mar 2016

@bellan Tymto ultimatom ale nedosiahnes, aby ju prestal lubit. To, ze s nim mas deti je nova skutocnost a poslat ho k vode asi nie je uz take easy. Aky ma vlastne vztah k detom? Zaregistrovali jeho odchod ako ste boli od seba? Pozri, ak navyse ani nie je dobry otec a financne nie si na nom zavisla ... porozmyslaj, co s vasim vztahom dalej chces robit.

slnecnica174
27. mar 2016

@bellan Ty mu fakt veris, ze sa s nou rozisiel, lebo ta este stale miluje a nevie na teba zabudnut? Podla mna su to len take recicky na obmakcenie. Pravy dovod je, ze ona sa rozviest nechce tak pricupkal nazad. Zalubil sa do nej, obhajuje ju a chodi si k nej kupovat pivko...a preco? ...aby videl, ci si to nahodou predsa len nerozmyslela. Dobre ti baby radia, kasli na neho. Neponizuj sa, nestracaj cas a energiu.

bellan
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marcelatje
27. mar 2016

@bellan ukoncit definitivne vztah ak ti na niekom este stale zalezi je velmi narocne najma ak protistrana predstiera ze ta miluje. Zeny maju tendenciu predlzovat agoniu a verit ze bude dobre. No nebude. Muzi zasa dokazu zenu drzat v sachu a dostat ju do pozicie ktora im vyhovuje lebo vedia zahrat na spravnu strunu. Uvedom si co je pre teba dolezite. Co ti ten vztah dava a co berie. Ci chces cely zivot zit s neprijemnym vnutornym pocitom ze sa nieco stane, ze siel na pivo a ty sedis doma a trpis tym..... Ak sa rozhodnes vztah ukoncit nedaj sa vtiahnut do srdcervucich rozhovorov. Vytrvalost chlapov je niekedy otravna a moze trvat mesiace ci roky. Nedaj sa obmakcit a rob co je najlepsie pre teba a tvoje deti. Ak sa rozhodnes vytrvat a nechces sa tym cely zivot zozierat musis najst sposob ako to prekonat.

bellan
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bellan
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jeannna
27. mar 2016

@bellan Z tejto zeny rozhodne vylieceny nie je. Keby ze sa rozidete, mate obaja poriesenu bytovu situaciu?