Ako prejavujete lásku svojmu partnerovi?

13. júl 2021

Ako prejavujeté lásku vo vašom vztahu

jeltica
13. júl 2021

Zaujimava otazka, nikdy som sa nad tym nezamyslala. U nas doma idu tie prejavy automaticky, neplanujeme kedy a ako si prejavime lasku. Ziadne velke veci, to su take tie planovane, ktorymi chce clovek dokazat nieco sebe alebo tomu druhemu. Viacej ocenim, ked pride manzel z prace, da mi pusu na lice, opyta sa, ci nepotrebujem s niecim pomoct, ked ideme na prechadzku a aj po tych rokoch sa chytime za ruky.

nafka0483
13. júl 2021

Slovami, cinmi, spravanim

kkovacovak
13. júl 2021

@jeltica ani neviem. Ide to tak prirodzene. Prejavujeme si lásku tým že sa o seba staráme, rozdeľujeme prácu, berieme na seba ohľad, rešpektujeme naše potreby, nechávame si voľnosť, ustupujeme si navzájom, neobmedzujeme toho druhého, vážime si čo ten druhý robí. Občas dostanem kvety, ja občas priateľovi pripravím koláč čo má rád alebo si naňho spomeniem v obchode a kúpim čo ľúbi. Pýtam sa ho na názor a on sa pýta na ten môj. Rozhodujeme o všetkom spoločne, komunikujeme spolu a navzájom vieme že by sme bez seba nechceli byť lebo sa dopĺňame. Žiadne ohňostroje a ruže v posteli aby sme si dokazovali lásku nepotrebujeme

peta2202
13. júl 2021

nejake velke gesta teda to nie su, na to si osobne nejako nepotrpim, mam radsej ked proste ideme spolu len tak na prechadzku niekam, ked ja nieco pre neho urobit a on nieco pre mna. Ked si ide so mnou zabehat lebo vie, ze to mam rada a potom ja s nim idem na ryby lebo viem, ze pre neho je to podstatne 🙂

snazilka_bio_mamka
13. júl 2021

Fajkou.....poprípade aj ručnou prácou. Už jeho starý otec vlastnil krasnu drevenú fajku, tak som mu ju zadovážila aj ja.. kedze hačkujem, pletiem a vyšivam, vzdy sa poteší nejakych hand made ponožkám alebo čiapke 🙂

banderaska29
13. júl 2021

@snazilka_bio_mamka prepáč, ale ja som to najprv pochopila úplne inak tú prvú vetu 😀 ♥

surama
13. júl 2021
banderaska29
13. júl 2021

zaujímam sa o to, ako sa cíti a ako mu je. denno-denne. robievame si spoločný kúpel a to niekedy aj vtedy, keď príde v noci z roboty a na druhý deň obaja vstávame. nikdy z domu neodchádzame pohádaní a nejdeme tak ani spať. zbalím mu do tašky do práce nejakú sladkosť s odkazom ♥ starám sa oňho, strihám ho, masírujem ho a strihám mu aj nechty na rukách a nohách - to ale nie je prejav lásky - keď si ich ostrihá on sú to hory doly kopce a ponožky sa mu roztrhajú 😀
veľakrát si s ním pozriem film, ktorý ma absolutne neťahá ale pozrie si aj on somnou ten, ktorý neťahá jeho a - teraz baby pozor - naučila som sa s ním pozerať futbal 😀 najlepšie je, keď mi vysvetluje, na koho si podá tiket lebo kurz je taký a taký a ja tomu nerozumiem 😀 robíme spolu box, cvičíme aj s deťmi, chodíme na výlety. a nikdy ! nikdy nespíme oddelene 🙂 ♥

timetotime
13. júl 2021

zaujimava otazka, no jednoznacne objatim, bozkami atd trebars pre mojho je prejav lasky aj ked mu uvarim jeho oblubene jedlo 🙂

snazilka_bio_mamka
13. júl 2021

@banderaska29 mal to byť vtip, priznám sa :D

banderaska29
13. júl 2021

@snazilka_bio_mamka tak ale to je potom tvoj partner happy boy 😀 fajka a ručné práce, upletený šál a tak... 😀

andrejka1974
13. júl 2021

Jednoducho mu spravim veceru poviem mu ze ho milujem a vonku sa stale drzime za ruku a to sme spolu uz skoro 29 rokov

simdob
14. júl 2021

také bežné veci, navarím mu obed, on večeru, ideme sa večer prejsť, ideme v lete len tak na zmrzlinu, držíme sa za ruky, také bežné gestá. Pre niekoho je to možno málo, ale mne to stačí 🙂