Ako postupovať, keď sa chcem rozviesť?

examine
29. mar 2018

Ahojte baby, prosim,poradte mi ako mam postupovat ked sa chcem dat rozviest, uz to nezvladam...kam mam ist podat navrh a odkial navrh vziat?

Dakujem za rady

bimbambim
29. mar 2018

https://www.modrykonik.sk/forum/rozvod-a-sudy/rozvod-3/ uz je tu tema rovnaka tak pytaj sa tam

veronikastrickova
29. mar 2018

Ak mate deti, tak by sok vsetko riesila s pravnikom, ak nie navrh najdes na nete, napisat hlavne dovod, kolko spolu nespavate... Tento navrh poslat na okresny sud, mozes aj zaniest, potom oni priradia niekomu, budes musiet zaplatit 66€kolok a uz len cakat na termin pojednavania

kratucka
30. mar 2018

@examine prajem ti veľa síl. Nie je to jednoduché!

examine
autor
30. mar 2018

Dakujem

hors
30. mar 2018

@examine ja som si sama napísala ziadost (a to sme mali spolu syna 3r) kúpila som kolko a podala osobne .Za cca 2 týždne ani nie ,prisla mne aj bývalému papier na sud .

cacianka
30. mar 2018

Chapem ze je to tazke a drzim palce.ale precitaj si viac stran spetne je tu toho strasne vela.mrte.

duun
31. mar 2018

skús si nájsť skupinu "na mieru", tak ti mamičky presnejšie poradia priamo k problému, alebo si niečo užitočné, čo ťa nenapadlo, prečítaš sama - je nás veľa, ktoré sme si tým prešli. napr. skupiny: Skúsenosti s expartnerom, s ktorým mám dieťa alebo aj Právne poradenstvo